Како одабрати квалитетан дрвени прозор

Модерно становање све више је украшено метал-пластичним прозорима, док дрво помаже да се у просторији створи топлија и опуштенија атмосфера. Да ли је данас могуће покупити такве дрвене двослојне прозоре, који би, поред стила и престижа, задовољили високе захтјеве топлинске и звучне изолације, издржљивости и трајности?

Нове могућности у супротности са преживелима старог

Није тајна да су у Совјетском Савезу свуда инсталирани дрвени прозори, са отворима и великим пукотинама. Данас се успјешно избацују и стављају ПВЦ прозоре на њихово мјесто. То је због приступачне цене и трајности пластичних производа. Али природно је одувијек било, је и бит ће боља пластика, тако да је у истој Еуропи већина прозора инсталираних у стамбеним и индустријским просторијама дрвени. У исто време, не треба заборавити да су Европљани економски народ, они то могу да схвате, знају како да побољшају ствари. Тако, након њиховог примјера, многи руски произвођачи прозора почели су да се обнављају на дрвеним еуро-прозорима. Вриједи посветити посебну пажњу њиховом избору.

Ми се фокусирамо на изградњу дрвених прозора

Пластични и алуминијумски прозори су освојили одређени временски период због добро дизајнираних дизајна који омогућавају одржавање добре топлине у затвореном простору. Сада је ред браће близанаца дошао са дрвета, које у свом модерном наступу није као совјетске колеге. Дрвени прозори, направљени уз учешће напредних технологија, опремљени су:

  • тихи и топли прозори са двоструким стаклом;
  • мултифункционалне арматуре познатих произвођача;
  • са поузданим заптивним контурама.

Са карактеристичним карактеристикама, можете одредити нешто другачији облик петљи и необично причвршћивање. За заптивање размака између стакла и дрвета, умјесто еластичних трака користи се силикон. Пуњење се у неким случајевима врши стаклом.

Обичне верзије дрвених прозора

Најчешће се нуде у облику прозора са једним и два врата. Потоњи могу бити направљени и са упареним капцима, и са одвојеним. По потреби се извршавају у складу са индивидуалним жељама купца, укључујући величину и дизајн прозора. Ако требате више информација о дрвеним конструкцијама, идите на страницу хттп://анкорокна.ру/, гдје ће вас стручњаци произвођача-произвођача савјетовати о било којем питању.