Ефективна фуга "Тсерезит": 4 плус

Распон боја и квалитет трљања су погодни за све услове примене.У току радова на изградњи и монтажи, "Тсерезит" се користи за обраду површине било које текстуре. За наношење плочица или различитих декоративних елемената потребна је нивелација и припрема површине. Овдје је потребно нагласити чињеницу да је произвођач развио различите композиције које одговарају њиховим физичким параметрима за различите типове површина.

Предности цересит плочица

Керамика, мозаици, плочице - ово је само делимична листа површина за које се уклапају производи овог бренда. У зависности од карактеристика материјала који се надовезује и текстуре зида, бира се неопходна композиција.

Осим тога, потенцијални купац може направити избор на основу предвидивих услова употребе.

То значи да су за високу влажност или на местима са продуженим вибрационим оптерећењима развијене одвојене супстанце. Са практичне тачке гледишта, ово смањује вероватноћу ломљења интегритета, на пример, постављене плочице.

Врста смеше је одабрана узимајући у обзир услове рада просторија

Поред тога, цемент "Тсерезит" има низ других предности:

 • широка палета боја;
 • Без обзира на то да ли је плочица постављена на местима са високим нивоом влажности, на пример, у купатилу или у тоалетима у базену, или у кухињи где постоји стални извор топлоте, гарантовани животни век је најмање 5-7 година;
 • Способност рада са различитим ширинамаизрађен шав;
 • Економична потрошња материје по јединици површине.

Свестран, економичан и погодан - три дијела затирка, широко кориштена у монтажним радовима било које сложености. Да не бисте морали све да обрадите, морате пажљиво проучити функције представљене на Цересит пакету. Увек је назначено за који тип површине и услове употребе је развијена ова супстанца.

Карактеристике лијевања Цересите ЦЕ 40: боја и палета

Да би се боље усредсредили на примену супстанци, неопходно је разумети врсте производа који су представљени на тржишту. Отвара ову листу ЦЕ33 Супер, која се користи за обраду шавова између плочица.

Максимална ширина обрађене површине је 0,7 цм, а може се користити и за зачепљење вањских зидова.

Купи ово ћебе у бело или сребрно. Друга сорта је марка ЦЕ 35. За разлику од горе описане композиције, ова формула омогућава ефикасан третман шавова, чија дебљина варира од 0,4 мм до 1,5 цм

.

При избору трљања обратите пажњу на максималну дозвољену дебљину шава

Разработка на компаниа е широка по цвета:

 1. ЦЕ 45 Супер б- одликује се повећаном издржљивошћу и способношћу полагања шавова од 0,2 мм до 2 цм. и глазиране плочице. У том смислу, смеша је доступна у зеленој (и њеним нијансама) боје исве врсте варијација њежне глазуре.
 2. ЦЕ 45 Акуастатиц- Због својих радних својстава, користи се у просторијама са великом температурном разликом и нивоом влажности. На пример, можете обрадити површину купатила, кухиње или тоалета. Није тешко претпоставити да су доступне боје од неутралног мрамора до гротескно црвене боје.
 3. ЦС 25- сорта силикона, намењена за полагање шавова између плочица, чија ширина не прелази 3 цм. Једино ограничење је забрана употребе кухињског трљања.
 4. ЦЕ 79 Ултра пок- разноврсна епоксидна смола намењена за обраду шавова различите дебљине. Захваљујући употреби двокомпонентне структуре, супстанца је отпорна на абразију. Пратећи упутства у погледу радних услова, произвођач гарантује најмање 6 година успешног сервиса. Као и код ЦС25, широка палета боја је представљена у трговинској мрежи.

Инвеститор се побринуо да потенцијални купац увек има могућност да одабере жељену смешу. Ово се ради на основу два критеријума. У првом случају, ради се о предвидивим условима рада, ау другом случају о врсти површине која се третира. Без обзира на одабрану сорту, можете бирати у корист једне или друге боје.

Често постављана питања: колико се плочица може осушити

Градитељи са искуством не могу увијек дати јасан одговор на топитање. Док неки стављају своје властито искуство у употребу плочица, други - на основу препорука произвођача. У одређеној мјери, оба логора су у праву, али истина, као што се често догађа, налази се у средини.

Съдържание на собата с неосушено платно може да резултира въпроси за крекинг

.

