Панел лептира: 3 главне технике

Панел лептира савршено се уклапа у сваки ентеријер вашег зхилисхцхе.Често, поправка дневне собе се обавља уз уважавање да ће трајати неколико година, али дуготрајна монотонија може бити досадно или се потпуно почети напрезати. Шта учинити у таквој ситуацији? Препоручује се да се препустите реновирању ентеријера уз помоћ прибора или таквих производа као што је панел од лептира направљених његовим рукама.

Лептир плоча

Лептир на зиду је прелепа декорација, и нема ограничења како ће изгледати, у којој величини или боји. Управо су те декорације почеле да користе модерни дизајнери, стварајући деликатне и необичне ентеријере. Многи људи у дјетињству исклесали су лептире из разних материјала. На пример, од папира и тканине, салвете и чак пластелина. У овом тренутку, они могу бити веома различити, па чак и направљени од винилних плоча.

Лептир плоча је лет фантазије, као и способност да креирате свој необичан дизајн, који ће одушевити не само власника куће, већ и госте.

Панел "Лептир" ће бити креативно смештен у просторију, способан да је промени док не буде непрепознатљив

Можете наносити необичне материјале, креирати лептира са крилима од чипке и украсити их кристалима и перлицама. С овим декором, соба ће бити удобнија и удобнија, што је свима потребно. На зидовима ће бити невероватна бића, шармантна и изузетно лепа.

Панел лептира је панел, зауз помоћ којих је наглашена пажња у соби. Неки дизајнери користе такве производе како би прикрили неједнакости на зидовима, или грешке у претходно извршеним поправкама. Наравно, ефекат панела зависи само од тога ко га креира, на пример, неки преферирају светле боје, а други желе да зграду учине мирнијом и нежнијом.

Панел лептира сопственим рукама: ми то радимо сами

Мајсторска радионица за креирање папирних лептира није компликована, једино је вриједно покупити идеје и одлучити о начину на који ће се технологија користити за израду панела.

Постоји неколико метода за формирање лептира из папира:

 • Куиллинг;
 • оригами;
 • Сценариј.

Стварање панела лептира на шаблону сматра се једноставнијим и истовремено оригиналним за декорацију собе

Поред технологије, ваља обратити пажњу на боју панела. По правилу, то је светло место у просторији, али би требало да изгледа складно са целокупним ентеријером. Плоча не треба да се спаја са премазом зидова и плафона.

Постоје разлике у савијању крила лептира. Ако је стил собе класичан, онда лептири могу бити замршени, али за модерну уметност, најобичнији.

Када је образац дефинисан, потребно је израдити сличице које се развијају помоћу компјутерских програма или помоћу шаблона. Да би панел био фасцинантан, потребно је направити неколико величина лептира. Најједноставнији начин је да користите оловку за преводцртеж и његова репродукција.

Ако су лептири нису симетрична и не воле једни друге, тако да панел ће привући још више пажње, или да будемо прецизнији, своју креативност и јединственост.

Друге величине и облика лептира чине још реалнији и живахан

Следећа фаза се сматра формирање слике.

Маке лептир папир руком је много једноставнија и јефтинија, и зато што је папир може бити било што

 • цолор;
 • Блацк;
 • глосси;
 • опакуе;
 • Велвет.

Избор је огроман и по врсти и тоновима и на тај начин створити декорације са рукама - то није тежак процес.

није редак случај да се створи панел лептира са рукама користећи четкицу и боје, и предела обичан папир.

Сви ови материјали су доступни и могу се купити у било којој продавници. Неки користе тапета преостало од поправки или чак комада материјала који сашила завесе.

Цут су лептири потребно за обрасца и помоћу маказа. Да би лептири су различитих величина, морате да користите различите шаблоне. Да бисте убрзали процес се може припремити унапред кутијама, искључен неколико комада заједно, савијати на пола и извући пола теле ?? лептирова крила и исеците неколико пута на инсекте за декорацију. Овај рез је направљен на истој технологији као и припреме пахуље.

Креирање панел лептира у 3Д визуелни формат произвођачимапространија и светлија

Чим се заврше све претходне фазе, може се наставити са формирањем слике:

 1. Према врсти, она може бити веома различита, на пример, као срце, као спирала, круг, овал, или уопште ток инсеката.
 2. Да би се јасно видело како ће панел изгледати на површини зида, могуће је разложити слику на поду. На овај начин се унапред исправљају грешке и елиминишу нежељени дефекти.

Лептири на зиду могу бити чврсто распоређени, али могу бити са злим испруженим крилима. Код картонских лептира могуће је закретати крила тако да су заобљена у облику, што је такође веома атрактивно.

Папирни лептири: стилски декор

Стварање облика будућег панела је посебан тренутак у којем ће ефекат производа утицати на свакога ко га види. Природно је да буде сасвим реално за себе.

Веома популаран панел у облику вихора, бројева, боја или потпуно хаотичне локације инсекта из папира.

Важно је да се узме у обзир складна комбинација плоча папирних лептира и целе просторије у целини

.

Модерни дизајнери више воле да имају лептире на тапетама са гломазним цвијећем, стварајући тако необичан декор. Идеална варијанта ће бити цртање скице панела на зиду, за који можете користити оловке или креду, које се лако скидају са тапета.

Где је најбоље место за постављање лептира

Најприкладнија опција је локација лептираповршину зида, која крије мрље, неједнакости и недостатке. Треба напоменути да се постављање панела лептира на завесу не може искључити. Дизајнерски луксузни тил украшен огледалима лептира идеална је опција за уређење кухиње или дечије собе.

У кући можете пронаћи велики број места где можете ставити панел.

на пример:

 • лустери;
 • лампе;
 • подне лампе;
 • Полице.

цреатионпанелс фром буттерфлиес (видео)

Креативно решење биће вез панела на тапацирунгу намештаја. Зашто не би украсили кауч и јастуке текстилним лептирима са покретним крилима? Зашто не направите крила у столицама као лептири? Идеје могу бити масивне, али најважније - одржавати хармонију просторије.

Панел лептира (фото)

)