Врата аргус: метал, улаз, челик, сигурно, рецензије купаца, фотографија

Компанија Аргус, која већ више од 14 година производи метална врата, има представништва у 30 региона Руске Федерације, а њихови производи су вредновани од стране купаца. Компанија производи око десет хиљада врата месечно у фабрици Иосхкар-Оли. У односу на друга врата домаће производње, врата Аргуса се повољно разликују по квалитету и техничкој комплетности.

карактеристике врата

Следователно, типични метални врати от марката Аргус изглежу така. Сама врата имају основу кабловског оквира, који ће стајати испред силе откривања и мијењати се током времена. Врата са завареним оквирима се отварају много лакше уз помоћ силе, јер у таквим базама постоје слабости - заварени шавови. На Аргус вратима нема таквих проблема и не можете се бринути о сигурности.

Производна област компаније.

Сјећате ли се бројних видеа у којима су се врата отворила баналним ножем за конзервирање? Челична врата марке Аргус дефинитивно нису овог типа и имају добре повратне информације о њиховој поузданости. Платно је израђено од челичног лима дебљине око 2 мм, што је довољно да држи лопова на пар десетина минута.

У асортиману фирме постоје и оклопна врата са дебљом крпом, која савршено штите не само од чекића, већ и од резача гаса.

Таква врата Аргус заслужују одличне рецензије купаца, који су квалитетним системом помогли у очувању имовине од лопова.

Неки криминалци се ипак кладе на уклањање улазне баријере из петљиКомпанија Аргус се побринула за сигурност и развила специјалне игле које се могу скинути. Такав потез помаже да се избегне прогиб платна под сопственом тежином. Шарке могу бити лијево или десно, овисно о страни на којој желите отворити улаз.

Исто тако, лом врата Аргус спречава систем вертикалних вијака и шест снажних монтажних плоча. Такви механизми ретко пропадају, што значи да поправљање врата неће бити хитан проблем.

Ремовабле пинс.

Топлота у стану ће сачувати минерални гријач који се налази унутар објекта. У буџетским опцијама, умјесто вуне, можете пронаћи садржај мобилне оловке који не ради ништа горе од драгог колеге, али има краћи рок трајања.

Дуго времена, изглед је обојен стабилном прашкастом бојом, а унутар модерног дизајна су ламиниране плоче. Иста боја на врху је прекривена лаком за дужи радни век.

Шта могу бити врата?

Улазна врата фирме Аргус могу имати једно или два врата која се морају одабрати, вођена дизајном и димензијама врата.

Такође можете обратити пажњу на узорке са стакленим уметцима, који поред лепог дизајна дају више светла сусједним собама, пружају осјећај слободног простора и, поред тога, омогућавају вам да пратите шта се догађа у сусједној соби.

Асортиман такође укључује Аргус врата са унутрашњим и спољашњим правцем отварања. Такав избор ће добро доћи,Ако се врата секу у отвореном стању, постоји опасност од оштећења тканине или стаклених делова, ако их има.

Такође, у зависности од распореда просторије, можете изабрати десну или леву страну платна.

ценовне категорије

Сва челична врата произвођача Аргус могу се подијелити у категорије економске класе и скупље позиције. Рецензије које људи пишу о вратима Аргуса су добре без обзира на њихову ценовну категорију, али све због тога што се производња контролише од стране стручњака, а за квалитет сваког производа које производи компанија инжењери-технологи.

Дакле, најјефтинији производ је врата у економској класи. Као основа, савијени профил се користи са четвртином, а дебљина спољног лима од метала је 1,5 мм, што вратима даје добру шансу за стабилност. Аргус покушава да још више снизи врата ценовног сегмента на високом нивоу квалитета и они постају бољи од Доор Гоода, чија је повратна информација често негативна.

Дебљина цјелокупне економије-конструкције је 50 мм, мало је, с обзиром да су врата изолирана са ћелијским пуњачем и потпуно су спремна за употребу. Улаз у кућу поред метала је заштићен са две браве. Једна од бравица је цилиндрична, а друга је полуга. Они се међусобно надопуњују, а њихово истодобно зло ће трајати много дуже од двије браве истог типа. То је осигурано чињеницом да је цилиндарска брава добра против лопова-интелектуалаца са џепарошима и кључевима за подизање, а механизам полуге нијеће предати врата под притиском уљеза. Таква монтажна шема чини Аргусова улазна врата пожељним гостима у сваком стану, чији су прегледи изузетно позитивни и топли.

Изглед економичних врата је опремљен прашкастом бојом, а изнутра су врата обрубљена ламинираном плочом дебљине 3 мм.

Генерално, врата Аргус економије могу бити одлична алтернатива кинеским вратима, и по цени и по прихватљивом нивоу квалитета.

Следећа на листи врата су ценовне категорије Оптима + и Сонет.

Техничке карактеристике метала у тим производима су 1,8 и 2 милиметра, респективно. Оба узорка се загревају минералном вуном, која има боље карактеристике очувања топлоте од ћелијског типа изолације. У комплету Оптима + платно има бравицу, посебне поклопце за браву и око, добро, а изглед спољне стране је опремљен античком бојом сребрне боје, дизајн ентеријера је израђен од МДФ-а са шаблоном на захтев купца.

У апартману Соннет, на вратима се налази додатни дворац Гуардиан, који ће направити тортуру лопова приликом отварања куће.

Из горње класе врата можете изабрати Ноте и Олга. Прва опција има спољни третман са кованим елементима који се сусрећу у дизајну ентеријера, а сигурност белешки обезбеђује мотту браву и вертикални тип констипације, што компликује ломљење и избацивање. Врата Олге, као сигурносне мјере, опремљена су с двије Гардијске браве.

Ковани предмети.

И, коначно, врата која су, иако висока, високаснаге и заштитних система. Да, сигурна врата Аргуса савршено носе ватру. Одсуство термоблокера неће дозволити људима да се заглаве у просторији која гори, али то не значи да ће таква врата постати лагана за паљбу.

У срцу ватроотпорних својстава, врата су хладно ваљани лимови дебљине 1,5 мм, најквалитетнија заптивна гума ће задржати дим унутар просторије, а топлотноизолациони материјали, који су опремљени вратима, захваљујући посебном третману, могу издржати температуре до 1000 степени.

за модове

Ако је ваша кућа не само тврђава, већ и дизајнерски рад, онда Аргус може понудити Атолл врата, која имају много могућности за унутрашње и вањске уређаје, таква врата Аргус изгледају сјајно на фотографији и својим изгледом очарава све госте куће. Са стране апартмана врата су обрађена МДФ-ом, на који можете аплицирати апсолутно било који цртеж на ваш захтјев.

За људе који су очарани лепотом метала, рачунају се ковани производи. Могу бити украшени вратима и њиховим двоструким прозорима, од кованих дијелова су витраји, а сигурна врата Аргус с таквим декором изгледају не само ужасно, већ и лијепо.

Широк асортиман фирме Аргус гарантује жељезна врата свим торбицама и брине о квалитету производа који неће бити у хитним случајевима.