Модерни напонски строп за собу: фотографија у унутрашњости

Стретцх стропови - извор инспирације у кући, који омогућава власнику да правилно распореди свјетлосни ток у ниско-стамбено становање Цросси строп са освјетљењем - то је готово знак времена. Модеран ентеријер у стану даје управо овај дизајн, а већ произвођачи креирају варијанте које се могу направити за било који укус и ред. И у модерној згради се не користе само једнослојни плафони - тако је и невјероватно популаран двослојни дизајн.

Типови и дизајн двослојних затезних плафона за халу

Сваки вишеслојни дизајн чини унутрашњост упечатљивијим, а ниво напетости није изузетак. Два нивоа - то су отелотворене идеје за просторно планирање.

У већини случајева, двостепени напонски плафон је комбинација опција. То је гипсана конструкција и растезљива тканина.

Да би повећали зрцаљење, додали свежину, елеганцију и креативност унутрашњости уз помоћ растегљивих плафона различитих боја

Овдје је снажан нагласак на форми. Можете изабрати најразличитији дизајн - то је плафон са сликом (фото штампање), и двобојним плафонима, а плафони са сијалицама, мат и сјајним плафонима.

Многи произвођачи праве плафоне на основу скица купаца.

Како одабрати двослојне спуштене плафоне у ходнику

Узорци плафона показују да ће бити релевантни у класичном ентеријеру иу нестандардном ентеријеру.

Како одабрати премаз за растезање:

 • У класичној унутрашњости, боја не би требала бити активна. Обичнокористи мирне пастелне боје - крем, бели, сиви, бисерни. И племенита слонова кост изгледа сјајно.
 • Ако сте љубитељ високотехнолошког стила, може се зрцалити или полупрозирни поклопац са прелепим узорком.
 • За унутрашње стилове, гдје је боја посебно активна, строп не би требао бити јако свијетао - понекад у бијелим бојама строп савршено наглашава свјетлину других елемената интеријера.

Фотопринт, изведен на плафону, ће испунити просторију јединственом бојом

Црни плафони су веома елегантни, потребан им је простор, тј. Много квадратних метара, и обуздавање у боји унутрашњости.

Стретцх стропови са фото-штампом за собу: светао нагласак

Фотогалерија са строповима је умјетнички плафон. То је само по себи сјајан унутрашњи акценат.

Слика на овом плафону се примјењује са опремом високе резолуције. Користи се специјално водоотпорно мастило. Дакле, плафони су заштићени од бледења, не изгарају, а њихов квалитет, првобитно у почетку, дуго се задржава.

Такође је лепо да када затезање платна слика није напукла, као и рестаурација платна (на пример, када се креће), ништа као слика се неће променити.

Избор боје напетог стропа (видео)

Лустери за напонски плафон за халу: осветљење

И локација чвора, и њихов тип је веома важан, ако их изаберете за напонски плафон.

Савети о избору уређаја за осветљење:

 • Платно се не може загријати изнад 60 грама, даклестрого је потребно издржати одређену удаљеност од стропног лустера. Зависи од удаљености од лустера.
 • Халогене и ЛЕД сијалице имају могућност повезивања преко енергетских претварача. Ови уређаји се не смеју налазити у простору између плочица, јер у њима нема вентилације. Због прегријавања брзо ће пропасти.
 • Причврстите лустере и стропна свјетла на различите начине. Зато их купите за постављање плафона, тако да су инсталатери израчунали локацију резања за лампу, итд.
 • Површина сјајног плафона одражава се до 80% свјетлости, тако да не користите свјетла с горњим свјетлима за освјетљавање. Уосталом, они ће се одразити на платну, а онда ће светло бити веома светло.
 • Тишина, свјетлост распршених ће дати свјетиљке са нијансама.
 • Одбаците светиљку са веома компликованом монтажом, јер може бити и траума на платну.

Светиљке и лустери, постављени на растезљиве стропове, помажу у решавању многих унутрашњих проблема - повећати, поделити, украсити простор и нагласити елеганцију система за затезање

Генерално, за растезљиви плафон можете користити стандардне лустере, лустере са софистицираним дизајном, као и лустере са вентилаторима, уграђене лампе на плафону, лажне лампе и уобичајене сијалице.

Карактеристике плафона за сатенску напетост

Главна карактеристика сатенског платна је његова способност да делимично рефлектује светлост која пада на плафон. У исто време, рефлексија светлости је мека имирна, а то ствара дивну атмосферу у дневној соби у приватном стану или кући.

Бушотина и сатен се називају плафон, јер су нити платнене тканине испреплетене на исти начин као и нити сатенске тканине.

Утиче на платно и тип светлости:

 • На дневном свјетлу, строп има своју природну боју, без украса;
 • Ако говоримо о светлости вештачких извора, онда тканина постаје светлија од ње;
 • Зависи од перцепције и од угла гледања, али и од правца тока светлости.

Плафони са сјајном површином - на врхунцу моде, захваљујући изузетним особинама сјајне површине

Што се тиче палете боја, у сатенским крпама она је мирна и суздржана. За стропове, који би требали нагласити удобност, или украсити скромну величину просторије, ово је права опција.

Сјајни растегљиви плафони и њихове предности

Они су прилично једноставни у бризи, отпорни на влагу, антистатички, скривајући комуникацијске дизајне.

Најпопуларнији је бијели сјајни напонски плафон. Светло платно има способност да рефлектује велике количине простора, а то је такође трендовски нагласак.

Такође, бела облога визуелно гура зидове, а плафон визуелно чини још вишим. Па, ако овде додате право светло, онда визуелни ефекти белог сјаја стварају чуда.

И покушавали да се бринете о бијелом сјају уопће не треба - можете само обрисати крпу влажном спужвом.

Стретцх стропови у унутрашњости модерног стана (видео)

Стретцх стропови уопште нису штетниздрав, универзалан, издржљив, а њихов уређај траје само неколико сати. Модерни производи су толико разноврсни да ће задовољити и најзахтевније купце.

Одличан избор!

Дизајн затезног плафона за ходник (унутрашња фотографија)
)