Немачка светла Регенбоген: уски дизајнирани модели из Немачке

Регенбоген је немачка компанија за расвету. Ово је прилично млада компанија, основана 2003. године у Франкфурту на Мајни, у Немачкој. Регенбоген је постао прва мрежа немачких МУЛТИМАРКЕТ расвете у Русији. Производи Регенбогена одликују се својим јединственим стилом и лепотом, као и квалитетном услугом за кориснике у било којој продавници брендова.

Производи и дизајн

Асортиман компаније заступљен је са више од 2000 врста различитих производа, који су подељени у збирке. Овде можете изабрати производ за било који укус и боју. Овде се налазе све врсте опреме за осветљење: лустери, подне лампе, лампе, лампе, столне лампе. Уласком у продавницу брендова Регенбоген, можете се изгубити у раскоши и лепоти ових производа. Они инспиришу осећај величанства, одушевљења и софистицираности.

Дизајн производа Регенбоген заснива се на немачком стилу Баухауса. Био је веома популаран у 20. веку у Немачкој. Мало касније, овај стил је стекао светску популарност и постао симбол храбрих и радикалних одлука у уметности и архитектури.

Основна идеја правца Баухауса била је комбинација модерне технологије и уметности у једну цјелину.

Регенбоген се стога труди да осигура да њихови производи нису само рафинирани и лијепи, већ да иду у корак са модерном технологијом и имају све квалитете за једноставну употребу.


сервис

Регенбоген се разликује не само по својим одличним производима, већ и по висококвалитетној услузиМУЛТИМАРКЕТ РУСИЈЕ. Поред куповине производа, сваки купац има могућност да добије комплетан сет додатних услуга потпуно бесплатно.

Ова серија обухвата следеће врсте услуга:

  • Помоћ професионалних дизајнера. Стручњаци ће вам помоћи у избору самог производа који ће се савршено комбинирати са дизајном просторије, те ће одговорити на сва питања везана за струју.  • Достава. На захтев клијента, свака купљена лампа или подна лампа биће испоручена његовој кући у погодном времену.
  • монтажа. Компанија представља тако необичну услугу као што је уградња производа. Можете наручити лустер на кући како би се видјело да ли ће се добро уклопити у унутрашњост стана. Све ово ће директно обавити особље компаније. Запослени ће сами донети робу и извршити привремену инсталацију.  • Монтажа и инсталација. Компанија не само да продаје своје производе, већ пружа и професионалну монтажу и монтажу расветне опреме. Због тога није потребно тражити мајсторе са стране, а све то могу радити запослени у организацији.
  • Сервис. Купац увек може да наручи професионално чишћење и одржавање купљеног производа, јер је део многих лустера и прибора ломљив кристал, то је веома корисна услуга.
  • Гаранција. У случају лома или неисправности робе, купац у сваком тренутку може да се обрати специјалистима компаније док ради.гаранција производа. Осим тога, чак и по истеку гарантног рока, купац може наручити покварене дијелове и поправке производа.лампе

Компанија Регенбоген нуди широк спектар расвјетних тијела различитих типова. Осим уобичајених модела, можете пронаћи и дизајнерске предмете који се одликују својом ексклузивношћу и необичним карактером.

Сви модели лампе су подељени у збирке, у зависности од врсте производа. Ове колекције се стално надопуњавају и веома су тражене од стране купаца.

Може се разликовати следеће колекције уређаја Регенбоген.

Подне лампе и подне светиљке

Такви типови предмета служе за покривање дијела просторије, а не цијелог простора у цјелини. Овај модел је веома погодан за библиотеку, може се поставити близу столице, служиће као добро светло за читање књига.

Такође, ово је савршена опција у дневној соби, такво осветљење не оптерећује очи и додаје осећај удобности и удобности. Подне лампе, које је представила компанија, израђене су у различитим стиловима: класична, античка, хи-тецх, модерна и арт-лампе.Лако ћете пронаћи опцију која ће најбоље одговарати унутрашњости куће. Сви модели су направљени од еколошки прихватљивих материјала. Одликују их издржљивост и издржљивост. Они штите вид од јаког светла, чине га меким и пријатним за очи.

Подне лампе ће увек додати осећај топлине и удобности у кући.

Уграђени уређаји

Ови модели су савршени за уградњу на плафон. Такође је погодна опција за осветљење у купатилу или у кухињи изнад судопера. Ови производи су направљени од разних материјала, као што су кристал, стакло, метал, гипс.

Овде можете наћи моделе који ће се савршено комбиновати са стубовима и ентеријером у античком стилу, као и строге производе у класичним тоновима за дневну собу у модерном стилу. Такви модели су погодни јер се њихова осветљеност може подесити: од пригушене светлости до мировања до јаког светла за рад.Уличне лампе и фењери

Главна предност ових модела је њихова трајност. Поседују особине трајности и издржљивости, а такође су заштићене од прашине и влаге. Ови производи имају међународне цертификате квалитета и усаглашености. Лако се инсталирају и добро ће бити прикладно за покривање било које тамне улице.

Широк избор модела помоћи ће вам да лако пронађете праву опцију. Овдје су производи од најједноставнијих уличних свјетала до модерних свјетиљки најразличитијих облика. Материјали који се користе у производњи су високог квалитета, савршено толеришу температурне флуктуације, падавине и друге временске промене.Зидне лампе и светиљке

Такво освјетљење се најчешће користи за ходник или ходник. Може послужити и као додатни извор свјетла у просторији. Регенбоген представља више од 11 врста зидних лампи и сцона. Они суразликују се по стилу и материјалу производње. Осим тога, можете купити такву лампу, као додатак главном свјетлу.

Компанија представља комплетне комплете светлосне опреме у истом стилу. Овај комплет је одличан за дом или собу са великим простором.цомпетитион

Немачка је једна од водећих земаља на руском тржишту расветне опреме, јер се њени производи одликују одличним квалитетом и издржљивошћу. Овде можете наћи и скупе и прорачунске варијанте уређаја. Једна од највећих фирми на тржишту је Регенбоген, међутим, има конкуренцију, нарочито Паулманн и Вундерлицхт:

  • Вундерлицхт. Вундерлицхт је стекао широку популарност захваљујући својим луксузним кристалним производима. Они су један од најскупљих модела, јер имају висок квалитет и ексклузивност.
  • Паулманн. Паулманн је заслужио своје место на руском тржишту захваљујући херметичким прикључцима. Њихова главна предност је да имају отпорност на влагу. Ово је добар избор за купатила, јер су удобна, сигурна и издржљива.


Регенбоген је млада фирма, која је већ стекла популарност и популарност широм свијета. Укупно, то је постигнуто захваљујући висококвалитетним производима и висококвалитетној услузи. Организација настоји проширити и проширити своје хоризонте. Сваке године збирка се допуњава за више од 30% у односу на претходнугодине

Такође, да би остао лидер, он настоји да задовољи потребе купаца и привуче нове. Да би то урадили, свако може да сазна о производима компаније од самих купаца путем прегледа. Када купујете Регенбоген производ, можете оставити повратне информације о квалитету и цијени производа. Компанија има велики број позитивних рецензија, а купци су задовољни својим стјецањем.

Научите како да изаберете лампу из следећег видео записа.