Плински штедњак Горење ГИ6321ка, ГН5111Кс, ГН5112ВФ Б - прегледи, цене, упутства

Светски позната корпорација специјализована је за производњу висококвалитетних средњих и висококвалитетних кућних апарата. Производи су познати не само због ефикасности рада, већ и због дугог трајања рада, различитих функционалних и добрих монтажа. Гасна пећ Горење, израђена у модерној стилистици и опремљена свим потребним опцијама потребним у процесу кухања, постала је врло популарна.

Карактеристичне карактеристике, предности и мане

Плинске пећи Горење су врло велике, што их спречава да се уклопе у мале кухињске просторије. Уређаји су једноставни за управљање, присутност уређаја који олакшавају аутоматизацију рада и сигурност контроле гаса.

У неким модификацијама, умјесто традиционалних горионика налази се ВОК горионик. Такви предмети омогућавају припрему азијске кухиње. Већина модела има опционалну опцију за самочишћење Акуа-Цлеан Стеам, која поједностављује чишћење пећнице. Такође, на највишем нивоу се врши колекција уређаја, тако да могу да служе више од 10 година уз правилну употребу и повезивање. То је због чињенице да се у производњи користе квалитетни делови за гасну пећ.

Декларисани век трајања од 10 година, током којег плоча не захтева одржавање. Гаранцијски период - 2 године

Недостатак линије је прилично висока цена. На званичном сајту компаније у каталогу је тешко пронаћи прорачунску верзију кухињеуређаја У другој, нису откривени никакви недостаци.

Често се корисници у својим одговорима жале да су проблеми у контроли гаса и интензитет пламена у пећници. Стручњаци то објашњавају снажним снабдијевањем гасом у Русији, који захтијева регулацију, у екстремном случају - замјену гиглера у пећници за мању.

Што се тиче накнада, оне се заснивају на сљедећим факторима:

 • атрактиван дизајн, изведен у модерној стилистици;
 • широка функционалност са једноставним системом управљања;
 • присуство уређаја за контролу гаса и електричног паљења;
 • висококвалитетни склопови и резервни дијелови за плинске пећи Горење.

ВИДЕО: Како одабрати спаљивање штедњака на гас

Шта понудити произвођачу

На тржишту постоје разне варијације за плинске пламенике с електричном пећницом и плином. Сви су различити по величини, снабдевању гасом, деловима и дизајну. Са обиљем понуда произвођача, корисници су идентификовали низ најпоузданијих агрегата који су се нашли у процесу рада на високом нивоу.

Плинска пећ Горење ГН5111КСФ

Уређај има јединствени лучни облик пећи, тако да загрејани ваздух до одређеног степена може слободно да циркулише кроз волумен и равномерно обрађује храну за кување. Такође, у опреми постоји вентилациони систем Мулти-Флов 360 ° и могућност функционисања истовремено на 5 нивоа.

Горење ГН5111КСФ

Функција контроле гаса односи се само на пећницу, а електрично паљење и на горњи и на доњи дио јединице.Врата пећнице Горење ГН5111КСФ опремљена су с два стакла отпорна на топлину и једним термостатом. Уз све површине унутрашње облоге 70-литарске пећи налазе се и рељефни водичи, који промовирају правилну циркулацију загријаног зрака.

Опције су следеће:

 • мала посуда;
 • дубоки лим за печење;
 • решетке за сушење;
 • млазнице;
 • сталак испод посуђа од материјала од ливеног гвожђа.

Карактеристике у бројкама:

Висина

85 цм

Ширина

50 цм

дубина

60 цм

маса

38 кг

Тежина пакета

41 кг

Гаранција од произвођача

2 года

Званично је у Словенији регистрована пећ са пећницом за сагоревање гаса, али Чешка се сматра земљом произвођача.

  Упутство за употребу Горење ГН5111КСФ

Плинска пећница Горење ГН5112ВФ Б

Радна површина гасне пећи је опремљена са четири горионика и роштиљем од ливеног гвожђа. Сваки горионик, осим два стражња, има различиту снагу и величину.

Горење ГН5112ВФ Б

Карактеристике у бројкама:

\ т

серии

страна

Снага, кВ

Пречник, цм

фронт

Лева страна

1

5.4

Права

3

9.9

бацк

Лева страна

1.9

7.4

права

За плинску пећ Горење користи се емајл отпоран на ударце, а у пећници се користи ЕЦО-клинасти премаз. Овде је индикатор температуре, позадинско осветљење и стандардни систем за чишћење. Енергетска класа: А +. Управљачка плоча је израђена од обојеног метала. Врата рерне пећнице са стандардном шарком.

Модел је израђен у белој боји, регулатори довода плина имају заобљене облике, који, када се притисну, репродукују искру и враћају ватру. Укључује плински штедњак с роштиљем од лијеваног жељеза, једну дубоку посуду, мали лим за печење, упуте и плински пламеник с цилиндром.

  \ т
 • Упутство за употребу Горење ГН5112ВФ Б

Горење К 67 ЦЛБ

Ово је комбиновани модел са електричном пећницом Горење, која је доступна за продају по цијени од 34.000-35.000 рубаља. Уређај је обојен у тамну боју и употпуњен бронзаним детаљима, што је одлично за кухињу са ретро-стилистиком.

Комбиновани штедњак Горење К 67 ЦЛБ

Поред опреме опремљена је и стилизованим тајмером, који само допуњује укупни дизајн. Облик електричне пећи са емајлираним премазом припада кући од домаће производње, тако да се храна пече што је више могуће.равномерно. Са 8 функција пре него што корисник отвори широк спектар могућности за припрему разних јела на професионалном нивоу:

 • класично и вентилационо грејање
 • велики и мали електрични роштиљ
 • велики роштиљ + робот вентилатора
 • грејач + рад вентилатора или вентилационо грејање
 • Начин одмрзавања
 • прочишћавање паре АкуаЦлеан

Врх на полеђини плоче за кухање је поклопац за заштиту горионика од прљавштине и прашине. Комбинована плоча је опремљена вратима од каљеног стакла и металне облоге, ова комбинација вам омогућава да чувате температуру у рерни дуже време.

Захваљујући тајмеру, можете подесити време кувања, након чега ће плоча самостално обавестити власника о завршетку кувања и искључити пећницу. Што се тиче запремине рерне, она је предвиђена за 67 литара.

 • Упутство за употребу Горење К 67 ЦЛБ

Горење 67 К ЦЛИ

Овај модел је скоро потпуно идентичан претходној верзији. Главна карактеристика је боја. Модификација је направљена у нијанси слоноваче, савршено употпуњена бронзаним елементима.

Електрична пећ Горење 67 К ЦЛИ

Пећница има позадинско осветљење и вентилациони систем. Што се тиче функција, листа треба да садржи:

 • нормално грејање;
 • одмрзавање;
 • роштиљ;
 • гломазни роштиљ;
 • роштиљ у расутом стању са радом система за вентилацију;
 • нижа топлотаса вентилацијом;
 • нижа топлота са вентилационим грејањем;
 • Грејање вентилације.

Довољна укупна технологија савршено надопуњује велику кухињску просторију, јер има повећане димензије 85к60к60 цм и модеран дизајн. Цена опреме је нешто нижа од претходне верзије - 32.000-33.000 рубаља.

Укључује увлачиву фиоку за прибор, дубоке и мале емајлиране плоче, решетку, покретне водилице, млазнице за течни гас.

 • Упутство за употребу Горење 67 К ЦЛИ

ВИДЕО: Како поправити електрично кућно осветљење