Загревање пода, зидова и кровне глине

глина- најпопуларнији грејач. он имамного предностиу односу на друге материјале.Ово укључује:1. Доступност у куповини и јефтину вредност. 2. Висок степен топлотне изолације. 3. Основна у примени. 4. Трајност. 5. Природни и еколошки материјал.изолација глинамного је боља од дрва. Карактеристике топлотне изолације су много пута веће. Достојна замјена може послужити као цигла, али је његова цијена велика, тако да није могуће купити је за свакога. Може се користити у свим климатским условима, може издржати и високе и ниске температуре.

изолација зидних облогазидове, стропове или подове треба строго пратити упутама, ако оду, постоји ризик од постизања жељеног резултата. Најчешће овај материјалзагрева поддрвене куће. Након уградње подвргава се даљој преради и као резултат постаје топла. Правилан распоред је да прво морате направити бетонску кошуљицу, а затим распршити глину тако да нема мјеста за зрак.

За креирање максималног топлог и једнаког пода, потребно је придржавати се ових препорука:

1. Поравнајте подприје полагања експандиране глине . Уклоните све брда и рупе што је више могуће.

2. Направитејастук од песка,али запамтите да мора бити пажљиво увучен.

3.Излијтепроширио глина.Његова количина зависи од врсте пода и општих услова.

4. немојте занемаритипрецизни прорачуни , али у овом случајупроширен спрат изолација глина у дрвеној кућиили другог грађевинског материјала ће имати жељени ефекат.

5. Такође се дешава је да секс карактеристика велика оптерећења или других аката силе,онда је боље не ризиковатии тражити својих господара на загревању.

глина се користи каоИзолација зидове и кровове , али много мањи због тешкоћа рада. Али, ако је избор између овог материјала и иначе, избор је очигледан.Изаберите проширени глине!Проблем у постављању своје ускоро вам одговори удобност и топлину. Често су изолованизидове великих површина , као што се захтева пуних резултатима велике класе грађевинског материјала. За мале области није прикладно, да је боље дати предност минералном вуном. Што се тиче кров, проширена глина боље наћи нешто веома тешко. изоловани су таван годинама.

најважнијаод његових предности- је одлична вентилација својства и без ефекта "роса". У случају лошег изолације у кући увек ће влажне и влажне. Због тога, пажљиво бирајући свој материјал. Поред предности проширене глине су мане. Ово укључује, пре свега,велика маса . Зато је потребно изоловати премаз направљен од метала, јер је било инцидената колапса кровова дрвета. ako јепотребно је изоловати управо такав кров, а затим размислити о хидропаросилацији, запамтите, треба се налазити изнад и испод експандиране глине.

Како проверити квалитет изолације?Када се посао обавља, неопходно је да се утврди да ли има одговарајући ефекат. Да бисте то урадили, добро загрејте просторију и фиксирајте температуру. Након што отворите сва врата и прозоре. Гледајте термометар ако се температура споро спусти, тако да сеизолација глина правилно обави .