Капитални поправци станова властитим рукама

Када су велике поправке веома важне, урадите све што је потребно за овај унапријед припремљени план рада. Лако је извршити поправку властитим рукама, ако раставите све замршености, а за извођење посла ће бити потребна одређена опрема и алати. Није потребно све купити, препоручује се да се купи само алат који ће вам бити од користи и биће неопходан више пута, дакле не само шрафцигер и чекић. Неку опрему и алате можете изнајмити или затражити од пријатеља, а данас постоји много компанија које пружају ову услугу. Ако се по налогу тима радника на хттп://строи-авенуе.ру/капиталнии-ремонт/закључи уговор, онда се са самосталним радом не захтева никаква документација.
чишћење собе

Да бисте започели поправке, морате уклонити сав вишак намјештаја и ствари које могу постати прљаве. Ствари могу бити или потпуно уклоњене из собе или преведене са места на место, на пример, у просторији у којој се не врши поправка. Ако постоје неке инсталације у кући, као што су преграде или спуштени стропови, онда их морате претходно уклонити.
Рад са подовима

Рад почиње са поравнавањем са цементним малтером. Овај проблем може захватити све, када се особа умори од шкрипања подова и намјештаја, под ногама стално има нешто за посудити. Постоје различите методе за изравнавање, поред цемента, то могу бити течни подови. Ово је нека врста естриха и од првог пута у савршеном стању нијеће испасти, тако да ћете можда морати да се поравнате неколико пута. За самосталну употребу најбоље је користити подне подове, с њима је лако радити и цијена ће бити јефтинија.
Зидна декорација

Постоје и разлике и неуједначене перформансе на зидовима. У зависности од броја флуктуација, потребно је радити са сухозидом или гипсом. Кит ће се носити само са мало нервозе, а ако су велике капи боље користити дизајн сухозида. Под сухозидом је уграђен специјални гријач који обавља функцију звучне изолације. Између водилица профила овај материјал ће извршити додатну функцију топлотне изолације.
стропна површина
Плафони могу бити потпуно другачији. Стретцх стропови су способни за изравнавање било које површине, такођер примјењују сухозидом и отопином цемента. Рад на плафону је тежи него на другим површинама.