Како украсити прозор за Нову годину и друге празнике

Нова година је предиван одмор са невероватном магијом чаробњаштва. Многи га повезују са слаткишима, мандаринама и новим животом, који је почео са чистим плахтама.
Али не само да је ово слављен празник. Декорација куће до Нове године већ је традиција: шљокице, вијенци, вијенци на вратима и тако даље. Али ево много људи заборави на прозоре. Тако ћемо данас говорити о томе како украсити прозор за Нову годину и друге празнике.

Како декорисати прозор

Претпоставимо да одлучите да украсите прозоре не кроз празнике, већ само тако. Како то учинити? Прво, потребна нам је идеја, и друго, неопходан материјал.
У ствари, нема проблема ни са једним ни са другим.
Најлакши начин је да купите налепнице или винилне филмове. Не морате да измишљате нешто и да се мучите. Довољно је да се придржавате упутстава. Али ако желите нешто оригинално и не волите да идете на једноставан начин, онда ће вам наши следећи савети помоћи.

тулле

Можда чак ни не погодите, али прозор можете украсити обичним тилом.

За то вам је потребно:

 • прелепи тил са узорцима било које боје;
 • вода;
 • скроб;
 • Маказе;
 • Центиметар.

Прво, одрежите тил према величини прозора који желите да украсите. У сваком случају, дозволу оставите на 1 цм, јер се вишак увек може одрезати. Затим, помешајте раствор - 1 кашика скроба, 1 литру воде. У принципу, имате довољно 1 литра за једну половину прозора, али све зависиод његове величине, тако да то урадите на оку. Након што исечете потребан комад, умочите га у добијену смешу у потпуности, а затим га залијепите на прозор.

Као резултат, овде имате такву лепоту.
Брига за такав прозор није тешка. На полеђини, можете је опрати на начин који вам је познат, и гдје се узорак једноставно обрише меком крпом.
Ако сте уморни од цртања, увијек га можете уклонити, опрати прозор обичном водом, опрати тил и залијепити нови.

шаблони

Употреба шаблона - ово је најједноставнији и најпрофитабилнији начин за декорацију прозора.
Дакле, ако желите да украсите прозоре у јесен, онда имате одличну прилику - Ноћ вештица, која се слави од 31. октобра до 1. новембра. Наравно, у земљама ЗНД-а, овај празник није толико популаран, на примјер, у Сједињеним Америчким Државама, али понекад се слави. Дакле, ако и ви то славите, можете храбро украсити собу. Што се тиче саме куће, сви мистични атрибути ће се уклопити. Али главна ствар је да се не заборави симбол Халловеен, бундева. Без ње нигде.
Прозори се могу украсити на следећи начин:

 • Купите винилне налепнице у црној боји, са сликом шишмиша, мачака, духова, скелета и још много тога. Пажљиво их залијепите на прозоре и поставите мале бундеве на прозорску даску.
 • Одштампајте шаблон, исеците га у контури и залијепите прозор скроба. Други начин је много економичнији, а слике за шаблон могу се лако наћи на интернету.
 • Поред тога, лако је направити декорације за Ноћ вештицаруке Најлакши начин је да купите десетак бундеве, изрежете их на особи и убаците свећу у средину, а затим ставите бундеве у двориште.
 • Други начин је да се одштампа 20-30 слика шишмиша, изреже их и залијепе за врата или зид куће.

Као што видите, неки људи се озбиљно баве овим питањем. У ствари, најважнија ствар је ваша жеља, а ако јесте, питање како украсити прозор властитим рукама ће нестати сама од себе.

Нова година

Али вратимо се на Нову годину, јер то слави 95% становника. Дакле, тема уређења прозора за Нову годину не може се пропустити. Најлакши начин да добијете бебу је шаблон и паста за зубе.
Потребно је:

 • Штампане шаблоне са божићним дрвећем, поклонима, снежинцима, Деда Мразом, собовима и свим осталим;
 • Било која паста за зубе;
 • Мало воде;
 • Две мале марамице.

Прво морате изрезати све цртеже. Затим разриједити пасту за зубе с мало воде. Конзистенција смеше треба да буде као течна павлака.
Затим потопите прозор и залепите све своје цртеже. Сачекајте неколико минута док вода не остане на прозору или лагано осушите, а затим напуните пасту за зубе свим размацима у шаблону и мало преко контуре.
Након што све направите са свим цртежима, можете обојити шаблоне пастом.
Када се све осуши, извадите папир који је брушен.
Важно! Шаблоне морају бити влажне током наношења пасте, иначе ће нестати.
Као резултат тога, добићете прекрасно уређен прозор. Може се прати обичном водом.

Ако не желите ништа залијепити на прозор, можете једноставно објесити вијенце, причврстити метке на плафон или лијепо украсити прозор. У ту сврху, прикладне свијеће, мале крзнене дрвеће, играчке лопте, кукови и друго.
Па, и ако сте већ лењо украсите прозоре, али ипак желите да урадите нешто са њима, можете купити снег у боци и прскати кроз прозор. Биће прелепо и једноставно.
Дополнительнаа информациа в видеозаписе по-долу.