Загревање веранди напољу

Начини изолације веранди

заспољашњу изолацију веранде , најчешће користе буџетске опције, материјале, ову пену или минералну вуну (минерална вуна). Са пјеном се врло лако наноси у инсталацији, лако се реже и причврсти на зид од цигле уз помоћ гљивица које се монтирају. На дрвену веранду пену треба заврнути на растојању од 5 цм тако да дрво може дисати и не трунути, у ту сврху се израђује посебан дизајн водилица и вијцима. Напуните празнину помоћу монтажне пене. За унутрашњу изолацију, горњи део грејача је испуњен шипкама, које затим могу да се причврсте сувим зидовима или платном. Такође, пена је прекривена плочама од влакана и лепљена тапетама.

Минвату, такође, може да се користи заизолацију веранде споља , светло је у циркулацији и има добру топлотну проводљивост, али упија влагу, због тога мора бити заштићена. Као хидраулични прекидач - можете користити обичан полиетилен. Направите летву, напуните их листовима минералне вуне, између њих. Празнине између минвате и сатена су пуне пене. Крајња тачка је да се направи баријера за пару, користећи пенофол (изолација ваљка) која се поставља унутар металне површине. Затим попуните завршне материјале.

Унутрашња изолација веранди

У ентеријеру је најбоље користити сухозид. Карсас је направљен од водећих профила, између њих је постављен грејач и заврнут вијцима. Спољни малтер је обложен гипсом(сатенигбс) и желе сликати у било којој боји или залијепити тапете, тапета је пожељно опрати, тако да је могуће опрати, мрље, лакше лакирати, може се повремено освјежавати, у било којој боји.

У вањској изолацији, користити исти оквир из водилица профила, испунити материјал изолацијом и изолаторима влаге, ако је то дрвена кућа, препоручљиво је направити слој од 5 цм и заврнути га преко водилица профила, умјесто да се постави празнина, изолација, нпр. , чија дебљина треба да буде најмање 5 цм. Ако користите минвату у дрвеној кући, пожељно је урадити дно, мале вентилаторе, сваких 1,5 метара, затим малтер и боју. Ако користите изолатор воде и испуните унутрашње шупљине, облога користи блокаду, споредни колосјек итд. Ако одлучите да користите спољну пену, онда се прво мора третирати заштитним премазом или одмах купити екструдирану полистиренску пену, отпорна је на спољне утицаје. Обавезно га изолујте од контакта са земљом.

Топлинска изолација веранде извана и изнутра није довољна. Још увек постоје прозори, под, врата, кров.

изолација пода

Под је обично на веранди, бетониран. На њему је могуће ставити плоче од плоче од влакана, на врх линолеума са гријачем. Или ставити лагуне на таблу, користити минералну вуну, полиетилен и под на лагу. Између гријача и пода, пожељно је направити размак од неколико милиметара, за доток зрака. Између заостатака можете и даљеставите слој гријача и са врха ОСБ-а. Ако је гријач пјенасти полистирен, хидродеријер није потребан. Загријавање стропа у веранди, врши се по аналогији са зидовима, ова изолација изолација полиетилена, која се причвршћује траком, пуњење дасака од стабла, између њих стави гријач и шити влакна или тканину.

Врата обично почињу да се загревају из кутије. То је заптивка, лепљена по ободу. Платно врата може бити прекривено ударањем и врхом дермиса.

На веранди, по правилу, прозори су велики и ако су стари, већ требате променити прозоре на металним облогама са 2-3 коморе, једнокатне не држати топлину.