Одвод за одвод роштиља

Течне и тешке фракције минералног и органског порекла, које нису растворљиве у воденој средини, један су од главних извора формирања комплексног муља. Концентрација ових нечистоћа и њихове величине могу бити потпуно различите и веома варирају. Опрема која пакује овај отпад треба да буде заштићена од грубих компоненти, иначе ће брзо постати неприкладна. Веома је важно минимизирати хитну ситуацију која може бити повезана са пумпом и осигурати стабилан посао, који користи дробилицу за отпадне воде која учинковито ради са чврстим отпадом.
Дробљење чврстих фракција

Нечистоће присутне у канализацији не би требало да буду веће од слободног простора на точку пумпе. Згуждане квачице задржавају и руше смеће, а не морају да излазе из канализације. Дробилице за канализацију се инсталирају у различитим постројењима за третман. Модерна струја дробилице елиминише зачепљење, вода продире у јединицу бубња, која је у ротационом покрету, има отворе у облику пукотина. Кроз прорезе вода тече савршено и пролази према ван, када велике фракције остају између скакача и када ротирају бубањ су подвргнути резању. Екстракција се врши само ротационим кретањем уз помоћ млинова који се налазе на вратилу.
Карактеристике опреме за дробљење
Машина је главно вратило и резачи, који су причвршћени на њега, пошто се користи материјал од челика за алате, има високу чврстоћу,кућиште је направљено од нерђајућег челика. Канализациона брусна струја расипа смеће у канализацији до најмањих фракција. Млинови који су постављени у усправном положају, затворени у оквир. Ротација се врши захваљујући мотору зупчаника. Дизајн је једноставан, јефтин у исто вријеме са дугим оперативним термином и повећаном продуктивношћу.
Аутоматизована шема:
- одвод отпадних вода;
- комплетно попуњавање канала;
- привремене карактеристике;
- инсталиран програм.
Монтажа решетке се успоставља помоћу одвојених помоћних елемената, то је метални оквир, који је направљен од нерђајућег челика. Оквир је причвршћен сидрима, дробилица улази у канал, а тијело је постављено изнад нивоа воде. Рад се обавља аутоматски, тако да особље за одржавање није потребно за рад, а дробилица осигурава сигуран рад опреме на пумпној станици.