Доорхан Метал Доор Виев (Дорхан)

Доорхан (Дорхан) - метална врата, створена на основу модерне технологије. Висока аутоматизација производног процеса вам омогућава да креирате производе одличног квалитета уз ниске трошкове времена, што их чини приступачним.

садржај

  • Карактеристике врата врата
  • Опције врата за метална врата
  • Функцијска врата Доорхан

Карактеристике врата врата

Врата врата су одлична за стамбене и пословне просторе, могу се користити у ватрогасној и техничкој опреми. Такви производи имају добру звучну изолацију, одржавају топлину у затвореном простору и имају висок ниво заштите од лома. Усклађеност са европским и руским стандардима, присуство прибора и прибора високог квалитета, омогућава Доорхан производима да заузму истакнуто место на тржишту.

Врата Доорхан имају угодан естетски изглед и разне опције дизајна према жељи купца. Такође, поред производа долази и велики изборквалитетних додатака и прибора .

Варијанте врата Доорхан Доорс

  • Дорхан "Премиер Стандард" . Ова група има високе техничке карактеристике, индикаторе сигурности и квалитета, а има и приступачну цијену. Висок квалитет заштитног премаза производа "Премиер Стандард" у комбинацији са атрактивним декоративним ефектима постиже се захваљујући специјалној техници пластифицирања полимерних боја. Производи овог типа доступни су у сивим и браон бојама. Галванизирани допирани челик од којег је направљентканина производа достиже дебљину од 60 мм и даље јача мјеста спајања браве и шарки. Заштитни профил чува врата од могућих оштећења, специјалне игле спречавају уклањање са шарки платна. Ограда доприноси отпорности на ломљење и повећава непропусност производа. Дебљина кутије за врата направљена од чврстог челика износи 1,5 мм. Топлотно изолована и звучна изолација обезбеђена је пунилом производа на бази пењеног полиуретана. Крило врата и кутија имају властите заптивне контуре. У производ је укључена брава од једно-системског типа са 4 (вишом) класом заштите и чврстим механизмом цилиндра са подлошком за кључеве Доорхан.
  • Дорхан "Премиер Плус" . Ова група је производ "Премиер Стандард" са побољшаним функцијама против хаковања. Девиатори се користе за спречавање савијања платна. За учвршћивање тканине такођер уградите додатна ребра типа В и челични профил. Оклопна челична плоча дебљине 1,5 мм штити мулти-системску браву са два цилиндрична механизма. Један од механизама је и транскодирање. Поред комплетног сета производа могу се отварати отвори за врата, обрада МДФ плоча или обрада профила периметра. Доорхан дизајн врата може имати отиске симетрије или асиметрије, као и ПВЦ облоге, имитирајући метал и текстуру дрвета.
  • Дорхан "ЕЦО" . Ова група производа је најекономичнија опција са повећаном отпорношћу на пожар класе ЕИ30. Ове опције су савршенеПогодан за нове зграде због типичних величина и најлакше опреме. Платно има старинску бакарну боју и гипсану жбуку отпорну на огреботине. Систем за закључавање је представљен цилиндричном бравом 2. класе заштите са механизмом "кључ-кључ". Дебљина крила врата је 60 мм. Контурна отпорност на хабајућу масу и минералну вуну одређују високе термичке и акустичне перформансе. Челични профили и анти-пунцх игле пружају додатну заштиту за производ. Због приступачне цене ова категорија врата је популарна на тржишту.
  • Дорхан ЦОМФОРТ . Ова група је побољшана верзија ЕЦО-а, допуњена хацкинг китом. Категорија ЦОМФОРТ има већу чврстоћу, лаконску опрему, закључавање високе класе и разне опције за руковање унутрашњости платна. Брава за механизам браве штити од удараца. Двострука термоеластична бртва осигурава додатну топлинску и звучну изолацију.

Функционална врата Доорхан

  • Доор Дорхан е ватроотпорен . Ова група врата има високу топлотну заштиту и изолацију буке. Због тога се таква врата користе за евакуацију људи и спречавање ширења пожара у суседним просторијама у случају пожара. Такође, противпожарна врата имају висок степен заштите од лома. Упркос својим заштитним својствима, ови производи имају естетски изглед који се уклапа у сваки ентеријер.Противпожарна отпорност врата досеже ЕИ60. Као пунило за платно користи се дебели слој минералне вате са једном контурном заптивком. Ова категорија врата има браву са класом заштите 3 и цилиндарски механизам тип кључа. За додатну заштиту браве користи се незапаљиво кућиште. Челични профили додатно побољшавају платно, а специјалне игле спречавају да се производ уклони у затвореном стању.
  • Доор Дорхан технически . Ову групу производа карактерише висока поузданост и трајност, као и оперативне особине. Таква врата су погодна за индустријске, комерцијалне, складишне и јавне просторе. Дебљина блока производа износи 54 мм. Хладно ваљани поцинковани челик у платненим вратима омогућава високу чврстоћу и звучну изолацију. Систем закључавања има 3 класе заштите и механизам типа кључ-кључ. Зона петље и замка је ојачана челичним профилима у целој висини. Такође, техничка врата су опремљена одстрањивим пиновима. Површина производа има премаз од полиестера. Поред комплетног сета може се уградити и затварајући или полужни тип и прозорски триплек.