То ће помоћи у загревању или загревању

Сеоска кућа је мјесто гдје увијек треба бити угодно и топло. Али, нажалост, постоје хладни периоди, чак и ако је сеоска кућа темељно изолирана. Пећ или камин дуго времена загрева просторију, а ви желите топлину увек. Зато ћемо у овом чланку погледатинајпопуларније начине на које можете помоћи да се загријете.

1. Пласмани, прекривачи, деке и јастуци. Вунена сукња у плетеном поплуну је савршена опција. То је тачнокоје ће помоћи да се загрејена хладно вече. Огромна предност ових ситница - не само да се загревају, већ и увелико украшавају собу. Добро одабране боје учинит ће интеријер кућице удобним и удобним. И ако те ствари нису само купљене, већ су направљене властитим рукама, онда уопће немају цијене.

2. Ствари у стилу "виле".Нека сваки господин нема велике и топле деке, али треба да има много комада старе тканине. Уосталом, заиста је штета избацити их, стога је сасвим могуће направити од њих право ремек-дјело. И није битно да ли се ради о врло уплетеним круговима или цртежима, а најважније је да покупите одговарајуће нијансе. А ако не желите да шијете, онда га можете тачно везати! Замислите како ће вам плетени предмети загријати хладно поподне. Ако се боја, текстура, сама идеја платна комбинирају са унутрашњости земље, онда само замислите који ће оригинални декор викендице произаћи из вас. Наравно, биће доста времена, али вреди!

3. Погодне кућне ципеле.Није ни чудо што стручњаци за народну медицинутврде да ако су стопала замрзнута - онда ће доћи до здравствених проблема. Зато је немогуће потиснути њихову хипотермију. Најпопуларнија опција су плетене чарапе са чврстим ђоном. Можете чак користити и готове ципеле за ципеле. Прилично добар избор ће бити папуче са коже. Они нису само топли, већ и мултифункционални. У такве ципеле идите на тријем једно задовољство. Популарне су и популарне крзнене чизме. Таква варијанта добијања топлоте није скупа, али резултат је вредан тога.

4. Матс, постељнина.Зашто ходати по хладном поду, ако можете ставити тепих и ходати по њему. Да, и натраг на исти "патцхворк" - плетени тепих са својим рукама - ово је истина од било које земље. Коришћењем плетеног тепиха, на пример, округлог облика, заувек ћете се ослободити питања -како се загрејатина хладноћи.

5. Пиће за пиће.Шта би могло бити боље од вреле мирисне шољице чаја? Ово је дуго доказана метода загревања у хладнијим вечерима. Наравно, сасвим је у реду ако је то прави чај који се припрема по свим препорукама, а не врућа вода, добијена варењем врећице. А ако имате самовар, онда сте заиста прави срећник. Уместо једноставног пива, можете користити лековито биље, не само да ће се загрејати, већ ће и ојачати имунолошки систем. Осим чаја, можете користити и друга пића, као што су: вруће кувано вино, грог или пунч.

Користећи све ове методе, нећете мислитикако да се загрејетена хладноћи, увек ћете бити тамотопло и удобно.