ЛЕД диода улица Гарланд: погледи, избор, инсталација

Данас је модерно украсити кућу не само изнутра, него и извана. Свако би желео да свој нови дом украси пре новогодишњих празника да би то урадио, углавном користећи ЛЕД улична светла, која предивно сијају и људима дају добро свечано расположење. Могу се користити у различите сврхе: за украшавање кућа, дрвећа, жбуња или као украс за стропове.

Предности и недостаци

ЛЕД улична светла су поуздана јер су отпорна на различите временске услове. Зато се користе за украшавање зграда и биљака.

Главне предности ЛЕД уличних светала:

 1. Отпорност на мраз. ЛЕД улично светло отпорно на мраз може трајати доста дуго и вреди схватити да се овај тип користи зими за креирање уличних декорација.
 2. Пластична површина. Због постојеће пластичне површине, могу се користити на улици. ЛЕД жаруља отпорна на влагу за улицу неће се покварити и пробити утицај на животну средину.
 3. Економски. ЛЕД диоде не могу трошити много енергије.
 4. Светао сјај. Захваљујући овом фактору, многи купци купују ЛЕД улична светла, јер је сјај ЛЕД диода видљив издалека.
 5. Велики животни век.
 6. Прилози. Овисно о типу ЛЕД свјетла којем припада вијенац, на ЛЕД-има је могуће носити додатке у облику звијезда, срца и других облика. Какобило који производи, ЛЕД гирланде могу имати своје минусе. Када један ЛЕД не успије, може нестати.

отпоран на мраз

Обратите пажњу на чињеницу да су ЛЕД гирланде отпорне на велики пад температуре. Тржиште нуди велики број произвођача који користе нискоквалитетне материјале, чиме се смањује трошак производа, а самим тим и њихов квалитет.

Да бисте купили ЛЕД улична светла отпорна на мраз, морате обратити пажњу на њихову производњу, квалитет ЛЕД диода за причвршћивање, као и пластику, која је прекривена жицама и другим деловима. Они би требали бити интегрални.

врсте

Постоје многе врсте ЛЕД гредица за украшавање улица и зграда.

Улични венци су направљени у облику:

 • нити;
 • Мини завесе (ресице);
 • Завесе (завесе);
 • Снежење (ледене леденице);
 • Водопад (киша) Уличне ЛЕД гирланде могу бити различитих величина: 10 метара, 20 метара и чак 30 метара. Стога није тешко пронаћи прави производ за уређење врта или улица по величини потребној за одређени објекат. Уз помоћ уличног венца можете украсити куће, дрвеће, грмље и друге објекте.


ледене ледене каде

Како изабрати и шта тражити

Најважније је да куповина ЛЕД водилице буде у продавници, а не на тржишту. Да бисте купили ову врсту накита, морате обратити пажњу на квалитет тканине. Потребно је узети у обзир све карактеристике које су присутнеОва врста декорација, односно квалитет диода, сам механизам инклузије.

Неке ЛЕД светиљке имају функцију аутоматског искључивања када су преоптерећене. Наравно, такав производ треба да буде пожељнији. На жалост, већина јефтиних аналога из Кине нема такву функцију.

Пажљиво прегледајте паковање. Требало би да садржи назив производа, потрошњу електричне енергије и снаге, као и назив произвођача. Продавац мора имати потврду о квалитети робе. Уличне ЛЕД гирланде, намењене јелима, морају бити попраћене сертификатом о сигурности од пожара.

За избор висококвалитетних ЛЕД уличних свјетиљки, вриједи знати гдје и од којег произвођача се производе. Не штедите на свечаном осветљењу, боље је куповати производе страних произвођача који своје производе већ годинама представљају на тржишту и позитивно су се доказали.

Приликом куповине накита провјерите исправност свих диода. Улица има једну особину: могу се сломити чак и ако само један лама престане да гори. Да бисте избегли квар, свакако проверите сваку сијалицу и механизам пребацивања начина рада, тако да ће у будућности гарланд функционисати дуго и задовољити вас.

Проверите да ли је производ погодан за рад у продавници. Једном када поставите производ, пажљиво га погледајте. Уверите се да су све ЛЕД диоде упаљене. Проверите да ли су ожичење спојено на диоде, кабл са вилицом иЖице са контролном јединицом су добро изоловане и ојачане. Проводници не би требало да буду танки, а изолациони материјал не би требало да се откида при најмањој напетости.

куда поставити

Улични венци могу бити постављени на било којој површини. У зависности од врсте осветљења које желите да креирате, боја, дужина и снага ЛЕД диода зависе од типа осветљења који желите да креирате. Да бисте украсили кућу дуж периметра, вероватно ће вам требати дуге гирланде, а за украшавање улаза, степеница, малих грмова, биће вам потребан краћи производ. Посебно лијепи изглед су украси у облику кише или топљења леденице. Можете украсити ступове и ограде. У том случају потребно је покупити накит и распоредити га на жељену површину.

Немојте користити ЛЕД лампу на улици која није намијењена за то! Собе немају заштиту од влаге и прашине, слабо подносе хладноћу. Производи намењени за спољашњу употребу морају имати ознаку "ИП 23".

Многе компаније их користе за украшавање површина банера и великих плоча. У овом случају, све информације ће бити истакнуте и многи ће их моћи видјети. Захваљујући емитованом сјајном сјају ће бити видљиви на великој удаљености и привући пажњу потенцијалних купаца.

на батерије

Гирланде које раде на батеријама имају блок у који је уметнут хранљиви елемент. Овај тип је веома погодан за рад на местима где није могуће спојити на мрежу.

Приликом стицања, молимпажњу на моћ светлости. Изаберите је на основу ваших могућности. Запамтите, што је вијенац јачи, то више троши струју.

Видео

На видеу ћете научити како да одаберете улични ЛЕД гарланд, њихове карактеристике и карактеристике.

закључак

ЛЕД гирланде - оригинално решење за стварање ексклузивне расвете. Уз њих можете лако створити атмосферу одмора у дворишту куће, украсити уред или трговину, божићна дрвца, дрвеће, лукове, барске полице, витраје, албуме. Свако дрво и конструкција украшена ЛЕД гарландом изгледат ће паметно и оригинално! Да су гирланде дуго служиле, купите их само у специјализованим продавницама, скупљајући вијенац, на основу функција које мора обавити и створити фантастичну атмосферу.

Одабир венца треба да буде заснован на задацима. За улицу, у регионима са јаким мразом, најприкладнија је отпорност на мраз - она ​​ће трајати више од годину дана. У топлим регионима отпорност на смрзавање није важна, довољно је одабрати производ са високим степеном заштите од влаге.