"Јаде-Поттери" плочице: керамичка колекција зидова, верзија од керамике и керамика од произвођача, критике

Одабиром квалитетног материјала за облагање, све више купаца преферира керамичке плочице руске жад-керамике. Компанија послује на тржишту скоро 30 година и један је од лидера међу произвођачима ове врсте производа. Керамичке плочице Јаде-Церамицс: руски материјал о европским технологијама

карактеристике производње

Керамичка плочица Јаде-Церамицс је легура традиције са најновијим достигнућима науке и технологије.

Посебности његове производње, које јој дају стабилну популарност, укључују:

 • коришћење сировина најквалитетнијих природних и вештачких материјала;
 • коришћење високотехнолошке опреме од стране италијанских и шпанских фирми;
 • континуирано праћење тржишта и потражње потрошача;
 • оригинална дизајнерска решења, чија имплементација игра значајну улогу у коришћењу тренутних дигиталних штампача, омогућавајући вам да на плочицу примените било коју сложеност слике;
 • Свеобухватна контрола квалитета у свим фазама производње: од избора сировина до бројних испитивања готових производа.Истовремено, компанија се фокусира на купца средње класе, бринући се за оптималну комбинацију цијене и квалитета. Али у асортиману произвођача можете пронаћи колекције врхунске класе.

предности плочица

Као и све керамичке плочице, производи Јаде-керамике имају значајне предности, међу којима је могуће издвојитиследеће:

 • Хигијенски. Поплочана површина није погодна за ширење штетних микроорганизама и патогених микроба.
 • Практичност. Са површине плочице лако је уклонити сваку контаминацију, јер је нечистоћа, прашина и масноћа не апсорбују.
 • Отпорност на пожар. У случају пожара, не гори, не топи се и не деформира.
 • отпорност на хабање. Не брише се чак ни при дуготрајној употреби. Истовремено, током цијелог животног вијека плочице, његове карактеристике остају непромијењене.Плочица овог произвођача има бројне додатне предности које га чине једним од најбољих не само на руском тржишту, већ иу сусједним земљама.

Главне предности у односу на друге фирме су:

 • Екологија. Све компоненте које се користе у процесу израде материјала за облагање су хипоалергене и нетоксичне. Они не представљају никакву пријетњу здрављу људи.
 • Повећана снага. Захваљујући специфичностима производње керамике, направљене у предузећу, способне су да издрже значајна оптерећења. Ово постаје могуће због тврдоће материјала, која је једнака 5 на Мохс-овој скали.
 • Низак проценат упијања воде. Чак и при дуготрајном контакту, плочица упија више од 20% влаге. Ово је олакшано наношењем додатног заштитног слоја на плочицу.
 • Поред тога, с обзиром на специфичност употребе керамичких плочица, запослени у предузећу водили су рачуна да својим производима обезбеде додатна својства против клизања.разноликост врста

Представљен у асортиману Јаде-Церамицс плочица намењен је за облагање стамбених просторија, кухиња и купатила. Широко су представљени као типови подних материјала, као и опције за обраду зида.

Једна од карактеристика брендираних производа је њихов разнолик распон величина - тренутно компанија нуди 10 различитих формата. Максимална величина: 20к60 цм

У зависности од намјене плочице и њене дебљине варира у распону од 0,6 до 1,1 цм. Додатни "чип" материјал за облагање овог произвођача има богату палету боја и велики избор дизајнерских рјешења.колекција

Јаде-керамика тренутно нуди купцима избор десетина колекција. Најпопуларније од њих су:

 • "Алберо" - колекција плочица за купатило. Палета боја се састоји од благих нијанси беж и смеђих тонова. Штампа нанета на мат површину имитира дрво у комбинацији са текстилним елементима, што омогућава додатну удобност и топлину унутрашњости купатила. • Бретања - колекција направљена у стилу британског класицизма и украшена дамаск орнаментом. Производи имају мат површину са сјајним уметцима. Као додатак колекцији, постоје четири различите декорације са цвјетним отиском у облику мозаика.Обично таква плочицакористи се за руковање великим купатилима, јер у малим собама једноставно није могуће у потпуности открити све декоративне карактеристике облоге.

 • "Илузија" - зид и плочица за под са сликом геометријских облика. Необичне комбинације и велика акумулација ових фигура омогућавају стварање оригиналне унутрашњости са оптичким илузијама. • "Цаглиари" - колекција плочица са имитацијом мермера високе класе. Захваљујући најновијој технологији цртања слике, произвођач је успео да са максималном прецизношћу пренесе структуру и нијансе овог природног камена. Колекција има беле елементе који имитирају талијански мраморни Калаката, а црни детаљи који репродукују француски мермерни вертикал са сивим и зеленим таласастим пругама. • "Гребен" - плочице и подне облоге са имитацијом умјетног мозаика. Ако боље погледате, онда су они мозаик јер се формирају спиралним обрасцем.Не мање популарна је керамика у деликатним бојама из колекције Естел, третман са океанским мотивима "Оцеан", мирне "Пенелли" слике које су погодне за благовање и дизајн кухиња.

Правила избора

Главна предност материјала за облагање је Јаде-Церамицс понекад за многе претвара у свој недостатак, јер разумјети и зауставити избор нешто за неке је врло тешко. Избор плочице за обраду је заправо ствар, али не толикотешко.

Може се успешно имплементирати ако знате неколико основних правила:

 • Приликом одабира, потребно је узети у обзир одредиште просторије за коју се планира користити плочице.
 • Не мање важан је критеријум одабира - да се сама постави плочица (подна облога или облога зида).
 • Величина поплочаних елемената треба да буде у корелацији са величином просторије.
 • Било која плочица на текстури и дизајну треба да се уклопи у општи стил дизајна просторије.
 • При одабиру боја примјењују се иста правила као и код одабира текстуре и цртежа завршног материјала - палета боја мора се складно комбинирати с осталим елементима интеријера.Оцене

Током година компаније Непхрите-Церамицс, хиљаде људи је било у стању да цени достојанство својих производа, о чему сведоче бројни прегледи. Главни део њих су позитивни утисци клијената.

Потрошачи који су купили зидне или подне плочице овог произвођача спомињу његов богат асортиман и оригинална рјешења. Многи једино са њом успевају да остваре најсмионије и необичне идеје у стварности.

Поштовани купци и квалитет саме плочице, узимајући у обзир његову снагу, што је посебно важан критеријум за обраду кухиње и купатила.

Многе ријечи захвалности заслужују и антички квалитет подних плоча Јаде-керамике и доступност цијена свих производафирми.

Презентација керамичких плочица "Јаде-Церамицс" види следећи видео.