Оригиналне гредице од старих ствари

Дизајн цвјетне баште у земљи треба почети са обрадом непотребних ствари које су већ проживјеле своје вријеме. Уосталом, у било којој особи постоје такве ствари. Примјери су канте, старе лијевке, велике бачве с рупама, разне играчке, подерана одјећа, ципеле, па чак и намјештај. Да ли ће овај објекат служити као јединствена декорација ентеријера сеоског имања за годину дана.

Најпопуларније идеје о цвећарама од смећа.

1.Да ли сте се икада запитали о томе ,како направити лончић за цвијеће из мале ногометне лопте ? Погледајмо сада ову идеју детаљније. Потребан материјал: непотребна лопта или оштар предмет за удобно сечење лопте и удио стрпљења. Овај производ ће служити као јединствена посуда. Да бисте је креирали, потребно је да темељно оперете лопту, изрежете је на два једнака дела и извршите мале рупе у њој. Други начин је не правити рупе, већ користити дијелове лопте за палету лонаца.

2.Декорација цветног врта на сеоској кућици са креветима у различитим капацитетима . Мале посуде могу послужити као посуде и посуде од пластике или алуминијума. Проналажење буради је благо. То може бити основа за лажирање праве фигуре. Међутим, у овом случају потребно је више боје и четке. Како направити лончић за цвијеће из бурета? Ова декорација сваке сеоске куће је елементарна. Непотребну бачву треба опрати, очистити од вишка рђе, обојити и обојити. Послеовај поступак - цвеће већ може бити посађено. Поред бојења контејнера, можете користити и тканину од тканине или врећице. Још увек су популарне различите фигуре - капацитет је "обучен" у врећицу праве величине, затегните и затегните тканину. Резултат је висока посуда. Завршна фаза је цртање смијешног лица и ношење "појаса" са старог ужета.

3.Палете за цвеће од непотребног намештаја.И први намјештај који заслужује посебну пажњу је столица са леђима, она је основа за фантазију. Користи се за увијене биљке или вазе за цвијеће. За први случај у седишту направите рупу жељене величине, ноге и леђа су украшени. Седишта могу бити покривена земљом или геотекстилом, што чини основу за биљке. Расте и плетена столица - занимљив додатак унутрашњости. Таква столица може бити постављена поред језерца или видиковца. На исти начин можете користити и други комад намештаја.

4.Одјећа и обућа - одличне вазе.Довољно је шивати ноге непотребних траперица, сипати у њих земљу, држати се мјеста које желите - и све, цвјетњак је спреман. Недостатак таквог производа - краткорочно складиштење вазе. Оригинална декорација ће бити чизма или чизме испуњене земљом. На пример, патике које не изгледају репрезентативно није потребно одмах бацити. Они могу једноставно напунити земљу и посадити цвијеће у њима. Задовољит ће вас цијелу сезону.