Идеје модерног дизајна за улазни хол: фотографија 2018

Широк избор материјала за завршну обраду и намештаја омогућава вам да уредите дневну собу у било ком стилу.Прва ствар коју домаћин или гост види у апартману, отварање врата је ходник. Ради се о индивидуалној визит карти сваке куће, а након формалног опремања и опремања ходника ствара се почетни утисак о унутрашњости цијеле куће.

Дизајн малог ходника: фотографија 2018, модерне идеје и практични савети

Не може сваки власник свог дома да се похвали широким мостом ходника. Најчешће се ради о издуженом уском ходнику, у којем је тешко поставити не само намјештај, већ и више од 1-2 људи.

Дизајн модерних хала се придржава одређених правила, ево неких од њих:

 • Када је то могуће, декорација просторије треба да буде од материјала отпорних на влагу;
 • Чишћење и чишћење собе не би требало да буде тешко;
 • Трајност и трајност намјештаја и намјештаја, будући да је ходник вјероватније подвргнут различитим врстама механичких оштећења;
 • Екологија материјала, мода, природност и природност.

Упркос малој површини, ово место је значајно за сваки дом и због тога је његово уређење заслужило посебну пажњу. Поред чињенице да ово место мора да испуни своје функционалне задатке, да се све ципеле, одећа и додаци акумулирају током године, тако да би требало да буде сасвим удобно за монтажу пре него што напустите кућу.

Приликом уређења малог ходникапрепоручује се коришћење светлих нијанси

Препоручујемо неколико савета о томе како направити улазни хол:

 1. Фокусирајте се на палету светлости при избору боје зидова. По правилу, светли тонови помажу визуелном проширењу простора малог ходника.
 2. Придржавајте се минимализма, немојте инсталирати намјештај великог формата или префарбајте унутрашњост различитим ситницама и детаљима. Ормар је идеална опција за постављање одеће и обуће.
 3. Главно правило, приликом пројектовања малог коридора, употреба огледала и сјајних површина. Огледала додају светлост и просторија, дајући му скуп и луксузан изглед.

Подцртајте крај дугог, уског ходника, на пример промјеном боје врата или врата на тамнију. Ако врата нису заказана, на крају можете објесити слику и слику.

Декорација и дизајн коридора: фотографија 2018, модерне идеје

При избору опције третмана, потребно је узети у обзир површину коридора, ниво загађења и планирани стил остатка куће.

На данашњи дан, продавнице грађевинског материјала нуде велики избор могућности за обраду зидова:

 • Бамбус, текстил, винил и друге врсте тапета;
 • фото тапете;
 • зидни панели МДФ и ПВЦ;
 • плочице;
 • боја;
 • Самолепљиви филм.

У 2018, употреба гломазног огледала у ходнику, у комбинацији са лампама изнад њега, постаће популарни

Популарност добија комбинацију материјала за декорацију зидова. Можете комбиновати не само тапете различитих боја и текстура, већ и различите особине материјала.

На пример, врх зида може да се залијепи тапетама, а дно је украшено зидним панелима. Пошто је доњи део зида подложнији разним врстама контаминације, ова опција је веома практична. Из истог разлога, ако је избор пао на лепљење тапета, боље је одабрати врсте тапета које можете очистити и опрати.

Још један трендовски тренд у обради зида - употреба панела стилизираних испод дрвета, камена или чак опеке. Захтеви који се примењују на материјале за декорацију зидова - отпорност на влагу, лакоћа чишћења, поузданост и трајност, слично избору подне облоге.

Под и плафон: модерне хале, дизајн, фотографије 2018

Од могућих опција за подне облоге, најбољи избор ће бити употреба камених или керамичких плочица. Ова опција изгледа сјајно при избору готово сваког стила, а поузданост и лакоћа чишћења задовољит ће вас дуго времена. Добра репутација постала је модеран и практичан ламинат. При обради својих домова људи су чешће почели да преферирају дрвене подне материјале. Ова опција ствара удобност и удобност, доноси посебно расположење. Правило комбинације је погодно за третман пода. Улазни простор се може поплочати, а остатак простора поставља ламинат или паркет.

