Бјелоруска улазна врата: улични модели у приватној кући, улаз и интеријер у једном стилу, рецензије

Белоруски производи од дрвета су широко познати у Русији. Скоро свака продавница намештаја има колекције меког и кабинетског намештаја из суседне земље. Историјски, дрвени производи из Белорусије су приступачнији од сличних производа из европских и азијских земаља, али њихова љепота и елеганција су готово инфериорни. Заједно са намештајем, распрострањена метална улазна врата са дрвеним облогама и унутрашњим моделима од пуног дрвета и природног фурнира.Карактеристике

Прво, улазна врата су дизајнирана да штите ваш дом и имовину од уљеза. Основна својства би требала бити усмјерена управо на стварање сигурности. То се постиже захваљујући спољном слоју ваљања метала.

челик високог квалитета

Важно је напоменути да су платна белоруских предњих врата дебљине 2,0 мм за ваљане метале и 3 мм за подручје дворца. Овај индикатор задовољава све стандарде и један је од највећих међу произвођачима других земаља (на примјер, број руских компанија има дебљину од 1,8 мм, а кинеска нискоквалитетна врата само 0,8 мм).

Ваљани метал дебљине мање од 1,5 мм може се отворити чак и ножем, да не спомињемо алате које користе пљачкаши.

Коришћени високо-легирани челик изузетно високог квалитета, произведен само у погону по специјалној технологији, специјалне нечистоће омогућавају постизање чврстоће и поузданости материјала.анти вандал

Оквир белоруских врата је израђен од савијених и ваљаних профила. Када су ребра чврстоће фиксирана, постоји заваривање ваљаних профила, што омогућава постизање веће поузданости и компликује извршавање дјела вандализма. У фабрици су изрезана два типа браве: ручни и цилиндрични. Осим тога, заштита је побољшана антитуссиве вијцима, скидање игле и ролете, антивисверливаемими млазнице.Шарке на којима је платно причвршћено су скривене. То значи да је готово немогуће уклонити врата из таквих петљи. Ако их је пљачкаш успио открити, захваљујући немогућим штитовима, даљњи напади за њега једноставно не би били успјешни. С обзиром на све ове сигурносне елементе, неће бити могуће да уљез уђе у кућу кроз врата.


пожарна својства

Врата имају ватроотпорна својства. Платно садржи минералну вуну, која се не пали када је изложена отвореном пламену или када се загрева, не пуши и није отровна, што је веома важно када су могуће високе температуре. Поред тога, овај материјал има одлична звучна и топлотна изолација. Многе фабрике за производњу врата за израду својих производа полажу обичну пјену. Ово је веома примитивно пунило које се дуго не користи у модернизованој производњи.


изолација буке

Захваљујући специјалном магнетном или гуменом бртву, залијепљеном по ободу платна, врата се лагано затварају, не стварајубуку Квалитетни премаз, како спољашњи, тако и унутрашњи, направљен је од добрих и модерних материјала отпорних на корозију, а такође има анти-вандалска својства.


Када купујем врата, заиста желим да служи дуго и исправно, и вреди у разумним границама. У потрази за бољим односом, обратите пажњу на белоруска врата. Ако верујете у повратне информације, поред одличног квалитета, они имају леп дизајн и приступачну цену.

Смештај у унутрашњости

У модерном дизајну, улазна врата нису само гарант заштите, већ и прекрасна ствар, изведена у стилу који испуњава остатак ситуације у кући.

Због огромне количине декоративних материјала који се користе у бјелоруској производњи, представљен је велики број модела, тако да одабир правог модела неће бити тежак.

Једини поглед на ходник

Улазна врата, по правилу, прво доводе домаћине и госте у ходник или ходник куће. Коридор је специфичан пролаз, а његова функција је да комбинује неколико просторија, тако да се на пар квадратних метара налази прилично велик број врата која воде у различите просторије.

За стилски дизајн и придржавање јединственог стила, уобичајено је за стамбени простор користити врата једног модела, истог дизајна, окова, изведених у одређеној боји.

Белоруски произвођачи нуде решења по овом питању, што ће вам уштедети време у потрази за одговарајућим опцијама. Буи интериори улазна врата, направљена у једној фабрици у Белорусији. У овом случају, материјал од којег је направљено платно, биће потпуно идентичан свим врстама производа, унутрашњи дизајн врата ће поновити дизајн предњих врата, а додатна опрема ће бити и од једног произвођача.

Оре

У приватној кући, архитектонска карактеристика може бити широка врата, која је већа од стандардне величине обрадивих структура. У овом случају, бјелоруски произвођачи нуде велики избор двокрилних врата. Улица равног дна, неједнака, врата од једног и пола ће постати декорација не само изнутра, него и изван куће.Из Белорусије је лако наћи прелепа и поуздана врата. Модели су представљени у класичном стилу, барокном, хи-тецх, у скандинавском правцу; Израђени су са елементима резбарења на дрву, умјетничким глодањем, ковањем, багетом, са уметцима од метала, са узорком у облику орнамента, са стакленим и огледалским украсом.

Разноврсност решења у боји

воод

Велики број модела има унутрашњу завршну обраду боје природног дрвета. Историјски се десило да је ова земља увек била позната по производима од масивног дрвета, а појавом модернијих и издржљивијих материјала отпорних на влагу, шаренило је остало исто, али су се особине слика промениле на боље.


Према томе, схема боја обухвата следеће нијансе: златни храст, тамни храст, бељени храст, модни венге и број бојавхите Важно је напоменути да, упркос чињеници да је материјал израђен умјетно, платно може у потпуности поновити сеоски рељеф, али може бити глатко.моир

У производњи врата моире постаје популаран екстеријер. Генерално, моир је густа свилена тканина са таласном плимом, али нема везе са производњом врата. Посебан полимер се наноси на платно врата специјалним спрејом, који у готовом производу има лијепу плиму, сличну оној на самој тканини. Мооре може бити различитих боја и нијанси: од бијеле до црне.У следећем видео снимку можете видети каква су квалитетна улазна и унутрашња врата белоруског производтва изгледала.