Врата за бојење: приземље, дрво, боровина под декоративним бојама

Када се стан обнавља, врата се морају нужно промијенити. Није увек могуће наћи у продаји такву опцију, која у потпуности одговара дизајну. Врата за бојење - ово је јединствено рјешење које вам омогућава да се уклопите у сваки интеријер. Овај дизајн је такав полупроизвод - то је комплетна врата, али без завршне обраде са декоративним премазима. Ово је одлична прилика да се покаже креативан приступ и индивидуалност.

Није потребно мислити да овај производ није адекватног квалитета. Ови производи, захваљујући модерној технологији, имају све карактеристике које би требало да имају квалитетан намештај. Цијене врата за бојење - ниже од цијене стандардне верзије. Тако су популарни. Многим је људима много лакше да проводе време и да га сами боје, него да преплате. Модерни материјали за лакирање и лакирање омогућавају добијање квалитетних површина које нису лошије од индустријских. Поред тога, идејне идеје за поправке нису изграђене на основу скупа производа који се производе у фабрикама. Није увек могуће пронаћи праву боју, без које један или други дизајн једноставно не оживљава.

Врата за бојење не само да их боје у било којој жељеној боји, већ и могу поставити своје јединствене елементе.

Инсталирање таквих производа није тешко. Фазе радова се практично не разликују од уградње обичних врата са бојањем. Производ је већ у потпуности припремљен за бојење - остаје само да се купи мешавина бојапотребне боје.

Многи често бркају врата - невидљива од врата за сликање. То су различите ствари. У традиционалним формама постоје безбојни модели. Међу сортама таквих врата су фурнирани модели, производи од боровине и МДФ, дрвене конструкције од природног дрвета.

гарантни производи

Ови производи су тражени не само од стране дизајнера. Ови производи су активно заинтересовани за програмере који су привучени високом расположивошћу за даљу модернизацију.

Технологија сликарства не укључује само сликање. Дуго прије него што је ово крило потребно припремити се за то. Да, врата се чисте, могуће грешке су елиминисане. Тада се тканина обрађује прајмирањем и могуће је проћи слику. Дакле, врата гаранције су већ прошла све ове фазе и одмах су додијељена за сликање.

Ово је одлична опција када серијска решења не одговарају боји или цени. Избор таквих врата треба да буде исти као и обично. Неопходно је идентификовати низ фактора који су важни. Често су такви фактори димензије отвора, квалитет прикључака, ширина.

Гаранција врата за бојење - дрвени оквир, на којем су двије стране фиксне плоче. Ово су прилично лагане конструкције. Израђени су углавном од МДФ-а, али постоје модели од пуног дрвета. У случају МДФ-а - практично нема недостатака дрвета. МДФ тканина је високе густине, одликује се одличним звучним изолацијама, не гори. То су углавном лагани дизајни који то не чинеотежава друге детаље.

За разлику од традиционалних дрвених врата са декоративном завршном обрадом, гарантована врата за лакирање могу лако ометати високу влажност. Никада се не пуцају, а укупни квалитет површине зависи само од тога како ће врата бити обојена. Што се тиче квалитета прајмера, он је висок.

У фабрикама се користи специјални бели прајмер који вам омогућава да одмах обојите модел у апсолутно било којој боји.

Прекрасна текстура омогућава савршено уклапање врата у апсолутно сваки интеријер - власник може само да покупи боју алкидне или акрилне емајла. С таквим вратима можете створити складан дизајн у свакој соби.

Што се тиче величина, овдје су стандардне, а дебљина је 35 мм за унутарња врата.

Врата од боровине

\ т

Без обзира на то колико су карактеристике МДФ-а високе, али многи људи воле природне материјале. Модерне технологије нуде врата еколошки прихватљивих и природних материјала. Ово је низ стабала. Да, постоји неколико ценовних распона таквих природних врата. Врата од бора можете купити. Ово је одличан производ. Лако их је обрадити, а мирис ће привући и оне који не воле борову шуму.

Ова врата данас се сматрају елементом луксуза и софистицираности. Бор је прилично драгоцена врста дрвета. Она савршено показује своју структуру. У кући ће донијети топлину огњишта и удобност. Осим тога, врата бора омогућују савршено хватање простораи кућни и пословни простор.

Врата се такођер нуде за бојење. Овај квалитет је временски тестиран, са могућношћу сликања у било којој боји коју ентеријер захтева. Цијена је нешто нижа него на већ обрађеним моделима. Такође, ови модели се могу понудити у већ припремљеном облику, што чини производ још погоднијим.

Дрвена врата

Врата од масивног дрвета увијек су била високо цијењена. Модерна индустрија нуди велики избор избора у овом правцу, а способност да се боје дрвена врата за бојење било које боје је велика слобода.

Холистичко дрво представља лепоту, снагу. Они су еколошки прихватљиви, сигурни за људе. Лака је за руковање и бојење, али не бисте требали мислити да ћете лако лакирати врата. Да бисте добили савршену површину, морате имати велико искуство.

Дрвена врата се могу понудити иу већ припремљеном облику за бојење. То ће увелике олакшати посао. Више нећете морати сами да припремате врата.

Ови производи су последњих година постали прави тренд у грађевинарству и индустрији која нуди у великом асортиману. Ако нема поверења у домаће фабрике, тржиште је увек спремно да понуди моделе италијанских мајстора. Врата са скривеним петљама могу импресионирати машту. Због чињенице да су дизајнирани за самостално сликање, чини се да се стапају са зидом. Пробајте овај тренд за себе.