Одредите технички тачно време колико ће се материја осушити, можете независно:

 • Након наношења на камен или мермер, забрањено је вршити физички утицај на површину 72 сата;
 • Појава лакших подручја сугерише да је процес очвршћавања почео;
 • Максимална чврстоћа се постиже у року од 7 дана;

Тачније, градитељ зна колико времена је потребно да се материјал заврши сувим, што ће мање проблема настати током практичне операције. Препоручује се да додате 15% више на услове на пакету.

Израчунавамо костиме "Тсерезит" трошкова

Почетници се често жале да им недостаје 1-2 паковања за завршетак посла. То се дешава зато што се сви не оптерећују прелиминарним прорачуном.

Нема смисла говорити о значају ове фазе, јер без присуства барем грубих цифара није вредно ићи у складиште грађевинских производа.

Математичке операције нису тако сложене као што се на први поглед чини. Ово укључује тип површине, врсту материјала и услове употребе.

За правилен обработка на цена за трљањепроверене формуле

В зависимост от комбинациата на овие фактори, добиват следни резултати:

 • Разноликост ЦЕ33: од 0,4 до 0,5 кг /м² М;
 • ЦЕ35: 0,4 - 1,2 кг /м² М;
 • ЦЕ40: 0,2 - 0,5 кг /м² М;
 • ЦЕ43: 0,9 - 1,5 кг /м2;
 • ЦЕ79: 1,0 - 1,3 кг /м2;
 • ЦС25: 25-100 кг /м² М.
Друга метода за одређивање тока материје је математичка формула. Формира се дужина (А) и ширина (Б) површине, добијени резултат мора бити подељен на производ дужине (А) и ширине (Б).

Добијени резултат се множи дебљином плочице и ширином шава. Резултат је вредност која се мери у кг /м2.

Избјегавајте непотребне финансијске трошкове који ће вам помоћи да унапријед израчунате потребну количину смећа. Можете га покренути на два начина. Најлакши начин да се ослоните на упоредну табелу коју даје произвођач. Сваки пакет садржи приближне вриједности. Бржка опција подразумева употребу математичке формуле.

За придошлице у Церезит: упутства за употребу

Правила за употребу епоксидних сорти заснивају се на обавезном темељитом мијешању састава. Према бројним прегледима, што је мањи режањ, то је јача адхезија на површину. За повезивање две активне компоненте, миксер се користи при максималном броју обртаја. У процесу рада потребно је увијек гледати на сат, јер након 90 минута супстанца брзо замрзава.

Обавезно прочитајте упутства пре рада са зитику

Говорећи о другимасорте, правила рада са њом изгледају овако:

 • Мешавина са максималном силом приањања захтева мешање компоненти у сразмери коју је произвођач строго дефинисао;
 • Силиконска маса укључује употребу лепљиве траке за површинску заштиту.

Што се прецизније придржавају препоруке произвођача, то је већа покривеност. За сваку сорту затирки постоје њена правила, заснована на њеним физичким и хемијским карактеристикама. Пре употребе супстанце, препоручује се да се упознате са овим.

Могући проблеми са Цереситовим отпадом

Немојте испустити руке ако је прва палачинка изашла са грудвицом. То се дешава чак и код искусних градитеља. Многи претпостављају грешке у фази селекције палета. На пример, чињеница да под утицајем вишка влаге или температуре материјал може да промени природну боју не узима се у обзир. Поред нетачности боја, јављају се грешке у време уметања шава.

Треперење, како се овај поступак назива градитељи, заснива се на поштовању услова наведених у упутству. Ако користите мешавину на сопствени ризик, онда проблеми неће изазвати дуго чекање.

Фугирање се савршено доказало и присутно је у готово свим грађевинским радњама

Поред тога, постоје и друге уобичајене грешке:

 • Погрешна дефиниција трошкова престанка;
 • Грађанин није желео да види који припремни рад треба да се уради;
 • Није сведен на минимумнеопходне техничке услове за радне услове;
 • Становници су почели да користе прерађену површину Церсанита пре истека рока.

Не постоји систем додатног (секундарног) заптивања.

Предности Тзерезита (видео)

Употреба паре у грађевинској индустрији је постала широко распрострањена. Они се бирају узимајући у обзир карактеристике површине и /или планиране радне услове. Посебну пажњу треба посветити процесу проучавања техничких препорука и одређивању минималне потребне количине супстанце. Тачност фармације у овом случају помоћи ће уштедјети добар буџет.