Барски ормарић: барски ормарићи за виски напитке, ормари-барови у дневној соби за кућу

Сваки сакупљач добрих алкохолних пића додјељује посебно мјесто за чување боца алкохолом. За ову функцију, уграђени шанкови у пријемној просторији савршено ће се уклопити.


Карактеристике

Барски ормари су се продавали у КСКС веку. Овај намештај савршено чува квалитет скупих вина и других алкохолних пића и представља оптимално место за складиштење боца. Сваки ормар је опремљен полицама, тако да се постављају чаше и чаше за вино, дизајниране за различите врсте пића.

Већина барских ормара, по својим карактеристикама и својствима, личи на фрижидер и изгледа као обичан комад намјештаја. Многе сорте вина треба складиштити под посебним условима и на константној температури, не допуштајући велике варијације.

Само у овом случају остаће изузетан укус пића и њихове примарне особине.


сорте

Основе за класификацију штандова:

 • Именовање барског намјештаја - професионално или аматерско.
 • Дизајн и стилска изведба - класични или модерни модели.
 • Унутрашњи аранжман - један део или више сегмената.
 • Изглед и перформансе - различита шарка и кутна ограда или уграђени ормар.
 • Величине производа.


Барски ормари су направљени у различитим стилским правцима:

 • класик;
 • арт децо;
 • висока технологија;
 • минимализам;
 • модерно, итд.


Ормар за пиће који користе љубитељи је једноставан кућни бар за чување разних боца алкохолних пића. Такав намештај не ствара посебне услове, укључујући неопходан температурни режим, за складиштење боца. У таквом бару у дневној соби нећете складиштити скупа и хировита вина.

Професионални барски ормарић изгледа као једноставан намјештај за кабинет, али има уграђену комору за хлађење. Према стилистици, производ може бити другачији, што је најважније, може одржавати константну температуру како би одржао позитивна својства вина и јаких пића.


Расхладни пултови се разликују по величини и температурним режимима: ниска температура и средња температура. Таква опрема омогућава складиштење духа дуго времена.

Ормарић бара је изабран под општим ентеријером просторије. Произвођачи нуде велики избор намештаја са различитим стилистикама и погодни су за све дизајнерске дневне собе.

Намјештај за пиће у модерном хигх-тецх стилу практично је исти као и обичан хладњак. Направљене су од метала и пластике у светло сјајним бојама. Фасаде ормара у стилу етна украшене су бамбусовом крпом или ратаном, а друго тело понавља дизајн, налик природном дрвету.


Издати су различити модели ормарића. У дизајну неких постоји само једна вертикална и хоризонтална полица за складиштење боца вискија и ракије које нису потребненека буде хладна и хладна. Уређај у другим случајевима укључује не само једноставан сталак за алкохолна пића, већ и хлади одјељак, као и посебне одјељке за наочале и друге сродне предмете.

Барски намјештај, израђен у модерном стилу, опремљен је уграђеним позадинским освјетљењем или уређајем за аутоматско окретање боца с алкохолом, којима је потребна ова опција.

Ормари у хали су направљени од случајева као посебан комад намештаја, који заузима јаснији простор, или уграђене модуларне производе који се налазе у зиду или каучу.


Савети за избор

Пратећи главне препоруке, можете одабрати квалитетну гардеробу за организовање бара у дневној соби или у другој соби:

 • Потребно је утврдити за шта се купује овај намештај. За љубитеље одлична опција је купити малу кабинетску шипку тако да не загуши слободан простор собе.
 • За сакупљаче и љубитеље скупог ликера боље је покупити мултифункционални барски намјештај са уграђеним фрижидером и регалима за наочале.
 • Кабинет треба да се уклопи у општи стил просторије и уклопи се у дизајн просторије.
 • Приликом куповине уграђеног или уграђеног намјештаја потребно је узети у обзир укупну величину дневног боравка како би се уштедио што је више могуће слободног простора. У пространој дневној соби купите велики хладњак. Могуће је покупити опцију у којој се налази бар са високим столицама.


За мале просторије одабрани су модели угаоне шипке.Они држе што је више могуће слободног простора и постају оригинална декорација унутрашњег простора просторије:

 • Боја шипке треба да се подудара са другим намештајем у соби или обрнуто, да буде у контрастној боји.
 • Механизми контроле и отварања врата морају бити доброг квалитета, тако да не падају у најнеповољније вријеме.

Многи људи сањају о посједовању властитог бара код куће како би у њему складиштили класична или елитна пића. Такав намјештај даје посебан шарм просторији, а може се уградити у било коју просторију куће.

Ако користите бар у кухињи, додатни уређаји нису потребни. За дневну собу у комбинацији са шанком, одлична опција ће бити уградња и постављање са столицама, како би се удобно одржавали вечери уз блиске људе или пословне преговоре. Главно је да цео дизајн одговара дизајнерској одлуци просторије.


Предности барских ормарића:

 • Практичност, удобност и практичност.
 • Добро решење за организовање слободног простора у соби.
 • Чување једноставних или захтевајућих посебних услова за алкохолна пића.
 • Пуно слободног простора за боце са алкохолом, чашама за вино или чашама, као и са другом опремом за пиће.
 • Организација лепог и оригиналног ентеријера.

Карактеристике дизајна

Разноликост барских ормара је много, разликују се на много начина. Најчешће:

 1. Угаони ормар за пића,који се могу налазити у било ком углу собе. Мање је уочљив у укупном окружењу и штеди простор.
 2. Директни кабинет, смјештен уз један од слободних зидова.

Барски ормари са уграђеним фрижидером омогућавају складиштење не само ликера, већ и кондиторских производа.

Температурни режим се може подесити по властитом нахођењу.


додатни дизајн

Да би се створио складан амбијент, потребно је нагласити гардеробу са посебним осветљењем. Прелепо осветљење унутар било ког затвореног намештаја доприноси јединствености и оригиналности. Уређаји са подесивим режимима осветљења могу створити не само свечану, већ и романтичну атмосферу. Најкориснија је расвјета са превласт жутих нијанси.

Због атрактивности кабинета, можете имати што више лепих боца, чаша, чаша за вино и друге додатке. Приликом креирања прелепог ентеријера и праве атмосфере у просторији, експериментирајте и попуните шанк по свом нахођењу. Узмите правило да немате лако и елитно расположење.


Столице око шипке могу бити причвршћене за под или слободно смјештене поред намјештаја. У том случају, мокро чишћење можете обавити помицањем. У великим собама, где има пуно слободног простора, можете поставити прекрасан мекани кауч поред њега.

Површина столног стола је израђена од природног дрвета, пластике, стакла са нацртаним узоркомили метал.

Прозирни намјештај даје соби лагану, али има велики недостатак - краткотрајан, јер је материјал његове производње обично врло крхак.Монтажа шипке је једноставна и брза, као што је приказано у сљедећем видеу.