вооден газебос

Узимајући у обзир трендове модерног дизајна приватних парцела, тим инжењера и дизајнера компаније "Суццесс-НН" понудио је оригиналне моделе дрвених леса по приступачним цијенама. Материјал је предмет обавезне обраде, што позитивно утиче на животни вијек цјелокупног пројекта. И јединствене варијанте обраде у облику фигурираног резања на дрвету или додатком кованих елемената учинит ће било коју видиковцу из "Суццесс-НН" јединственим.

Каталог компаније представља многе занимљиве пројекте готових сјеница висококвалитетног дрвета. Ако изаберете одговарајућу опцију, морате обратити пажњу на неке од карактеристика ових зграда:
• величина дизајна мора одговарати параметрима локације;
• Пожељно је одмах одредити сврху изградње (као лични простор, за одмор са породицом, пријем пријатеља или гостију);
• узимајући у обзир параметре и тежину конструкције, бира се одговарајући темељ (у већини налога користи се темељ колоне);
• кров сјенице, одабран према климатским карактеристикама регије; инжењери ће дати савете о облику крова, правилном нагибу и материјалу премаза.

Пажња!Преферирајући већ направљене развоје, клијенти штеде на пројектним проценама (сви израчуни су спремни). Ова конструкција омогућава брзо стављање објекта у погон, потпуно искључујући непредвиђене ситуације на градилишту.

Стручњаци компаније "Суццесс-НН"развили класичне моделе газебоса и оригиналних варијанти, способних да постану одличан декор за префињени пејзаж. Главне понуде су подељене у следеће групе.


1. Дрвене отворене газеле високог квалитета. То су јефтини дизајни, који су савршени за летњиковце. Такве зграде немају зидове, што објашњава малу тежину читавог производа. Овај услов вам омогућава да уштедите на инсталацији темеља.
2. Конструкције са полузатвореним зидовима у решеткастом дизајну - перголе - омогућавају вам да побегнете од сунца. Додатна декорација ће бити винова лоза или коврџави цветови, "положени" на решетку.
3. Потпуно затворене зграде су мале куће са пријатном атмосфером, које вам омогућују да проведете слободно вријеме у лошем времену или у хладном времену.
4. Павиљони за организацију роштиља ће постати омиљено место за забавне компаније, породичне вечери или празнике.

Занимљива опција која комбинује сауну са сјеницом, погодну за приватну територију властитог дома или викендице. Инжењери ће моћи да изврше било какве измене на завршеним пројектима, узимајући у обзир жеље купаца.

Све понуђене варијанте од стране компаније "Суццесс-НН" - спремне или по појединачним наруџбама - прати пакет пројектних процјена. Након испоруке готове сјенице купци добијају гаранцију за рад зграде.