Пинк позадине: 5 варијација романтичног интеријера

Пинк тапете - ово је врло интересантна опција за украшавање зидова ваше собе.Постоји широко распрострањено увјерење да ружичасте тапете лијепе само у дјечјим и играоницама за дјевојчице. Али ово је потпуно погрешно. Ружичаста - врло њежна, сензуална и топла боја. Њени обожаватељи су романтичне и сврсисходне природе. Узимајући у обзир компетентну комбинацију ружичастих и других нијанси ентеријера, ова боја се може апсолутно користити у свим просторијама. Бројне варијације палете ружичастих нијанси, можете створити атмосферу романтике, удобности и хармоније.

Розе тапете у ентеријеру: достојанство палете

Међу ружичастој боји у унутрашњости просторије треба прилазити врло уредно и пажљиво, јер у прекомјерној количини једноставности и лакомислености надјачава присутност танке ноте романтике и љубазности. Данас је разноликост тапета представљена у бројним варијантама роза: од њежних пастелних нијанси до засићених љубичастих боја.

Ружичаста боја, за разлику од црвене, има потпуно другачији ефекат на друге. Захваљујући палети нијанси ружичасте боје, можете створити посебну атмосферу у просторији.

Пинк позадине ће додати собу мирној, посебној атмосфери

Нијансе ружичасте у модерном ентеријеру:

 • Уређење собе у ружичастим тоновима није неугодно и не изазива агресију.
 • Благо ружичасте боје стварају атмосферу сигурности и опуштености. Помажу да се удаљимо од горућих проблема и донесемо својемисли су у реду.
 • Ружичасте нијансе ружичасте, помажу у стварању удобности и удобности, као и атмосфери топлине и сигурности.
 • Потпуни одмор је карактеристичан за корал-розе и лосос-ружичасте нијансе.
 • Засићене нијансе љубичасте и малине набијене су енергијом и потичу на одлучну акцију. Ове нијансе добро се комбинирају. Ово је прилично добра опција за посебно лене појединце.

Хладне нијансе ружичасте боје успјешно су се охладиле у високо освијетљеној соби сунца.

Позадине тамне позадине, са јасним ружичастим цветовима, веома су тражене по дизајнерима.

Опције комбинација: какве ће тапете приступити ружичасто

Ружичаста боја добро се комбинира са већином боја палете боја. Али не треба се посебно дивити овој или оној нијанси тапета. Прво, морате пажљиво размислити о пропорцијама тонова које желите и које се позадине складно уклапају у унутрашњост просторије.

Ружичаста боја савршено се комбинира са бијелим, тако да ће бијеле и ружичасте тапете бити одлична опција за дизајн соба

Нај-успешнаа комбинациа розових тапет:

 • Бела + ружичаста - најчешћа комбинација. Бијела боја у овом случају успјешно разблажује засићење ружичасте боје. У овој комбинацији стварају се ваздух и блага атмосфера.
 • Пинк + Блацк. Ова комбинација је погоднија за мушкарце, храбра и брутална. Црна са ружичастим - Јапански стил.
 • Сиво + Пинк.Њена неутралност, сива подцртава њежну ружичасту боју. Ово је вероватно најповољнија варијација свих ових.
 • Цреам + Пинк. Крем складно нијансе са јарко ружичастом бојом. Простор у овом дизајну ствара благо и мирно окружење. Сличан дует је типичан за Провенце стил.
 • Греен + Пинк. Палета зелених нијанси у комбинацији са ружичастом чини собу живом и природном. Овај распон боја освјежава простор.

Комбинујући ружичасте тапете са плавим, прилично риједак и необичан случај. Таква комбинација у свом постојању, најпогоднија је за лечење бебе у соби: ружичаста је близу женке, а плава - за мушкарце.

Пинк позадине са класичним белим - вин-вин верзија сваког ентеријера.

Оно што изгледа као соба: светла позадина, позадина - роза

Након избора у корист ружичастих тапета, важно је размислити о крајњем резултату. Несумњиво, малтерисање свих зидова подједнако засићеним ружичастим тапетама је глупо. Као резултат, простор ће изгледати затворен и уски, а зидови ће визуелно компримирати укупну атмосферу. Унутрашњост у овом случају ће јако патити и изгубити ће свој шарм.

Савршено у дечјој соби ће изгледати ружичасте тапете

Креирање различитих ефеката:

 • Успјешна опција се може сматрати комбинацијом једног зида, базираног на ружичастој позадини и другима, у мање засићеним тоновима исте палете.
 • Централни зид како би главни засићенружичаста позадина, и различите полице, преграде и нише за украшавање пригушеним нијансама.
 • Главна роза позадина са комбинацијом прелаза друге, мање засићене боје.

Пристојна опција за играње позадине изгледала би као позадине са цвјетним или биљним сликама. Ова комбинација тканина је погодна за дизајн спаваћих соба или дневних боравака - простора за рекреацију.

Декорацијом зидова комбинацијом једног зида од јарко ружичасте и других, у пастелним бојама, можете постићи визуелно повећање простора.

Монохроматски ентеријер са ружичастим тапетама

Монохроматски - није нужно црно-бели. Данас, трендови у дизајну постали су популарна доминација једног тона и његових различитих варијанти.

У потрази за жељеним и ненаметљивим резултатом, потребно је украсити зидове светлим нијансама ружичасте:

 • лосос;
 • кајсија;
 • корал;
 • крема;
 • пастелне нијансе ружичасте.

Комбинација ружичасте и црне боје ће додати собу посебне ексклузивности

И унутрашњи предмети, укључујући и намештај - у тамним бојама, као што је засићено ружичасто, боја фламинга или љубичасте. У случају да је унутрашњост просторије уређена у свијетло ружичастом распону, онда, напротив, тапете треба одабрати у тамним нијансама. Ову схему боја можете разриједити бијелим тепихом или бијело-сивим простиркама на поду.

Мирна и ненаметљива унутрашњост:

 • Розе тапете са нијансама црвене;
 • Розе тапете са љубичастом;
 • Лила-ружичаста са љубичастом постељином.
 • Трешња са ружичастим и тамноцрвеним тапетама.
 • Розе и брескве са наранџастим таписеријама.

За мале или тамне просторије можете користити хомогену: светлу нијансу ружичасте тапете, само тон нижи или виши од излаза.

У монохроматском ентеријеру, додаци у богатим црвеним нијансама изгледају складно.

Ружичаста боја, око Приорија, сматра се женском. Али многи не размишљају о разноликости и богатству палете нијанси ружичасте. На пример, прилично аристократска комбинација је бледо ружичаста са бисерно сивом бојом. Или ненаметљив дуо ружичасте са зеленим је увек атмосфера свежине и удобности. Позадина у таквим тоновима позитивно утиче на психу, стварајући лепо и узвишено расположење.

Валлпаперс пинк ин тхе интериор (видео)

Није потребно да се заглавите на стереотипима који се формирају, јер модерне смеле идеје дизајна омогућују вам да украсите ентеријер складно, елегантно и занимљиво.

Розе тапете у ентеријеру (фото)

)