Грејна кућа Тсарскаиа: 5 главних типова зграда

Стакленик "Тсарскаиа" има врло јак челични оквир, а добар и поуздан стакленик на фарми је гаранција добре и богате жетве за дуго времена. До данас, модерно тржиште може да обезбеди много различитих типова и варијанти пластеника. Најбоља опција за многе пројекте је стакленик "Тсарскаиа". Веома је издржљив и поуздан, лако га је самостално монтирати, дуго ће трајати без већих поправки.

Грејна кућа "Тсарскаиа": прегледи и карактеристике

Најновији стакленик "Тсарскаиа" постао је главни хит 2018. године. Главна предност овог дизајна је његова погодност. Зидови су усправни и висине до 3 м, тако да можете радити у пуној висини. Његова ширина је 2 - 2,5 м, а по дужини 4 м. Дизајн стакленика је врло јак и поуздан, опремљен је ојачаним оквиром који је израђен од поцинчаног челика. Такав врло издржљив оквир може издржати максимално оптерећење снијегом, што чини стотине килограма.

Стакленик "Тсарскаиа" ће вам пружити задовољство од употребе еколошки прихватљивог поврћа и неће захтијевати много труда

Гаража "Тсарскаиа", прегледи су изузетно позитивни. Овај тип стакленика заузима водеће мјесто у продаји међу многим другим грађевинама.

Модели пластеника из серије "Тсарскаиа" има 5 врста. Свака врста се разликује од неких других карактеристика, као и облика скелета.

Модели из серии пластеников "Тсарскаиа":

 • Најмоћнији од њих - стакленик "Тсарскаиа Тале",може издржати до 750 кг /м2 оптерећења снијегом;
 • Капелица "Тсарскаиа Стрелка", ова конструкција може издржати нешто мање оптерећење - 650 кг /м2;
 • Практични стакленик "Царски сан", издржати до 750 кг /м2;
 • Гаража "Царска кућа", најшира - до 3 м, али може издржати само 450 кг /м2;
 • Сматра се да је стакленик "Царске звезде" најдужи, његова дуљина може достићи и до 6 м, оптерећење снијегом је 450 кг /м2.

И даље можете бити поздрављени са истом серијом, стаклеником "Тсарскаиа Малиутка". Она се разликује од горе наведених конструкција, њене мале величине. Његова ширина и дужина су само 2 м. Лако се креће с једног мјеста на друго, што вам омогућава да одаберете најбоље и најпогодније подручје за инсталацију. Рецензије о таквим стакленицима су најпозитивније, јер воле да користе оне вртлара и вртлара, у којима парцела има мали простор. Стакленик "Тсар ЗИЛ" је веома познат. Снажнији је и снажнији, његова висина може достићи 4 м. Такви стакленици су згодни и удобни у раду, од купаца су добили многе позитивне критике.

Поуздани стакленик "Царски сан": Предности

Гаража "Царски сан" састоји се од ојачаног, металног оквира и чврстог, поликарбонатног премаза. Оквир за стакленике је израђен од поцинчаног, врло издржљивог, висококвалитетног челика. У стању је да издржи максимално оптерећење од снега и ветра. Стога, ако се правилно користи, стакленик може трајати 20 - 30 година.

Заза постизање максималне крутости кућишта може се користити двоструки лук

Гаража "Тсарскаиа Мрииа" је одлична варијанта за узгој било које биљне врсте. Не плаши се великог мраза и разних падавина, јер је прекривен јаким, специјалним премазом - поликарбонатом.

Гаража има не само два прозора, већ и два врата, која стварају одличну вентилацију свих биљака.

Гараж "Цар'с Дреам" има своје предности:

 • Радни век је веома дуг, ако поликарбонат мењате с времена на време, онда може трајати 30-40 година;
 • Лако се и лако склапа, пошто је приложена инструкција за инсталацију;
 • Биће у стању да издржи максимална оптерећења;
 • Лако је кретати се по локацији;
 • Од висококвалитетних материјала;
 • Једноставно руковање.

Овај стакленик је најтрајнији, удобнији и поузданији, моћи ће вас задовољити дуги низ година. Али да би задржали жељену микроклиму унутра, мораћете да купите посебан, додатни прибор који ће помоћи и олакшати негу биљака.

Збирка пластеника "Царска фарма": инструкција корак по корак

Стакленик "Царске фарме" је веома удобан, великих димензија, где можете узгајати много различитих усева. Главно мјесто гдје се могу користити су сеоске куће, као и приватне парцеле. Дакле, ова подручја нису превелика, дизајн стакленика треба да буде лак и једноставан, тако да се његово склапање може обавити без помоћи стручњака.

Прикупљање стакленика најбоље се ради са партнеромили контактирајте произвођача за помоћ

Прикупљање стакленика "Тсарскаиа фарм" требало би да прође на посебном плану. Да бисте правилно обавили све радове, потребно је да користите упутства која су приложена дизајну.

Овај стакленик се може поставити и на темељ, и једноставно на тло. Међутим, у овом или оном случају, подручје у којем ће се инсталација одвијати мора бити једнако. Ово је главни захтев у упутству за монтажу.

 • Припремни рад. Изједначите парцелу и припремите потребне алате.
 • Прикупљање крајева овог стакленика.
 • Постављање ојачаног оквира стакленика на тло или темељ.
 • Фолије од поликарбоната.
 • Заптивање свих спојева конструкције.
 • Монтажа арматуре. На вратима и вратима постављамо ручке, браве, куке и браве.

У готовом облику стакленик мора издржати максималне количине вјетра и снијега, бити сигуран да је отпоран на влагу и одличан да би пропустио велику количину свјетлости. Тада ће биљке добро расти, развијати и производити велике усеве.

"Цар" стакленик од производитела "Елите Премиум"

Елит Премиум производи поуздане и издржљиве пластенике од поликарбоната. За производњу стакленика користи се поликарбонат премиум класе. Веома је издржљива, двострука ултра заштита, добро одржава топлоту.

"Царски" пластеник од производитела "Елите Премиум" - еден од најпопуларните и нај-новиат пластеници

Царски стакленик од произвођача"Елите Премиум" је профитабилна куповина по ниским ценама. Побољшани дизајн: користи се скелет од поцинчаног челика, поуздан систем ракова, гарантни период је 10 година.

Топлије од произвођача "Елите Премиум" су најпоузданије и квалитетније. Ови дизајни су опремљени са 2 отвора и 2 врата, они су врло удобни, висина стропа вам омогућава да се удобно крећете, не нагињући главу.

Непобитне предности:

 • Ненадмашна поузданост;
 • Једноставност употребе;
 • Висок квалитет.

Произвођач постројења нуди бесплатну испоруку пројекта директно на земљиште, као и услуге монтаже и инсталације.

Преглед градње: стакленик "Тсарскаиа" (видео)

"Тсарскаиа" стакленик је најбоља и најпоузданија варијанта многих других врста. Купују их многи вртлари и вртлари, јер су такви стакленици направљени од издржљивог и квалитетног материјала, могу трајати дуго (20-30 година). Можете купити квалитетан и поуздан стакленик "Тсарскаиа" само од познатих произвођача.