Ормар "Е1" (44 фотографије): "Екпресс" и Мини модели, упутства за монтажу, прегледи

Санација ентеријера је тежак процес, посебно када се ради о избору новог намјештаја за кабинет. Она треба да буде не само квалитативна и функционална, већ и идеална за украшавање просторије. Стари гломазни ормари одавно су изашли из моде, кварећи цео изглед просторије и, осим тога, заузимају пуно простора. Како би уштедели простор, једном је изумљен ормар, који се данас може купити у било којој продавници намјештаја. Међутим, није тако лако изабрати најбоље од свих врста робе која се представља на тржишту.


Мало о бренду

Фабрика намештаја "Е1" се већ десет година бави серијском производњом гардеробе. Салон продавнице у којима можете живети да процените квалитет материјала и карактеристика објеката који се налазе у многим градовима Русије. Компанија својим купцима нуди широку палету серијских комода, укључујући и прилагођене ормаре по мјери.

Стечено десетогодишње искуство и висококвалитетна опрема омогућавају компанији да произведе брендиране производе у периоду од 7 дана и обезбеди гаранцију за своје производе до 4 године. За оне који желе да опреме дневни боравак са јединственим намештајем, компанија нуди бесплатан развој пројекта.
На званичном сајту продавнице можете преузети каталог за преглед слика и тачне карактеристике предложених модела, као и прочитати савет компаније о избору квалитетног производа.

Популарни модели
Међу најпопуларнијим производима компаније "Е1" - два владара класичних серијских ормара: "Екпресс" и "Оптима".

Екпресс - серија доступна свим потрошачима у цјеновној категорији без непотребних детаља и једноставног дизајна. Ормар овог типа ће вам одговарати ако сте ограничени у средствима, али ипак, потражите функционалан и стилски намештај.
Најпопуларнији модел линије је "Екпресс Мини". Ово је компактна двосмерна опција са неколико боја у асортиману: Венге и Милк Оак. Пуњење купца може се променити по сопственом нахођењу: положити полице на висину или оставити на врху једне полице са два вучена вешала.

Овај модерни модерни модел са параметрима 900к1900к450 не заузима пуно простора у соби, али је веома простран. Профил је израђен од алуминијума, који осигурава глатко кретање врата; каросерија и фасада - од ЛСДП-а дебљине 16 мм, тако да врата остају јака, без повећања оптерећења на ваљцима.

Серију "Оптима" карактеришу различити параметри, распоред пуњења, дизајн, материјал за обраду. Када наручујете производе у овој серији, продавац нуди могућност да понуди слике за штампање фотографија.

  Ако желите индивидуални кабинет, који ће имати не само високу функционалност, већ и савршено уклопљен у унутрашњост вашег простора, опције опције категорије су оно што вам је потребно.  Поред класичних случајева, "Е1" врши и производњу елитних навоза "Еста", који ће одговарати познаваоцима софистицираног изгледа. Серија комбинује практичност, трајност и модеран дизајн. Такав намјештај ће дефинитивно постати центар ентеријера и привући ће ентузијастичне погледе ваших гостију.
  Упутства за монтажу

  Наравно, монтажа кабинетског намјештаја - није 5 минута. Нарочито када је ријеч о уграђеном ормару.

  У овом случају препоручујемо да контактирате професионалног колектора тако да је намештај сакупљен без недостатака и да вам је дуже служио.

  Ако немате могућност да наручите професионалну колекцију, можете то учинити сами. Ако сте купили готову засебну гардеробу, онда, слиједећи упуте приложене уз њу, нећете бити суочени с великим потешкоћама.

  • Дакле, први корак - пре почетка проверите присуство алата који ће вам бити од користи приликом подизања (чекић, одвијач и кашасти кључ за стезање шестерокутних причвршћивача). Такође проверите интегритет свих достављених компоненти; Уверите се да нема огреботина, удубљења или сломљених делова.
  • Други корак - прикупите механизам. Изградите склоп од доњих делова. Прво, заједно са подом гардеробе, монтирана је засебна база, која треба да буде конструктивно кутија правоугаоног облика. Затим треба да инсталирате оквир који се састоји од пода, бочних зидова и плафона.

  За практичностПрепоручује се да се сакупи на поду ако величина купљеног производа допушта (мање од 3 метра у ширину). Ако је ширина већа од 3 метра, онда је боље да је покупите од самог почетка у усправном положају - стално помичући конструкцију, ризикујете да оштетите панел.

  • Након што је оквир предмета постављен усправно. Нађите штапове за облик малог цилиндра полигона и причврстите их на зидове. Сада можете сигурно поставити полице. Не заборавите да штапове причврстите помоћу утичница. Ако су поред полице и шипки модули укључени, прво инсталирајте постоље, поклопац модула и вођице у кућишту. Тек након тога ће сами сакупљати кутије за извлачење.
  • Након састављања свих унутарњих дијелова, потребно је причврстити стражњи зид на ормарић, за што се опет, како би се избјегло оштећење, конструкција мора помицати водоравно.
  • Коначно, дошли смо до завршне и најважније фазе монтаже - уградње клизних врата. За почетак, инсталирајте горњи и доњи клизач за вођење, који ће помицати ролете. Важно је да их поставите тачно на исти ниво, тако да није било недоследности и дисторзија, да су врата исправно радила, да нису шкрипала и да се нису заглавила.
  • Одредите које ће крило бити удаљено, а који комшија (важно је не бркати, поготово ако је на предњој страни фото-отиска). Поставите преклопни вентил у удаљени горњи вод. Ваљци се затим инсталирају у водилицу са задње стране. Ормар је у клизачу за навођење и ваљцимаодносно на дну.
  • Подесити врата типком за цртање. Ако врата не прођу без проблема, честитке - ваша гардероба је састављена и спремна за употребу.

  Видео о монтажи производа на примјеру одјељка кућишта серије "Еста" види доље.

  Свеукупно гледано, прегледи фабрике Е1 су позитивни. Већина потрошача биљежи лијепе, модерне дизајнерске производе, могућност наручивања намјештаја преко сајта и, што је најважније, приступачне цијене. Услуге испоруке и монтаже су такође важан фактор за потрошача.

  У случају проблема са испоруком или наруџбом, од запослених ће се тражити да вас сретну, помогну у избору и испуне прописане обавезе, што сведочи о професионализму особља. Фабрика третира своје клијенте и покушава да пружи услуге на најбољи могући начин.  На самом сајту компаније доминирају рецензије са оцјеном 4-5 на скали од 5 поена. На другим сајтовима, мисли корисника варирају у већој мери. На пример, просечна оцена међу корисницима портала маркет.иандек.ру је 3.4 од 5 на основу 86 мишљења.

  7 фотографија