Двокрилни ормар (59 слика): ц огледало у ходнику

Свако жели да осигура да унутрашњост његовог стана или куће испуњава најновије трендове. Требало би да има довољно простора, а намештај је модеран и функционалан. Дакле, гломазни предмети уступају мјесто модернијим елементима ситуације, односно двокрилни ормар.

Карактеристике и предности

Модерни функционални ормари имају низ непорецивих предности. Да бисте поставили овај елемент околине потребно вам је доста простора, што је посебно важно за мале станове.

Верзија са две плочице се може поставити у просторију која има нишу, перформансе и друге елементе планирања. Да бисте то урадили, можете изабрати и верзију кућишта и уграђени модел.


Знатно штедљиви драгоцјени простор омогућава изградњу ормара за шкољке, односно клизних врата. Захваљујући механизму за спајање, врата се померају у равни, паралелно једна са другом, за разлику од варијанте са вратима весала, за отварање које захтева додатни простор.

Верзија кабине кабине је погодна не само у скученим просторима. Уз правилну организацију унутрашњег простора у ормару, можете поставити много више ствари него у ормар или застарјели зид.

) 8 фотографија

Сви модерни модели шкољкаша имају одређени скуп унутрашњих елемената који доприносе компетентној дистрибуцији одјеће и обуће. Ако желитеувек се може допунити модерним покретним конструкцијама, које могу у великој мери олакшати тражење праве ствари и ставити више не само одеће већ и постељине.модели

Постоје многи модели ормара са 2. гриљама, који припадају или верзији кућишта (костура) или уграђеном (панелном) типу.


случајеви

Основа верзије кућишта је оквир који се састоји од два бочна зида и два дијела који чине горњи и доњи дио тијела, као и стражњи зид, који је углавном израђен од влакнених плоча. Унутар костура преграда је подијељена на два дијела. Фасада је представљена са два клизна врата.


Елементи кућишта су израђени или од природног дрвета, или од иверице са одређеним премазом. Као потоњи може се користити фурнир, који је танак слој природног дрвета или јефтиније опције као што је меламин или ламинат.


Фасада или предња страна ормарића ормана се састоји од два клизна врата. Свака врата се састоје од крила врата и оквира. У зависности од модела, као крило за врата може се користити иверица, МДФ, огледало, стакло, пластика.

Претинац за двокатне ормаре се разликује и систем овјеса врата. постоје:

  • двоструки систем са горњим лежајем и доњим вођицама;
  • двоструки систем са доњим носачем и горњим вођицама
  • монораил систем.Зависно од тогаФасада се одликује различитим моделима ормара са два гриље:

  • Модели са фасадом из стакла долазе у различитим верзијама. Обојено стакло које се користи у третману изгледа веома лако и импресивно. Фотографски отисак на стаклу изгледа лепо, могуће је изабрати слику испод вашег ентеријера. Јефтинија опција је филм нанесен на стакло.  • Модел са огледалом визуелно ће проширити простор. На фасадама са огледалима у неким моделима, на цртеж се примењује метода пескирања, што доприноси индивидуалности и лакоћи ентеријера.


  • Модели са пластичном фасадом изгледају веома пристојно и модерно.


уграђено

Двоструки ормар уграђеног типа може имати другачији дизајн, који зависи од локације његовог постављања. Ако желите да га ставите у нишу, онда ће се дизајн састојати од два врата која чине фасаду и вођице. Бочни делови нису потребни, замењују се зидовима просторије.

Ако постоји један зид, онда ће дизајн имати мало другачији изглед. Други зид, по правилу, направљен је од иверице. Резултат је комбинована опција, где је део дизајна уграђен, а други је случај.

Поред правоугаоних облика, ормарићи са два гриље су чак и угаони. У облику ормара са два гриље могу бити дијагонални, који имају облик трокута и трапезоидни.


Савети за постављање

Да би се исправно поставила преграда у сваком простору, потребно је узети у обзир димензијепросторије у којима је инсталација производа, као и локација утичнице, прекидачи, прозора и отвора врата.

По одређивање локације за будуће случајеве, неопходно је да се настави са мерењима, са фокусом на три тачке: главни део, десне и леве стране. Потребно је да то буде гардероба је једнако без дисторзија. У супротном клизач врата неће радити исправно.

Приликом стављања верзију корпуса, посебну пажњу треба обратити на мерење подова и зидова, а на уградњу интерних модела и плафона. Мерење нивоа пода потребна на месту где треба да буде случај једног зида до другог. Пад више од 2 цм се сматра значајном и захтева прилагођавање.

најоптималније Принос је стављање таблице према приземљу подрум ормара које пидпилиуиетсиа закривљени током секса.

Исти принцип мереног зида, који ће се наслања ормар. Са разликом од више од 2 цм је пожељно да се формира посебна вертикалну ширину трака за избор за 5,7 цм. Поставља се између зида и модела кабинет преграде. Већина смањења планк зидове под њеном кривине. То можете учинити без селекције - само не мрдај близу гардеробу чврсто на зид.

занимљивих решења

плакар са двоје врата - нешто од суштинског значаја у модерном ентеријеру. За свог положаја, има много занимљивих решења.

Лобби

Лоби изгледа једнако добро као обичан тип гардероба корпуса, који се налази уз зид и угаоопција која вам омогућава да у потпуности искористите непотребне углове. Оба производа ће бити савршено усклађена са додатним заобљеним модулима. Као додатни елемент могу бити полице, смјештене на страни ормара, или вјешалица с каменом.Фасаде су обично уграђене или потпуно зрцаљене или комбиноване са другим материјалима. Можете направити један део огледала, а други део истог материјала као и случај.
У дневном боравку

У кабинетској просторији можете инсталирати као посебан елемент или уградити у нишу, ако постоји.У спаваћој соби

У спаваћој соби можете поставити два идентична ормарића дуж зида, остављајући одређену удаљеност између њих, и у ниши која је формирана да би поставила кревет.

У дневној соби, ова опција аранжмана ће такође наћи своју примену. У ниши можете инсталирати ТВ.


Слично томе, ормар се може поставити на једну страну рупе. Можете смањити партицију, која ће одвојити кабинет од рупе.


У спаваћој соби можете поставити и уграђену кутну кутију кабинета, посебно ако је соба мала. Угаона гардероба дијагоналне или трапезоидне форме, по жељи, може се допунити модулима. Ормар са угловним аранжманом, израђен у светлим бојама са сјајним или огледалским фасадама, може визуелно проширити простор.