Декорација степеница за уличне степенице

Степенице - битан атрибут за приватне или приградском домаУлицхние лествици играју важну улогу у спољашњости куће. Међутим, овај структурални елемент није толико декоративни и функционални функцију. Ове љестве су изложени свакодневно тежак терет и изложеност штетним факторима средине. Због тога је важно да су робустан, поуздан и безбедан. И то не само у смислу обраде података преузима степенице.

Опције премази степени на улици

Инпут степенице - као визиткарте код куће. Гледајући њега лично утисак укуса и власника богатства. Због тога је важно да се приступ одговорности према избору материјала за корака обраде степеништа.

стреет степенице за мердевина треба да буде различит за поузданост, безбедност, и имају атрактиван изглед

Поред изгледу материјала неопходно обратити пажњу својим техничким карактеристикама и отпорности на неповољних фактора околине. Нека правила и прописи налажу кораци инсталације снип.

Захтеви грађевинским прописима до предњих корака:

  • Степс стреет степенице треба да има дужину од најмање 90 цм;
  • Дубина корака мора бити једнак 30 цм;
  • Висина корака не треба да прелази 20 цм.

обично испред викендице налази се одномарсхова степеништа дизајна која има два или више корака. Дозвољено број корака на улазу у кућу није регулисано, онда може дапажњу само на сопствени укус.

Списак материјала који се могу користити за уличне кораке је прилично велик. Садржи дрвене, пластичне и металне материјале, као и керамички гранит, клинкер, гранит и армирани бетон.

Дрвене степенице се сматрају мање издржљивим. Међутим, захваљујући модерним импрегнацијама и антисептицима, живот таквих структура се значајно повећао.

Керамичке гранитне и гранитне степенице су јаке и поуздане. Имају дуг живот и могу се издавати у облику монолитних степеница и закрпа.

Користе се и метални кораци. Међутим, таква јака, али нестабилна корозија, материјал је погодан само за декорацију зграда у модерном стилу.

Постоји много опција за степенице на улици. Сви они имају своје предности и недостатке, али при избору тог или оног материјала, пре свега треба да се ослоне на његове трошкове, технолошке карактеристике и укупни дизајн зграде.

Гумени поклопац за степенице на улици

Канцеларије и индустријске зграде су место акумулације великог броја људи. Ујутро журимо да радимо, упркос свим временским условима. Због тога се степенице таквих зграда сматрају најопаснијим.

Да бисте заштитили своје домаћинство или раднике од повреда на сопственом тријему, можете покрити гумене кораке

Чињеница је да у јесен, зимски глечери или у пролеће, када се снег отапа, улазне степенице постају клизаве. На степеницама је већи број падова ипреломи, тако да су често ови дизајни прекривени гумом.

Гумени премази су различитих типова. Такође се разликују у боји, тако да овај додатак неће кварити цјелокупни дизајн вашег тријема.

Ова гумена облога има ребрасту површину, што чини кретање по степеницама сигурнијим. Такви елементи ће омогућити особи да очисти чизме од прљавштине која се још увијек налази на улици.

Типови гумених облога:

  • Ваљкасте гумене облоге;
  • самолепљива гумена облога;
  • Гумени теписи;
  • Гумени премази.

Све горе описане превлаке укључују полиуретан и гуму. Ова комбинација чини материјал апсолутно неклизајућим и самим тим сигурним.

Поред дејства против клизања, гумене струњаче имају и друге корисне особине. Они омекшавају степенице, чинећи ходање мање гласним. Такође, овај премаз у случају пада ће бити одлична ароматизација, и смањује вероватноћу прелома.

Да би такав уређај потпуно искључио могућност клизања низ степенице, на њену површину се наноси ребраста гломазна слика. Такође, неке врсте материјала имају оригиналне четке које вам омогућавају да чистите ципеле док ходате степеницама.

Није потребно чувати гумену облогу током цијеле године, она се може инсталирати само у најопаснијим сезонама. Када слој гуме постане непотребан, може се лако раставити рукама.

Овај предмет је веома лако причврстити на позорницу. Да би се спречило трљање и трљање гуме, она је фиксиранапластичне капљице. Уз правилну монтажу и активан рад, вијек трајања гумене облоге је 10 година.

Удобне гумене простирке за степенице на улици

Гумене простирке су једна од најбољих опција за осигурање степеница. Такви елементи савршено се уклапају у било који спољашњост и имају високе еколошке перформансе.

Конструкција тријема захтева употребу посебних адаптација, које обезбеђују безбедност рада система за унос

.

Такве су простирке неопходан елемент за лестве, мердевине које су направљене од клизавог материјала. Најпогодније, такве гадгете изгледају на тријему пословних зграда.

Гумене простирке се веома лако инсталирају. Инсталирањем таквих елемената све се може обрадити за неколико сати, чак и ако у конструкцији ништа не разумете.

Боље је причврстити гумене простирке прије почетка зимске сезоне. Заштита од клизања на време ће вам помоћи да избегнете ломове и ударце током пада.

Да бисте причврстили поклопац за кораке, потребно је да урадите врло мало акције. Наравно, пожељно је да је површина на којој ћете поправити тепих једнака. Међутим, ови непретенциозни елементи савршено леже на бази малих неправилности.

Да би се гумени тепих боље залепио за подлогу, степен, на месту где ће бити премаз, подмазује се посебним прајмером или мешавином терпентина и лепка. Након што се слој прајмера осуши, он се инсталира у фазигумени отирач прекривен полиуретанским лепком. Дан након постављања гумених елемената можете ходати степеницама.

Еко стубиште: два корака

Наравно, уличне стазе се могу обавити својим рукама. Међутим, двостепени дизајн је сасвим могуће купити у специјализованим продавницама. На пример, Ецо-ладдер компанија нуди производе са два или три пута за улазак по релативно ниској цени.

Необходимие уличние степенице с степениами из композитного дереванного полимера

Такве степенице представљају малу структуру за причвршћивање, која се монтира за неколико сати до куће. Дизајн ових производа може бити веома различит, тако да ће се уклопити у ваш ентеријер.

Еко степенице у двије фазе састоје се од трајног металног оквира отвореног типа и обраде полимерних композита. Таква облога спречава клизање и истовремено изгледа веома природно, јер је обојена под природним стаблом.

Декорација степеница за уличне степенице (видео)

Декорација степеница уличних степеница - ово је невероватно важна фаза у уређењу куће. Уосталом, зависно од тога колико компетентно изаберете материјал за ову ставку, ваша сигурност зависи од зимског времена. Размислите о свим нијансама унапред, и добићете удобан и сигуран смештај!