Елисиум позадине: папир и винил производи на бази флизелина, ситотисак и тапете за сликање у ентеријеру, рецензије

Валлпаперс Елисиум - висококвалитетни производи истог назива руске компаније. Новосибирска компанија се бави развојем и издавањем завршних зидних материјала у 2006. години. До 2010. године организација је купила енглеску технику за израду тапета. Захваљујући најновијој опреми, компанија је проширила асортиман и била у могућности да уђе на инострано тржиште.

Производња домаће производње постала је популарна код потрошача због високих перформанси, модерног дизајна и приступачне цијене. Компанија производи широку палету производа са више од 1000 артикала. Асортиман производа из године у годину расте.


врсте платна

Компанија производи рељефне тапете у дужини од 10 метара и ширину од 0,53 ми 1,06 м за сучељавање са зидом и површином стропа.

На тр иште су заступљени следеци типови производа:

 • тешка винилна платна са ефектом масовних слика;
 • ситотисак;
 • компактне тапете за винил и бамбус;
 • хемијска жигосања која приказују обрасце и геометријске облике (дијаманти, правоугаоници, квадрати);
 • платно за бојење;
 • производи на бази флизелина и папира са мотивима цвијећа (руже, орхидеје, љиљани, љубичице).
Компанија такође производи колекције које имитирају природне материјале: камен, текстил, гипс.предности

Робна марка "Елисиум" погодна је за пројектовање просторија било ког термина. Захваљујући механичкој отпорностиефекти такве облоге за дужи период рада задржат ће своје изворне естетске квалитете.

Други врхунски производи Елисиум производа укључују:

 • Отпорност на влагу. Зидови, украшени материјалима "Елисиум", могу се подвргнути влажном чишћењу детерџентима. Због ове особине, погодно је љепило крпе у кухињи, у купатилу или у расаднику.
 • Чистоћа околине. Производи су апсолутно безбедни за здравље. Не емитује штетне материје.
 • Отпорност на настанак и развој гљивица.
 • Обезбеђивање добре циркулације ваздуха у просторији, што се постиже захваљујући влакнастој структури винилних платана.
 • Лако лепљење зидних и плафонских површина.

Још једна важна карактеристика је велики асортиман. Захваљујући великом моделу производа, свако ће моћи да пронађе најбоље платно, које је погодно за одређени ентеријер. Произвођач нуди тапете за обраду: канцеларије, дневне собе, спаваће собе, кухиње, дечије собе и друге просторије.Материјали за украшавање зидова "Елисиум" придонијет ће унутрашњој оригиналности и чврстини, али и нагласити изврстан укус власника.

недостаци

Сви завршни материјали имају недостатке. Тапета "Елисиум" није постала изузетак. Међу минусима су:

 • Повећана контаминација. Текстура већине платна доприноси привлачењу и накупљању прашине на површини. Због тога ће ова облога битипотребно често мокро чишћење.
 • могући ризик од повреде. Рељефни површина подложна хабању него глатко.
 • цена. Трошкови домаће позадину, поред високог квалитета и ниже цене за стране производе са сличним особинама. Међутим, цена производа "рај" изнад материјали за облагање из непознатих произвођача.

Недостаци производи су безначајне. Они више него покривају многе предности позадине бренда Елисиум.


цоллецтион

Компанија годишње произведе Елисиум елегантан и оригиналну колекцију тапета. Међутим, постоји неколико серија које су у велике потражње међу потрошачима. Ово укључује следеће збирке:

 • Лили. Низ зидних слика представљања са цветним шарама.

 • Силк. Колекција садржи производе израђене ?? трака површина обложена златом. Опције савршено уклапају у спаваћој соби или купатилу девојчице, дневни боравак.

 • подводног света. Зид, који је обележио морског живота. Ове слике су погодни за декорацију јаслице или каду.

 • бобице. Шарене и светле са којима се суочава материјала из слике зрелих и сочних бобица. Валлпапер колекција ће изгледати најповољнија у кухињи и трпезарији.

 • руже. Композиције исте боје у комбинацији са позадини платна. Колекција обухвата производе ?? светле боје: пале тиркиз, љубичаста, плава.

 • Соренто, памук Светлана.Категорије тапета за жигосање.


  Валови. Платно са сликом вертикалних таласа. Лице ће се уклопити у унутрашњост сваке просторије. Визуелно ће трансформисати простор, олакшати га и олакшати.

Међу многим колекцијама, сваки купац ће моћи да пронађе своје "тапете" - светле и шарене платне, који помажу у стварању пријатне атмосфере у свакој соби.

Како изабрати?

Да би се одредио изглед тапета, потребно је проучити карактеристике материјала и одлучити које ће облоге бити оптималне за одређену просторију. На пример, кухиња или ходник је најпогоднији за бојење тапета. Овај материјал је намењен за даљу декорацију. Таква облога може бити обојена неколико пута, чиме се елиминирају могући недостаци на површини облоге.


Такође треба обратити пажњу на текстуру материјала. Због великих шаблона и гломазног терена, могуће је визуелно сакрити неке недостатке на површини зидова. За "деликатне" интеријере у светлим бојама боље је платно са финим узорком.

Приликом одабира боје материјала морате се ослонити на личне користи, схему боја намештаја и декор у соби.


Још један важан параметар који треба узети у обзир прије куповине је ширина производа. За простране собе, препоручљиво је погледати широка платна (1 м). Тако можете убрзати процес лијепљења тапета и смањити број зглобова. Ако је соба другачијамали број квадрата - одаберите уско платно (0,5 м).

Уопштено, тапете Елисиум имају позитивне повратне информације. Потрошачи примећују широк асортиман робе, богате и сјајне слике које не гори на сунцу. Упркос великој густоћи материјала, већина људи није имала проблема са причвршћивањем материјала на плафон или зид. Многи потрошачи су већ проценили трајност тапета, њихову отпорност на деформације, лако прање.Рецензије показују: висококвалитетне тапете по повољним цијенама - то је стварност. Захваљујући издавању снажних, поузданих и модерних производа, Елисиум је у кратком времену успио освојити љубав и поштовање милиона домаћих и страних потрошача.

За више информација о компанији и позадини за Елисиум погледајте следећи видео.