Прекидачи и утичнице анам: техничке спецификације

Производи од АНАМ-а

Утичнице и прекидачи АНАМ, у нашој земљи су се одавно појавили и стекли поштовање према потрошачима. То је допринело прилично либералним трошковима производње ове јужнокорејске компаније, као и веома занимљивим техничким решењима. Уосталом, неке врсте електричних производа из компаније АНАМ, нећете наћи у ценама других компанија.

Конвенционални прибор за ожичење АНАМ

Тренутно су сви производи компаније представљени само једном серијом: ЗУНИС. То се десило након преузимања компаније АНАМ од Легранда. Ова серија има бијеле и кремасте боје. Али то није главна ствар.

Главна ствар - да се сви производи у овој серији могу поделити на конвенционалне и аутоматизоване уређаје. Уобичајене ставке укључују прекидаче, утичнице и димери.

Склопке и димери АНАМ

Погледајмо детаљније сваку од врста производа. Посебно зато што постоји нешто за растављање. На крају крајева, неке врсте прекидача нису сасвим уобичајене за нашег потрошача.


Прекидач са три кључа АНАМ

  • Сви АНАМ прекидачи су пројектовани за рад на напону до 250В. Номинална струја таквих уређаја је 6А. А што се тиче техничких карактеристика, производи на први поглед не привлаче - али постоји и постоји један али ...
  • Чињеница је да поред уобичајених једно-, дво- или чак трокраких прекидача, са позадинским осветљењем и без њих, постоје и други производи. Тако, на пример: четворо-, пет- или шест-кључ прекидачи ћете вјеројатно наћи далеко од сваког произвођача. У исто време сваки кључима своје позадинско осветљење.


Петфазни прекидач АНАМ

Обратите пажњу! За уградњу таквих прекидача, компанија производи сопствене хипотекарне кутије и предње плоче. Зато што се њихова величина разликује од стандарда. Ово треба узети у обзир у фази куповине. На крају крајева, проналажење производа са таквим опцијама у редовној продавници може бити проблематично.

  • Поред прекидача, наћи ћете и прекидаче међу производима компаније. Могу бити и једноструки, двоструки или троструки. Поред тога, у производима су укључени унакрсни прекидачи који вам омогућавају да управљате осветљењем са више места као видео.


Даммер АНАМ

  • Димери су засебна тема за разговор. Међу производима ове компаније наћи ћете такве производе за различите типове лампе са номиналним оптерећењем до 1кВ. У овом случају, како је наведено у упутству, овде су представљени и механички и електронски уређаји.

АНАМ утичнице

АНАМ утичнице такође нису без изненађења. Међу производима ове компаније наћи ћете техничка решења која нису специфична за друге произвођаче.


Анам соцкет

Међу производима компаније су обични производи називног напона до 250В и називне струје 6, 10 и 16А.

Сви прикључци имају контакт за уземљење, који је, с обзиром на тренутне ПУЕ захтјеве, обавезни атрибут за утичницу утичнице.

Овдје су једнокреветне и двоструке утичнице.


На фотографији је АНАМ утичница од УЗО

Што се тиче интересантних решења, наћи ћете производе компанијеутичнице са уграђеном УХФ машином.

Такви производи су намењени за уградњу у купатилима и другим влажним просторијама.

Присуство УХФ машине у излазу не дозвољава уградњу УХФ машине у разводну таблу за напајање група осветљења таквих просторија.


Утичница и пребацивање АНАМ-а у једном случају

Такође, међу производима компаније наћи ћете прекидаче и утичнице Анам у једном случају.

Ово је још једно занимљиво решење које вам омогућава да значајно смањите број електричних тачака у просторији.

Поред тога, ово увелико поједностављује инсталацију за људе који нису веома сигурни у разумевање електричне енергије.


Четврти прикључак АНАМ

Али ако се горе описани производи могу наћи на већини произвођача, онда компанија може понудити практично јединствена рјешења.

Ово укључује, на пример, четвороструку утичницу, коју готово сигурно нећете наћи у другим компанијама.


Анаме утичнице и прекидачи у једном случају

Још једна занимљива техничка перспектива је двострука утичница са два прекидача у једном случају.

Да, номинални подаци ових прекидача и утичница нису тако добри, али допуштају да своје руке, на само једној електричној точки, уреде у пуном снабдијевању цијеле собе или собе.


Утичнице за повезивање телевизора, интернета и телефона

За мреже са малом потрошњом енергије доступне су занимљива рјешења.

Дакле, АНАМ нуди двоструки излазутичнице за повезивање телефона, интернета и телевизора. И све у једном случају.

У неким случајевима то може бити идеално рјешење.

Прибор за аутоматско ожичење АНАМ

Слично томе, постоје АНАМ утичнице и прекидачи са уграђеним алатима за аутоматизацију. То укључује сензоре за светло, сензоре покрета и тајмере.

Поред тога, производи компаније укључују системе који се могу програмирати и који се могу користити у паметним мрежама, као што је паметна кућа. Али хајде да се вратимо на ред.


Анам свитцхер

  • Један од модела прекидача се зове прекидач.Ово име не могу наћи други произвођачи, па смо одлучили да откријемо какво је чудо на првом мјесту. Испоставило се да је то обичан прекидач са сензором светла. Када се соба затамни, она аутоматски укључује осветљење.
  • Склопке са сензором кретањатакође нису новина на тржишту. Принцип рада овог склопног апарата је сведен на чињеницу да се осветљење може укључити или из кључа или из сензора.

Обратите пажњу! Називна струја мреже за осветљење, која се напаја таквим прекидачима, не сме бити већа од 6А. У супротном, мрежни контакти сензора ће једноставно експлодирати.


Прекидач са тајмером и алармом

  • Пребаците се са тајмеромСада такође никога не изненадите. А присуство у таквим моделима будилице је мало вероватно да ће постати одлучујући фактор. Штавише, цена таквог уређаја је прилично велика.


БлокОсветљење са четири линије са даљинским управљачем

Најзанимљивије у том смислу постоје панели за програмирање расвјете. Омогућавају вам да управљате са четири или осам канала. Сваки од ових канала може се програмирати одвојено. Али рецимо искрено, модерна технологија је отишла далеко напред, ау многим произвођачима таква гломазна плоча обавља много више функција.

закључак

Утичнице и прекидачи Анам, је веома интересантна понуда на тржишту. Али, пре свега, производи од интереса се ретко налазе у другим произвођачима. Ово је разноврсна комбинација утичница и прекидача, као и број ових прекидачких уређаја у једном пакету.

Што се тиче уређаја за ожичење опремљених алатима за аутоматизацију, други произвођачи ће наћи много шири избор.