Светлосни панел: 6 варијација и правила избора

За надопуну дизајна у стану идеално одговара креативном панелу за осветљење, лагано изабрани светлосни панел је релативно јефтин, али са овим креативним начином окретања простора. Издају се разне модификације, које се разликују по боји, величини и скупу функција. Пре куповине је боље прочитати листу таквих. У овом случају, композиција ће се уклопити у унутрашњост без оштећења породичног буџета.

Како одредити избор: ЛЕД панел

Зидне композиције за укључивање елемената осветљења обављају неколико функција. Прво, они формирају визуелни нагласак. Ако поставите осветљивач изнад кревета или на зид, онда можете концентрисати пажњу на одређену тачку. Друго, они сами покривају собу. Због чињенице да панел има контролу на додир, могуће је подесити параметре његовог рада без много напора.

Избор ЛЕД панела треба да се врши у зависности од унутрашњости просторије у којој ће се висити

За избор декоративних композиција у корист естетике и штете за торбицу помоћи ће сљедеће препоруке:

 1. Поклопци од кристалног стакла не смију имати трагове оштећења.
 2. Могуће је замијенити један елемент без нарушавања цјеловитости цјелокупне композиције.
 3. Систем напајања је опремљен осигурачем.
 4. Светиљке треба да буду повезане паралелно, а не доследно. У овом случају, неуспех једног неће ометати читав систем.

Преглед светских панела: Новогодишњи декор

Мода наразноврсне новогодишње светле композиције дошле су у Источну Европу пре једне и по деценије. Да, такође је раније прихваћено да се прозори украшавају до једног од највећих празника у години, али се не може у потпуности приписати панелу.

Данас се велике зграде и мали станови могу претворити у нову годину. Да бисте то урадили је помоћ трговинских мрежа које нуде опције за сваки укус и величину новчаника. Идете на куповину, морате унапријед размислити о томе што желите видјети у интеријеру.

Учините ваш дом необичним и невероватним за Нову годину ће вам помоћи празнични светлосни панел

У зависности од добијених одговора, мора се изабрати једна од следећих опција:

 • Украшен ЛЕД божићним вијенцем - можете га ставити на зид или га објесити на прозор;
 • Божићно дрвце са осветљењем - захваљујући широком спектру боја, електрични декоративни дизајни уклапају се у сваки ентеријер;
 • Блистави балон, због своје релативно мале величине, може се користити као стилски визуелни нагласак.

Различити типови тоуцх панела

Да бисте направили светли панел куће, морате прво изабрати креативни концепт. Разноврсна је направљена од оникса. Може се уградити у било коју просторију, без обзира на њену функционалну намјену. Захваљујући многим нијансама, луминозни елементи ће формирати потребан узорак.

Зависно од изборастилски правац, код куће можете креирати динамичке или статичне композиције. Друго место по фреквенцији је панел дуралигхт.

Пре креирања панела осетљивог на додир, морате изабрати тему и припремити све алате за рад

За његову производњу, властитим рукама нужно је потребна скица, на основу које се формира калуп. Материјал мора бити издржљив, јер је база причвршћена на њега - дуралигхт.

Након тога морате савити све у оквиру припремљене скице. У завршној фази постоји електрична веза. Не заборавите да масивне зидне композиције захтевају одговарајући оквир.

Поред ових, постоји неколико алтернатива:

 1. Произведено на бази хималајске соли - има ограничен опсег примена. Можете га упознати у сауни или кади. Значајан минус пројекта је његова висока цијена. Само ће одбори направити процјене за многе у дословном смислу астрономије. Да бисте направили композицију, потребно је да направите шаблон или слику користећи солне плоче. Причврстите готов производ на зид помоћу 2-компонентног љепила на бази магнезита.
 2. Разнобојно витраж - дизајнирано за простране собе, гдје игра свјетла и сјене ствара јединствене слике. Постављен на зид, који се налази са стране прозора. Ако се ради о хали у продавници или згради у којој је обезбеђена велика гомила људи, боље је инсталирати панел са улице. Избор се врши напредности сунчане стране.
 3. Опција буџета ће бити панел направљен од ЛЕД трака. Осим тога, можете примијенити конвенционални божићни вијенац.

Створите додирни панел својим рукама

Искуство је показало да трговинска мрежа није увијек у стању да пронађе праву опцију. Због тога се многи људи усуђују да сами направе ЛЕД панеле. Новостима се саветује да лакше изаберу опцију. За почетак, потребно је направити мали цртеж на комаду папира. Шта се планира инсталирати? Постоји ли тематски погон? Где ће песма бити инсталирана?

Сензорски панели се могу направити самостално, најважније - приказати фантазију

Тачни одговори на ова питања ће избјећи многе проблеме у будућности. Након тога морате пронаћи основу. У њеној улози ће се појавити обруч или специјалистичка продавница.

Следва следна процедура:

 • Везати пронађену базу конопом или тканином отпорном на продужене термичке ефекте;
 • У стану увек можете наћи нежељене ствари које ће деловати као декоративни делови;
 • Нанесите пиштољем за лепљење на припремљени облик вертикалних и хоризонталних декоративних делова;
 • Чим су сви делови фиксни, потребно је измерити позадинско осветљење композиције;
 • Урадите то пажљиво како не бисте оштетили ситне детаље састава.

Оригинални светлосни панели (видео)

Панел креативности са позадинским осветљењемукрасите унутрашњост приватне куће и градског стана. Лако је одабрати у тематској продавници или сами. Ако је изабрана друга опција, покрените скицу. Што је прецизније направљена, лакше је изабрати потребну количину материјала. У процесу производње се не плашите мањих експеримената. Главна ствар - не преоптеретити такав готов производ с украсним елементима.

Примери светлосних панела (фотографије у унутрашњости)
)