Типови затезних плафона

Неједнаки плафони у стану или приватној кући не дају вам одмор? А ви не знате како се носити с њима? Тренутна технологија ће вам помоћи. Висеће конструкције су једна од најпопуларнијих технологија. Има их много врста, али врсте за које смо највише заинтересовани.

Врсте плафони се класификују према различитим разликама, размотримо неке од њих.

1. Типови на стропове на материал:

а) ПВЦ фолије.Често се продаје у ролнама. Димензије вам омогућавају да инсталирате ову плафонску облогу у просторији различите величине. Међутим, није све тако добро. Закључавање цене, јер је ширина ролне већа. Ова врста и даље има поглед са шавом - лепљеним од неколико делова. Јединствена је јер је цијена мала и може прелијевати простор било које величине, али не заборавите на њене шавове. Мале су, али и даље видљиве на мат нијансама. Још један плус - можете мијењати комаде платна различитих боја, чиме се доприноси опћем изгледу индивидуалности и необичности. Ова врста савршено одговара за штампање фотографија и слика. Они могу без икаквих проблема и сами поставити своју фотографију. Али све опет почива у новцу, јер је цијена такве радости велика.

б) Стропови за растезање тканина . Најчешће се то ради без шава. Постоји неколико разлика са премазом са посебним филмом. Једна разлика - цена не зависи од величине. ИнУ овом случају, шава ће бити скупља од целине. Тканина стропа без шава је ограничена у избору боја тонова. Али такви недостаци се решавају јединственим бојама. Могу се применити до пет пута.

2. Растезљиви стропови према методи причвршћивања.

а) Плафон са фиксирањем харпуна.Премаз се чува у багету због траке не танког филма и њене напетости. То је инхерентно филмском плафону.

б) Плафон без фиксирања харпуна.Причвршћивање се врши захваљујући жлебу, који је сличан стезној структури. Одликује се премазом филма и тканине. Боље је, наравно, начин фиксирања с фиксирањем харпуна, онда све испадне уредно и лијепо, ау случају без фиксирања харпуна, дио ће морати да се увија и одбацује да естетика неће допунити премаз.

3. Различитите плафони в зависимост от производитела.Приликом одређивања најбољег затезног стропа, немојте заборавити на произвођаче. Од става компаније до њених производа зависи од њеног квалитета. У овој фази, скоро сви стропови су направљени у Кини или у Француској. Ријетко, али можете пронаћи плафон из Белгије ( прозирне стропове на растезање- њихова главна заслуга). Европа такође заостаје, али само три компаније воде: Цлипсо, Ектензо, ДПС ™. Постоје и многи други типови, на које се могу приписати: мат, огледало, звезда, полутранспарентни плафони. Сви они имају своје недостатке и предности. Пре него што изаберете савршен плафонски покривач, истражите све постојеће погледе, а онда нећете бити у заблуди са избором.