Врата Волкховетс: Авант врата интерроом врата, рецензије купаца и фотографије у унутрашњости

Међу огромним бројем произвођача унутрашњих врата није лако пронаћи пристојне представнике индустрије. Деценијама се могу такмичити само компаније са производима високог квалитета, док остају на врху произвођача. Ови произвођачи укључују фабрику и више од 20 година, она производи врата Волкховетс.

Карактеристике компаније

Произвођач интеркуларних врата Волкховетс, захваљујући кохезивном тиму професионалаца и компетентним политикама управљања модернизацијом производње током активних активности, постао је неспорни лидер домаћег тржишта. Осим тога, Волкховетсови биљни производи су поуздано ушли на међународно тржиште и брзо добили заслужено повјерење.

Производи које компанија производи су висококвалитетни и поуздани, а имају и веома атрактиван изглед. Компанија је била једна од првих која је увела производњу еколошки прихватљивих врата. Сва Волкховетс врата, која се производе у постројењу, у потпуности су у складу са постојећим санитарним нормама и захтјевима. У процесу производње користи се само природно дрво, а процес његове обраде врши се на најновијој високопрецизној опреми.

Врата фирме Волкховетс су увијек релевантна и имају само позитивне повратне информације. Асортиман производа се непрестано шири захваљујући напорима инжењера и дизајнера. Идеје и основни концепти производа развијају се на основу преференција купаца и модесвјетски трендови.

Вредно је напоменути да, поред унутрашњих врата обрадивог и клизног типа, фирма под својом робном марком бави се производњом таквих компонената као што су:

 • Заштитна и декоративна облога на металним вратима;
 • Окови за врата;
 • постоље;
 • Средства за чишћење и негу поклопца унутрашњих врата.

Награде и достигнућа

У периоду 2008-2009, врата Волкховетс компаније су награђена главном наградом у номинацији "Бренд године", коју је основала независна агенција "Доор Бусинесс" за квалитет производа и његов стилски унутрашњи изглед. У истом периоду компанија је добила и титулу лауреата Алл-Руссиа такмичења "Сто најбољих роба Русије".

Добијене награде и звања значајно су повећале повјерење купаца у производњу фабрике унутарњих врата у Волкховетсу, а симпатије међународних партнера, захваљујући опћем признању, знатно су ојачале.

стилистика производа

Главне области рада дизајнера компаније су унутрашња врата, изведена у два главна стилска правца:

 • стил сецесије;
 • У софистицираном класичном дизајну.
Врата Волховец, изведена у стилу сецесије, одликују се смелим дизајнерским идејама у смислу комбинације светлих и оштрих асиметричних линија. Декоративни дизајн производа одликује се неочекиваним комбинацијама текстура и решења у боји. Дизајн врата у стилу сецесије направљен је од масивног дрвета и фурнира.

Класична врата Волкховца имају строго симетричне облике и истовремено имају визуелну лакоћу и свестраност. Таква врата складно ће се уклопити у сваки ентеријер.

предности

Главна предност Волкховетсових унутрашњих врата је, прије свега, усклађеност свих производа с нормама и стандардима, као и еколошка прихватљивост производа. Осим тога, захваљујући увођењу модерних технологија, производи компаније Волкховетс се разликују због висококвалитетног декоративног премаза, без недостатака.

Захваљујући посебном третману, унутрашња врата Волкховетс нису изложена високим флуктуацијама влажности и температуре. И унутрашње пуњење, без преоптерећења дизајна са огромном додатном тежином, може значајно ојачати платно и учинити га трајним.

Уз бригу о квалитету произведених производа, произвођач производи чак и основне моделе, поред платна и кутије, са потребним стубовима за уоквиривање врата на обје стране.

Владари производње погона Волкховетс

Сви производи које производи фабрика унутрашњих врата Волкховетс представљени су производном линијом ТИТУЛ и неколико серијских производа. ТИТУЛ линија укључује 3 модела врата:

 • ЕГО;
 • КУАДРО;
 • РОИАЛ.

Карактеристика дизајна врата ЕГО је декоративни уметак од сатенског каљеног стакла. Захваљујући употреби скривених талијанских петљи, отварање платна постиже се до 1800. године.храстов масив. У исто вријеме, дизајн боја може бити таман и богат, те доћи до сјене мраза.

КУАДРО врата су одлична опција за комплетирање модерног дизајна. Производ је опремљен лабавим механизмима скривеног типа и неколико врста украсних стаклених уметака. Одлука о боји и текстура ових врата Волкховетс савршено поновити значајке рељефа и нијансе храста.

Врата РОИАЛ представљена су у облику слика природног масива букве. Платно је допуњено резбареним елементима, стварајући истински осјећај удобности и луксуза у исто вријеме. Дизајн боје дизајна има и краљевски поглед. Врата се могу бојати у сљедећим бојама: бијела или црна са сребром, смеђа с патином или бојом слоноваче, надопуњена позлатом.

Серијска производња

Фабрика унутрашњих врата Волкховетс има велики асортиман производа. Међутим, међу свим расположивим производима серијске производње, најпопуларније су следеће линије производа:

 • Галант;
 • нијансу;
 • Тектон;
 • Авант.

Уређење крила врата серије Галант лако ће надопунити ентеријер, направљен у стилу Провансе. Изглед дизајна има ненаметљиву романтичну ноту у облику цветне декорације на површини сатенског стакла. Подаци Волкховетсових врата израђени су револуционарним материјалом ЦИПЛЕКС-а. Шема боја се састоји од три могуће опције светлих нијанси и 1засићено тамно.

Неуенс врата имају палету неутралних, мирних нијанси. Такав дизајн се лако комбинује са скоро свим ентеријерима. Крило врата је ненаметљиво украшено изрезбареним монограмом, органски надопуњује меке и глатке линије врата.

Тектонска серија производа укључује Волкховетсова врата која комбинирају елементе афричке егзотике. Код израде дизајна, користи се комбинација контрастних боја и мозаик. Главни материјали који се користе у процесу производње су орах и природне дрвене фурнире од јегуље.

Унутрашња врата фирме Волкховетс, која користе фурнир Бор, који вам омогућава да добијете необичне сочне нијансе, припадају Авант серији. Ова врата ће без сумње привући пажњу захваљујући смелој комбинацији материјала и боја. Тканина Авант комбинује тежину класике са храброшћу и светлошћу модерних модних трендова.