Лустери за собе са ниским стропом: 5 занимљивих варијанти

За собу са ниским стропом можете одабрати лустер који ће нагласити оригинални дизајн просторије, а тренутно је на располагању велики избор расветних уређаја. Лустер је избор људи који цијене традицију. Међутим, ниски плафони често ометају имплементацију идеје о уградњи луксузног лустера. Али још увијек ниски плафон - то није пресуда за централизирано освјетљење. Постоји неколико услова под којима можете уживати у лустеру у соби са било којом висином стропа.

Низак плафон: који лустер може да дође

Прекрасан лустер је сан многих. Међутим, ниски плафони сужавају избор. Соба са ниским стропом је опасна дизајнерска област; ако не знате нека правила, можете учинити собу чучањом, мрачном и депресивном.

При избору расвете обратите пажњу на компактне лустере, осим на дугачке лампе

Да би се одржала равнотежа и лакоћа у просторији,користећи светлост лустера као извора, потребно је узети у обзир следеће:

 • Дугачки украшени лустери су искључени из селекције. Дужина може не само да наглашава финоћу стропа, већ и омета кретање просторије.
 • Ако је лустер једини извор свјетлости, он мора садржавати много свјетиљки за освјетљавање сваког угла просторије.
 • Ако волите мале скромне лустере, онда ће спот светло изгледати добро као и сјајне стропне површине које визуелно проширују простор и рефлектују светлост.

Монтирајте лустер у напонски плафон, не заборавите на техничке тренутке повезане с опасности од загријавања ПВЦ-крпе. Бити одговорни за избор врсте лампе, као и да прате потребну удаљеност између филма и извора топлоте.

Што могу бити јефтини лустери за ниске стропове

Стропни лустери имају широк распон цијена. Ако немате велике финансијске могућности, немојте се узнемиравати! Модерно тржиште вам омогућава да инсталирате модеран и функционалан плафонски лустер за малу количину новца.

Мале сијалице нису само одличне за ниску собу, већ и за буџетску опцију која ће бити џеп за све

.

Качествени лестери, прикладни за ниски стропови, се уклучуваат в прорачунска категорија:

 1. Провалантни лустер са различитим нијансама. Погодан је за висећи плафон, јер има металну основу, због чега се назива и нетакнутим.
 2. Лустер са покретним тачкама. Многи модели овог типа имају ниску цену, одликују се практичношћу и мимнималистицхни стилом.
 3. Мали лустери са "кукастим" учвршћењем на текстилном ланцу. Овде се уштеде врше на рачун буџетских материјала. Међутим, будући да ови материјали не губе нешто: изглед и трајност таквих лустера вас вероватно неће разочарати.
 4. Приотолицхние луди с ЛЕД. Овај релативно нови модел одликује се необичним изгледом, као и трајношћу елемената осветљења. Њихов трошак је такође савршен за средњи новчаник.
 5. Лустер Престон или на шипки у облику обрнуте плоче. Овај модел може бити направљен од јефтиних материјала, у овом случају лустер ће бити врло приступачан. Облик вам омогућава да успешно распршите светлост у просторији и уштедите простор.

Такође можете пронаћи опцију буџета за жељени ниски плафонски лустер. Обратите пажњу на произвођача: чувајте се јефтиних фалсификата! Мало је вероватно да ћете наћи праве италијанске лустере за плафон по цени кинеског отпада.

Ако вам непотврђена организација донесе атрактиван приједлог, онда га боље одбијте. Несортирани производи могу вам дати више проблема него додатни отпад.

Који су лустери за мале модерне кућне хаљине

Дневна соба је кључна соба у кући. Чак и ако висина стропа остави много да се пожели, онда немојте бацати идеју о уградњи прелепог лустера који се добро уклапа у дневну собу. Добар фокус на осветљењу је победничка одлука у дизајну просторије, али ниски плафони намећу одређена ограничења.

Лустер са покретним тачкама савршено се уклапа у унутрашњост просторије са ниским стропом

Какви лустери ће се уклопити у халу са ниским стропом:

 • Боље је изабрати тучени лустер. Шипка и удица могу вас разочарати простором који сте покупили.
 • Добар лустер за ниске стропне лустере са покретним мјестима, као и код такве лампе, можете додатно освијетлити жељену зону, а другу оставити мање свјетла. Више питања је вашелустер, операција ће бити угодније.
 • Будите пажљиви при одабиру јефтин лустер. Ипак, дневни боравак - место које пружа естетске елементе ентеријера.
 • Употреба појединачних места за осветљавање собу околину. То ће бити добра помоћ у расвјетљавању дневну собу.

Ограничити моћ сијалица у лустер. Посебно је важно да следе ово правило, ако сте плафони. Скоро сви премази на плафону може променити боју или друге карактеристике због дуготрајног излагања лампе омалтерисана.

Плафон лампе за ниским плафонима у спаваћој соби

Спаваћа соба заједно са дневним боравком је место где важних добро осветљење изван изглед и квалитет лустери. Основни захтеви за лустера за спаваћу собу са ниским плафоном поклапају са онима наметнута на лустеру у дневној соби.

У спаваћој соби можете покупити мали декоративне лустер, који креира романтични и пријатну атмосферу

има лустери за спаваћу собу може бити следећи:

 1. Да бисте креирали пријатну атмосферу и деликатна, препоручује се да се изабере странке украс. Чак и за ниским плафонима погодним за малу лустере са кратким украсима или другим декоративним елементима.
 2. ствара романтична атмосфера амбијенталног осветљења, уместо у циљу тражио незаштићене или сијалица, која је пала у очи. Користе лампе са мат стакло, замутнена нијанси или других елемената који расејање светлости.
 3. Појединачна места у спаваћој соби је боље заменити светлим тракама: траке ће визуелно подићи плафон, осветлити дизајн.

Са таквим препорукама можете се поуздати у позитиван резултат у избору лустера за спаваћу собу.

Приликом избора лустера, не одступајте од основне идеје о стилу собе. Сви унутрашњи детаљи морају садржати један концепт који је развио мајстор или дизајнер.

Лустери за ниске просторије (видео)

Низак плафон је непријатан проблем који ограничава лет фантазије. Међутим, чак и уз таква ограничења, можете одабрати лустер који ће изгледати сјајно у унутрашњости просторије са ниским строповима. Зато немојте кривити стан за неодговарајуће планирање, већ сигурно уредите идеје професионалаца!

Лепи лустери за ниске просторије (фото)

)