Ламинат руски бренд Риттер: карактеристике и карактеристике, модели 34 класе, колекције храста у ентеријеру, рецензије купаца

Где год се врше поправке: у сеоској кући, стану, канцеларији или хотелу, катови су често покривени ламинатним подом. Предности овог материјала су очигледне, јер је то најбоља варијанта подне облоге за просторије најразличитијих намена и било које дизајнерске одлуке.

Ламинат руског бренда Риттер, који се одликује високим квалитетом и лепотом по разумној цени, посебно захтевају модерни потрошачи.

О бренду

Риттер се сматра најпознатијим брендом у Русији и иностранству. Организација је специјализована за производњу поузданих, естетски атрактивних и издржљивих ламинатних подова. Посебност компаније је научно-технички развој у области производње подних облога, који не чини домаћу фирму.

Заштитни знак Риттер је лансирао производњу ламината не тако давно - 2009. године, међутим, сада због напорног рада може понудити руским и страним купцима оригиналне и квалитетне узорке подова.

Данас, бренд Риттер подразумева фабрику која производи ламинат, истраживачке јединице, вишеструке радионице, трговачку кућу и ланац продавница.
карактеристике производње

Ламинатни под Риттера је направљен на високопрецизној опреми уз употребу савремених технологија, развоја и квалитетних материјала.

Производство на компаниата съдържа три дивизии:

 • Десигн Буреау. Дизајнери овог одељења развијају новеуводи нове технологије и опрему у производни процес, ако је могуће.
 • Индустријска лабораторија. Техничари Завода обављају различите тестове и студије у циљу побољшања квалитета готовог производа и максимизирања његове употребе. Запослени у лабораторији утврђују својства основних сировина и материјала, контролишу квалитет готовог ламината.
 • Плант. Структура, где се сви радови на изради ламинатног пода обављају директно.
Предности

Захваљујући специфичностима производње, ламинат марке Риттер је различит:

 • Широк спектар дизајнерских идеја. Ламинат Риттер је доступан у разним бојама и текстурама. Стручњаци бренда се не заустављају на оствареном, стално доносе на тржиште нова јединствена решења;
 • Издавање нестандардних величина панела. Значајна дебљина плоча доприноси дугом вијеку трајања ламината. Висока отпорност на абразију не дозвољава растављање подних облога од ТМ до 20 година. Подна облога издржава оптерећење до 1,2 т /м2 без угрожавања изгледа премаза;
 • Комбинација са топлим подом. Структура ламината може издржати повећање температуре пода. Истовремено се плоча не распада, није прекривена пукотинама, не шкрипи;
 • Ултравиолетна отпорност. Чак и ако су Риттер панели под сталним сунчевим зрацима, неће толерисати никакве промене. Површина ће остати иста као и на дан куповине; • Висок ниво отпорности на разне негативне утицаје са стране. Без обзира на класу отпорности на хабање, Риттер-ови ламинатни подови су отпорни на тешка оптерећења;
 • Разноврсни декор. Руски бренд нуди широк спектар различитих модела ламината, од којих је већина оригинална и нестандардна. Многи примерци немају аналогије широм света, тако да страни купци често купују ТМ Риттер производе;
 • Једноставна инсталација. Све ламинатне плоче имају прикључак за закључавање, што омогућава постављање таквих премаза и неискусних људи у овом случају;
 • Отпорност на животну средину и пожар. Производња Риттер подних облога врши се квалитетним сировинама. Неки предмети се купују од европских добављача, због чега производи компаније задовољавају међународне сигурносне и еколошке захтјеве. На пример, када је изложен ламинату Риттер не емитује штетне материје у животну средину, штавише, брзо се гаси.


Колекција

\ т

Једна од главних предности Риттер ламината је разноликост подних облога. Компанија купцима нуди производе различитих боја, нијанси и фактуре.

У многим специјализованим салонима, великим грађевинским тржиштима, на интернет страницама можете купити ламинат из колекције:

 • "Карло Велики". Декор панела је исцртан "планом" са препознатљивим и незаборавним дрвеним украсом. Дебљина плочаје 12 мм, што је прилично много за подну облогу. Одлична замена за дрвену плочу. Погодан за слагање у стамбеним и нестамбеним објектима.
 • Ханнибал. Ламинирани под је рељефни - "праве коже". Савршено се уклапа у дизајн необичних ентеријера.
 • "Петар 1". Панели симулирају природни низ скупих врста дрва (храст, буква). Имају атрактивну структуру узорка и контрастну палету боја. У линији су тамне и светле варијанте. Произвођач тврди да је ово један од најпоузданијих типова ламината и да стога купцима даје преко 30 година гаранције на ову врсту производа. • Нефертити. Декор серије има одличне визуелне карактеристике, панели су поуздани, служе дуго времена.
 • "Георге оф тхе Вицтори". Ламинирани под има декор оригиналног жигосања - "кожу питона". Упркос својој необичној природи, овај ламинат се може назвати универзалним, јер је погодан за слагање у просторијама било које дестинације са различитим дизајном унутрашњег простора. Горњи слој не клизи, има антибактеријски премаз.
 • "Харалд Стерн". Посебност ове колекције је 34. класа отпорности на хабање. Декор има премаз који вам омогућава да створите прелепу и искрену атмосферу у соби.
 • "Бели Саламандер" - још један дизајн испод коже. Племенити и префињени покривач који је успео да освоји срца многих купаца. Ламинат може лако да издржи тешка оптерећења, његов изглед је тешко покварити. Овај производ није испран, неплаше се чишћења хемијским средствима, не деформише се када је изложен влази.
Производи бренда Риттер не могу се описати као савршени, што се види из повратних информација корисника. Често постоје дијаметрално супротне мисли. Једна воли да су сви производи компаније произведени у страној опреми (Немачка). Међу предностима је и чињеница да се у процесу производње не користе никакве штетне смоле, што значи да готов производ нема страних и неугодних мириса, који не испуштају никаква испаравања опасна по људско здравље.

Имајте на уму да су све браве на плочама натопљене воском, тако да не можете бринути да ће се ламинат набубити када случајно клизне на њега шоље каве /чаја, било које друге течности.

Задовољство је изненадити потрошаче разним текстурама, на примјер, ниједан други произвођач ламината не може понудити подне облоге у облику крокодилске коже.
Међутим, многи трошкови покривања су фрустрирајуће, што не гарантује увијек квалитет производа. Постоје негативни коментари на површини одређених модела, који су разочарани лошом адхезијом, односно, под је клизав.

Каже се да на неким мјестима гдје се вода пролијева, постоје мрље и да убрзо након полагања, спојеви панела почињу да потамњују.

Неколико мјесеци касније, воскасти премаз нестаје, тако да се након мокрог чишћења ламинат може почети истањити.

Рубови се распадају чак и при отварању паковања, укао резултат трења плоча један на један. Тешко је монтирати и реинсталирати једну бетонску плочу, ако је потребно, практично немогуће - руб је раштркан испред очију.

Више интеријера са ламинатом из бренда Риттер изгледа у следећем видеу.