Камин на улици, улични камин

Шик камин на улиције прави мамац за госте и завист свих који су у близини. Осим тога, овај дизајн није само декоративан, већ ствара одличну околину око вашег дома. У хладним вечерима, можете се загрејати у пећници, уживајући у ненадмашној ватри. Вањски камин је такођер одличан начин за припрему укусних јела са роштиља. Размотримо у чланку његове главне предности и недостатке.

Шта је камин на улици

Ово је стационарна конструкција која се не може пренијети. Пре него што изградите ову структуру на свом сајту - правилно изаберите локацију. Једна од предности је да се дизајн може користити у било које доба године. Камин није изложен падавинама.

Најбоље: купите или направите камин на улици сами

У готовом моделу пећи постоји минус - немогуће је пронаћи савршену верзију камина која је права за вас. Свака башта има свој јединствени пејзажни дизајн, што значи да се камин потпуно уклапа у њега. А са купљеним моделима то није увијек случај. Чак и ако направите најбоље напоре - нећете моћи да пронађете праву опцију. Не штедите на пећи, јер изглед и лепота нису последња улога.

Наравно, улични камин који сами направите изгледаће много боље. Моћи ћете да прикажете своје уметничке и архитектонске таленте. Ви бирате материјал за његово креирање и стил.

Такође, предност се може приписати - могућност да се она обезбеди различитим полицама за складиштење.

Камин и тераса

На вашој локацији нема терасе? Онда немојте одлагати. У сваком тренутку можете се у њему сакрити од било којег времена. Али не заборавите да таква храбра зграда кошта много новца.

Плус улични камин

Готово главна предност градње је да постоји димњак кроз који се у свим случајевима дим диже. Нема потребе да се говори о роштиљу или димњацима за роштиљ ... Поготово у вјетровитом времену - гоур је увек гост. Користећи улични камин, не морате то да видите.

Посебно обратите пажњу на величине

Пре директне изградње камина пажљиво испланирајте његове димензије. Само немојте мислити да ће вам опремање мале пећи уштедети велику количину новца. Ово је права обмана.

Какав материјал је погодан за уређење уличног камина

Не само бетон, већ и цигла или камен је погодан за градњу. Ако ћете градити улични камин, онда ћете од рада са природним каменом искусити неупоредиве утиске који се могу приписати једној од предности. Површине пећи су модерне за малтерисање специјалним раствором који може издржати високе температуре.