Не тако давно се појавиоНова технологија - Подови на бази полимера са 3Д обрасцем. Модерна технологија вам омогућава да направите под са "живим" узорком, који изгледа веома реално. Главна предност овог избора је да 3Д дизајн пода зависи само од маште власника.

Одлично решење је комбинација неколико врста подних облога

Могућности за обраду стропа, такође, много, иако чешће избор пада на класични бијели плафон.

Релативно јефтин и практичан начин обраде стропа су растезљиви стропови. За мали предсобље, као што је уски ходник, сјајна површина затезног стропа је савршено погодна, што ће помоћи да простор буде пространији и слободнији.

Изабрали смо намештај за мали ходник

Било који намештај треба да буде практичан и функционалан, а још више да такве функције треба да имају намештај који се налази у тако малим просторима као што је ходник. Доносећи праву одлуку при избору намјештаја, све можете уредити у ходнику тако да је лако пронаћи жељену ствар. Велики избор сличног, мултифункционалног намјештаја постоји у ИКЕА трговинама.

Като мебели за малки дворани можно купить:

 • Отворени складишни системи за одећу и обућу;
 • вјешалице;
 • Клупе које играју улогу и као седиште и као пуковнија;
 • ноћни ормарићи;
 • Полице и сандуци;
 • Клупе и ћебад.

За мали предсобље, мали ормар светле боје: беж, бијели

савршено ће се уклопити.

Одлична опција за намештај за мале сале је гардероба, која лако поставља било какве ствари. Постоје практичне полице за ципеле и постељину, као и простране зоне за постављање одјеће, хаљина и костима. Повољан додатак за мали предсобље ће бити огледала врата ормара, што ће помоћи да се повећа простор. За дизајн простора малих улаза долазе уграђени ормари, предност пространих намјештаја за слушалице - организација просторних кутова, који се обично не користе.

Да би се олакшало полетање и обување обуће, препоручљиво је купити тапацирани намештај или бар клупу или поуф.

Расвјета: важна улога у дизајну малог ходника

Већина људи вјерује да је ходник мрачан и мрачан кутак стана, из којег не треба чекати ни топлину ни удобност. Побољшајте утисак о "пословној картици" код куће помоћи ће вам правилно одабрано освјетљење. Расвјета игра непроцјењиву улогу у дизајну предсобља, јер прије одласка из куће, готово сватко гледа у огледало како би поправио шминку, чешаљ или поправио одјећу, а при слабом свјетлу тешко се може сматрати у огледалу. Пошто већина вестибула нема прозоре, потребан ниво осветљења треба да буде обезбеђен светлосним уређајима.

Ако је предсобље мало, боље је користити рефлекторе од гломазног лустера

Постоји неколико опција за осветљење хале:

 1. Опште осветљење -Користи се један извор светла, као што је лустер или поклопац на плафону.
 2. Локално - Користи се за освјетљавање специфичних функционалних подручја. Зоне се могу поделити на: улазну зону, огледало, зону за одијевање. Уређаји за осветљење могу бити халогене лампе, ЛЕД траке или сцонцес. Лампе се могу користити са подешавањем нивоа осветљења, уграђеним у зид, намештај или ивицу огледала.
 3. Украсно осветљење - за осветљење нише у зиду, постројењу или фиктивном прозору.

Расвјета у ходнику може бити разнолика, комбинирајући, на примјер, радну и декоративну, али узимајући у обзир разину свјетлости у другим смјештајним просторијама, тако да кретање по кући или стану није било нелагодно због оштрих пријелаза свјетлости.

Јединствени дизајн ходника 2018: модерне идеје (видео)

Дизајн предсобља је боље одабрати у једном опћем смјеру са цијелим станом, али није потребно почивати на одређеном стилу, користећи га по цијелој кући. Фокусирајући се на горе наведене идеје, можемо закључити да у новој сезони мода укључује граничну функционалност ентеријера и максимално повећање простора у ходнику.

Дизајн ходника 2018: модерне идеје (унутрашња фотографија)

)