Плоча Роберто Цавалли: опције дизајна

Међу разним брендовима унутрашњих материјала често можете наћи имена водећих светских модних кућа. Роберто Цавалли је италијански бренд који се доказао не само током модних недеља, већ и међу фирмама које производе плочице.

Произведено директно у Италији, у фабрици Церамицхе Риццхетт, и разликује се не само по квалитету, већ иу дизајну високог нивоа.


бенефиције

Керамичка плочица Роберто Цавалли је створена помоћу високотехнолошке обраде сировина на напредној опреми. Због тога процес производње иде без синтетичких производа нафтне индустрије, што производе чини еколошки прихватљивим и безбедним за здравље. У овом случају, специјални третман керамике чини га отпорним на влагу и оштру промену температуре, која се може похвалити само неколико ознака унутрашњих плочица.

Отпоран је на физичка оштећења мање природе, као што су брисање или удар. Све ово чини плочицу издржљивом и оправдава њену релативно високу цијену.

колекција

Међу најпопуларнијим колекцијама марке може се разликовати:

    Роберто Цавалли Хоме Лукури Тилес, као што се види из наслова, је класификован као "луксуз". Не само име италијанског бројила омогућава да се користи таква карактеристика, већ и дизајн саме керамичке плочице. Овде нећете наћи досадне и баналне обрасце или цртеже.

  • Једна од најновијих колекција је Бригхтпеарл. Ово је варијација на тему бисера, где се узорак плочица понављаПрепознат је развод бисера, а текстура керамике груби површини даје карактеристичан мат сјај. Након украшавања, на примјер, купаонице с таквом плочицом, тешко је ријешити се осјећаја да сте директно у љусци шкољки. Распон боја колекције не разликује се од велике разноликости, већ обухвата најтипичније варијанте за сличан стил - белу, слоновачу, бронзу, сребро и бисерно-преливну боју.

  • Збирка Агата је најпознатији бренд у овој робној марки. Пре него што је настала, директно је применила модну кућу дизајнера, инспирисану јединственим кривинама линија на деловима природног камена. Дакле, плочица вам омогућава да симулирате камен где је његова употреба проблематична због фактора или велике површине. Мутирани тонови ове колекције чине моделе разноврсним за употребу у ентеријеру.

  • Још једна изванредна колекција - Сигнориа. Овај пут, бренд је нагласио имитацију дрвене површине. Основне плочице се надопуњују декоративним елементима са обрасцем који је органски уграђен у укупни цртеж пода. Дизајниран тако да Роберто Цавалли може бити одлична алтернатива ламинату, који се не може похвалити довољном отпорношћу на хабање, у поређењу са високотехнолошким керамичким плочицама. Због тога је постала популарна не само као материјал за кућу, већ и као подна облога у продајном простору бројних бутика, гдје је константан проток купаца неизбјежнопогоршава стање пода.
  • Изванредно се истиче на позадини још једне Дива колекције. У овом случају, дизајнери су се одмакли од концепта имитације природних материјала, али су се фокусирали на софистициране обрасце у стилу модернизма. Пошто више од стотину година овај тренд није изгубио своју популарност, већ само умножава навијаче, можемо рећи да овај дизајн изгледа елегантно и модерно. Захваљујући контрасту белих, сивих и црних тонова са овом плочицом можете створити светлу и незаборавну унутрашњост.

Сигнориа
Дива

Све у свему, можемо рећи да Роберто Цавалли није ознака која ће бити корисна ако сте подешени на екстравагантан дизајн у тецхно стилу или сличним правцима. Овдје нећете наћи шарене цвијеће и смијешне узорке, али ће таква плочица постати неопходна за интеријер у класичном стилу не само за дом, већ и за уредске или пословне просторе.


Преглед на плочици Роберта Цаваллија налази се у сљедећем видеу.