Направите прави избор, врата геона из фабрике Чебоксари

Чебоксарски намештај Гаион с правом заузима водеће место у својој области. У свом раду користе правило: "Само најбоље, да створе одличне животне услове за све становнике Русије". Фабрика већ дуги низ година производи низ награда због високог квалитета, поузданости и одличног дизајнерског решења.

садржај

 • Захтев ствара предлог
 • Серије модела серије Вецтор
 • Серија модела серије Верона
 • Врата из серије Тоскана, Анцона, Тоскана, Бохемија
 • Серија врата Атхена и Валенциа
 • Серија врата Дуо, стил, Токио
 • Врата серије Хармони, Версаиллес, Цровн

Фабрика послује на руском тржишту већ 15 година и за то време не само да је стекла поверење, већ је и успела да развије широк спектар висококвалитетних врата. Данас су доступни не само модели из каталога, већ иизрада унутрашњих врата према индивидуалним жељама купца . Тренутно су врата ове фабрике позната иу иностранству и успешно освајају тржиште и срца купаца. Сви Гаион производи имају дрвену основу, која је прекривена МДФ или јаким пластичним филмовима. Фурнир који се користи у производњи може имати димензије у опсегу 0,4-0,3 мм. То омогућава стварање сјајног изгледа.

Потражња ствара предлог

Широк асортиман унутрашњих врата фабрике Гаион је још једна потврда високог квалитета производа, јер само стална потражња мотивише професионални тим да ради иразвити нове моделе и тиме задовољити потрошача.

Моделне серије Вектора

Сваки од представљених модела ове серије направљен је само од низа буковог бора и обложен је висококвалитетном МДФ плочом. Због чињенице дапремаз има дебљину од 6 мм , обезбеђене су високе вредности чврстоће. Сваки од модела у серији Вецтор није склон деформацији, јер не садржи празнине. Све рупе у образовању попуњавају специјално особље.

Градитељи Геоле предвидјели су проблем деформације крила врата, који се састоји од фурнира. Сваки модел је ојачан додатним дрвеним гредама. Произвођач је такође водио рачуна о дугорочном раду свог производа. Врата имају посебан слој амортизера који штити од пуцања и пуцања тканине. Као спољни слој се користивисококвалитетна немачка дебљина фурнира 0,3-0,4 мм . Ова врата не захтевају посебну негу, већ обичне мокре третмане, са средствима за прање.

Модерни фурнир је материјал који омогућава стварање ефекта 3 Д, што производ чини још привлачнијим. Шема боја ове серије импресионира својим богатством - више од 50 нијанси, уз увек избор за купца - стакло или непрекидно платно. Такође, предвиђено је да се производе производи по појединачним величинама, па севрата фабрике Гаион могу инсталирати у било коју просторију , различитих димензија врата. Карактеризирати таква платна може бити како слиједи:

 • висококвалитетне перформансе;
 • трајностексплоатација;
 • универзалност примене.

Сериа модель Верона

Ова врата су такође направљена само од чврстог материјала, што гарантује висок квалитет крила врата истабилне геометријске димензијетоком целог његовог рада. Врата ове серије имају оригиналне геометријске цртеже на површини, који ће се савршено уклопити у сваки класични ентеријер.

Сваки купац може изабрати не само потребну нијансу, већ и каталог који прелази 50, али и величину производа. Ова серија се може представити одмах у две боје. Ова опција је погодна тамо где су врата подељена у две просторије.

Врата из серије Тоскана, Анцона, Тоскана, Бохемија

Висок квалитет и трајност трајне експлоатације производа компаније Гео допуњује оригинални цртеж и стил врата ових серија. Сви имају чврсти крилни поклопац врата на који се наноси оригинални цртеж. Ау комбинацији са ефектом 3 Д постиже савршену перфекцијуза све моделе ових серија. Скала боја је још једном упечатљива својом разноликошћу, довољно је само одредити потребну нијансу, а унутрашња врата ће бити сретна дуги низ година. Када купујете такве производе, гарантовано ћете добити:

 • одличне карактеристике, у смислу дизајна;
 • је одлична основа за дизајнерске идеје.

Сериа врат Атхена и Валенциа

Карактеристика ових серија је могућност кориштења стаклених уметака у крилу врата, чији облици нису ограничени на квадрат или правокутник. Увек постоји шанса да се да предностполукружни или овални облици Гаион-ових производа.

Да би се омогућило луксузно уживање употребом ванилије или златне, сребрне или крем патине. Геона наочаре такође имају неку врсту спреја и задржавају јединство дизајна дрвеног дела, на њега се примењује исти цртеж. На рачун такве комбинације постиже се пуна хармонија свих производа. Ако требате инсталирати глухе Гееон врата, онда је ова серија представљена таквим моделима. Такве варијанте производа се повећавају:

 • многе опције за ажурирање унутрашњости;
 • трајност производа Геона;
 • савршен изглед.

Доор Сериес Дует, Стиль, Токио

Ови модели Гаиона могу употпунити профињени стил не само стамбеног простора, већ и пословног простора. Сви модели могу бити направљени у облику круте тканине или имају мале стаклене уметке.

Мали је, неколико центиметара, уметци могу да додају виц вратима, док истовремено обезбеђују додатни светлосни ток у просторији или канцеларији. У овом случају, опција приватности ће остати. Шема боја ових модела је веома широка, тако да ће свако моћи тачно одредити њихову варијанту.

Врата из серије Хармони, Версаиллес, Цровн

Такви модели ће бити релевантни за љубитеље ентеријера у краљевском стилу. Њихови оригинални облици, украси и шаренило ће учинити много обожаваоца.трим са функцијом 3 Дсамо појачава ефекат њиховог луксуза и лепоте.

У овим серијама постоји и могућност изборамодели са или без стакла. Свака од наочара има оригинални дизајн који употпуњује укупну слику луксуза и богатства. Само са таквим вратима можете изненадити сваког госта и потврдити ваш одличан дизајнерски укус.

Без обзира на серију и модел, свака врата су доступна са свим прибором -крило врата, кутија са заптивним материјалом, телескопски панели , монтажна дрвена грађа, пиластри, ступ, капетан, спојна трака и лажни бар.

Одабиром од произвођача као што је фабрика Гаион врата, корисник не само да гарантује дугорочни рад производа, већ и могућност да утјеловљује његову машту.

Важно је напоменути да производи увек имају довољан број техничких описа и карактеристика. Такође је важно да, упркос високим квалитативним карактеристикама, производ који се разматра није веома скуп, што је несумњиво вредно.