Уместо врата схуттлеа, ово је одличан улаз у стају

Ролетне су компактно и исправно решење у малим просторијама, са поузданим сигурносним системом против ломљења. Они се уграђују на различитим вратима уместо на унутрашња врата или на њих. У становима, ролетне су постале алтернатива уласку у шталу и разне помоћне просторије.

садржај

 • предности ролетне
 • производне карактеристике
 • управљање

Остава у стану је веома важан елемент. Пошто апартмани немају увијек пуно простора, а сваке године се додају разни апарати и уређаји, онда то не може без њега. Наравно, могуће је поставити кухињске уређаје на столове и ормаре, али то само оштећује изглед просторије и доприноси неугодности љубавнице. Да животни простор буде удобан, без штале не може.

Уградња затварачана рупу врата у остави може се назвати повољном опцијом. Ако је простор близу друге, уградња обичних врата ће бити неприкладна. Овај положај може оштетити зид, врата ће почети да се туку, сваки пут искривљујући оригинални изглед. Уграђени ролетни на вратима оставе зграде могу заштитити од таквих проблема, а могу се оставити отворени без икаквих посљедица.

предности ролета

ролетне имајувелики број предности:

 1. Лака инсталација, која не захтева додатне материјале као што су кутије, траке и све врсте греда. Приликом уградње вам нису потребни додатни прибор, а то је већ економично.
 2. Коморинајчешће то раде сами, а за уградњу врата морате направити појединачну наруџбу. Ролетне се инсталирају на сва врата и све могуће рутине се могу избјећи.
 3. Ролетне се могу наручити у стилу ентеријера, тј. Поред тога, могу се фотографисати са сликама животиња, природе, пејзажа, итд.
 4. Није кородиран, чак и ако је постављен на отвореном;
 5. дати стан естетски изглед;
 6. Отпоран на буку и хладноћу.

карактеристике производње

Унутрашње ролетнемогу бити било које боје . Најраспрострањенија је бела, стандардна боја је беж, браон, сива и металик. Ролетне са прелепим бојама савршено се уклапају у унутрашњост просторије.

Ваљкасти профил се наноси на посебан премаз који се састоји од неколико слојева:

 1. слој конверзије;
 2. прајмер;
 3. Емајл.

Уски алуминијумски профилсе користи за производњу ролета . Ламеле, након ваљања ваљком, израђене су од алуминијумске траке, одређене дебљине. Они су прилично танки, али испуњени пјеном, како би се заштитили од буке и хладноће. Затим се на алуминијум наносе сви потребни премази, како би се заштитили од различитих утицаја. Неки профили су перфорирани - имају танке отворе.

Екструдирани профили се користе за израду заштитних ролета, јер имају велику дебљину.

Капци у остави могу бити инсталирании споља и изнутра. Пошто се тканина креће дуж путање горе и доле и иде у посебну кутију, онда вредност са које стране инсталирати није. Можете замислити инсталацију оплате умјесто стана за планирање врата, али га можете инсталирати у било које погодно вријеме без икаквог напора и без претјеране прашине.

Тканина из летвица је постављена на осмерокутну осовину и сакривена је од очију у посебној заштитној кутији која је постављена изнад отвора врата са обе стране. Постојинеколико типова ових кутија:

 1. полукружно;
 2. округли;
 3. Под углом од 20 ° и 40 °.

Величина ове кутије може бити од 125 до 405 мм, тако да можете поставити ролете било које величине, како по ширини тако и по висини.

управљање

Ролетне врата могу да се отварају и затварају ручно иуз помоћ електричног мотора . Избор се обично врши из сопствених разлога, места инсталације, величине. Ролете уместо врата у штали могу се подесити са ручном контролом, а улазна врата су боља са даљинским управљачем. На основу појединачних наруџбина, ролете можете опремити интелигентним системима, које обично раде људи који воле аутоматску опрему просторије.

Углавном се постављају капкеза заштиту просторијеод продора непозваних гостију и занимљивих очију, у остави су незамјењиве од сунца и врућег времена, а хладно вријеме од губитка потребне температуре.

Због одличног односа цене и квалитета ролетне су постале веома популарне и приступачнечак и за просјечну популацију. Почели су да се користе у канцеларијама, продавницама, сеоским кућама, становима, не само као унутрашња врата, већ и као улазна врата. Ролетне се инсталирају на прозоре. За разлику од модерне опреме, могуће је наручити ролете са имитацијом дрвета, природног камена.