Полагање украсних плочица на зид. Текстура - опека

Тренутно је посебна популарност постављање декоративних плочица испод зидова од цигле. Лакоћа инсталације довела је до њене популарности међу љубавницима да раде својим рукама. Текстура опеке није само необичан изглед, већ и врста нијанси класике, нешто традиционално и у исто време актуелно.

Декоративне плочице су увек привлачиле погледе потрошача, који су уморни од монотоније и монотоније која окружује њихов простор. Увек желите створити у својој кући или стану нешто необично, нешто што ће се јасно разликовати од опште позадине. То је могуће постићи уз помоћ оригиналних керамичких производа различитих облика и садржаја. На примјер, лијепо је уредити врата или покрити дио зида, како би соби дали софистицираност. И у овој перспективи, примамљиво је погледати текстуру испод цигле својом шареношћу.

Па да почнемо ...

Полагање декоративне плочице на зид започиње чишћењем површине прљавштине и прашине, која је намијењена за облагање украсне опеке. Након тога треба га темељно третирати специјалним раствором (Бетонконтакт), четком за салвете. Ова припремна фаза је веома важна, јер захваљујући томе, адхезија између зида и мешавине се повећава неколико пута.Полагање декоративне плочице врши се одоздо (од темеља). Тиме ће се спречити клизање и померање горњих плочица. Структура зидане конструкције се бира појединачно, равно или са помаком (на слициСлагање границе је приказано на пола).У улози лепљиве композиције могуће је користити течни заптивач за нокте или професионални лепак на бази гипса или цемента, у зависности од равни. Ако је равномеран и не захтева поравнање са керамиком, погодније је нанети заптивач, јер се продаје у компактном паковању и спреман за употребу.Лепак се наноси на унутрашњост производа (тачкасто или равномерно у целој равни). Затим, нанесен на зид и лагано притиснут, равномерно фиксиран на лицу места. Ако је потребно, између плочица се убацују пластичне везе, тако да шавови имају исту величину и облик. На овај начин, свако накнадно полагање декоративних плочица врши се сопственим рукама ...Облагање зида врши се у почетку са целим елементима керамике, након чега је могуће наставити са уградњом кришке. У већини случајева, сличну плочицу треба изрезати електрични Бугарин са исеченим кругом. Дијамантски круг лако просипа чврсти материјал, глатко и брзо. Ручни резач плочица се често носи са задатком, стварајући с времена на време и друге недостатке. Након потпуног сушења лепка добијају се пластични крстови, шавови се чисте и површина плочице се чисти, од прашине и других загађивача.Све, полагање декоративних плочица на зиду са завршеним рукама и изглед врата постали су више као привремени портал кроз који можете ући у свет средњовјековних двораца и камена ...