Гурните на прозоре својим рукама

Након инсталације прозорских дизајна спроводе, постоји потреба да се извући из унутрашњости просторије. Косина на прозорима са рукама не тешко! И није потребно да овај тим запослити професионалце.

1 корак

учврстила монтажу екстра пјеном рез ножем за изградњу малог продубљивања 5 - 7 мм. Пожељно, ови комади се не баца, јер ће касније бити од користи.

2 степ

са траке мере удаљеност (ширина) од прозора јамб на врх + дубина усека (до пене) и растојање (дужина) од једног зида до другог и измерите на табли. Најбоље је да користите панел са изолацијом (сендвич панела). То би требало да почне да се смањи врху падине.

3 степ

ножем непотребан грађевинске радове на планиране линије из унутрашњости

и одбити

, а затим окренуо плочу формиран да проведе нож пута. 4 степ

На предњој сјајна страна ивице да се убаци у жлеб мало Уклоните подлогу

Онда убацити сегмент плочу у жлебу са врха

5 степ

Затим, како би се смањили падине на странама мерење растојања (висина) у горњем одељку на праг са обе стране прозора и удаљености (ширина) од јамб на прозор + дубини жљеба и мјерење ове димензије Панел (у даљем тексту видети секвенцу 3 -о степ)

6 степ

Подоткнув панел у жљебовима преосталим белешкесмрзнута монтажна пена, и пригушивање из пиштоља за прскање унутар насталог простора, почињу да га пуне монтажном пеном

Након пуњења пјеном, притиснемо панеле лакирном траком

7 степ

После 1,5 - 2 сата, док се пена замрзава, пресећи вишак

Можете добити шавове са белим заптивачем, или можете ставити пластични угао

Даље су зидови залијепљени тапетама.

8 степ

Мјеримо дужину јата, почињемо и од горњег, и додамо ширину пластичног угла резултату (на примјер, ако је сам кут 3к3 цм, тада се добива дужина горњег плића + 3 цм за формирање једнаког кута)

Унутрашњу димензију сечемо дуж једнаке линије, а спољашњу под углом од 45 ° (за ово можемо нацртати правац дијагонално у резултујућем "квадрату")

9 степ

Проверавамо резултујући рез за "једнакост"

Затим ставимо унутрашњост течних ноктију (бела)

и прикачити за довратак, фиксирајући траком за налепнице

После 1-1,5 сати скидамо траку.

Инсталација падина рукама је завршена!