Вила у провансалском стилу, унутрашња провансалска

Провансе стил... Француска одмах долази у свим својим бојама. Овај стил доноси у ваш дом пастелне нијансе, разне декоративне трикове и елементе. Данасвила у провансалском стилује веома популарна због двије главне предности. Унутрашњост се мења што је више могуће, атмосфера постаје топлија и удобнија. Али материјални трошкови за њега се троше минимално.

Које су главне особине класичног ентеријера провансалског.

Стил Провансе има неутралне нијансе, цртеже са елементима цвећа, ефекат природног дрвета и присуство многих малих елемената декорације. То су сандуци, вазе, јастуци, предмети направљени властитим рукама и статуетама. Сваки елемент је изабран са осећајем и представља јединствено уметничко дело. Такође, ова ставка може бити само у једној инстанци. Садашњи митраљези су спремни да вам понуде широк избор различитих додатака уунутрашњој прованси.У свакој статуи, огледалу или тежини постоји посебна јединствена естетика Француске. Многе власничке куће не купују нове ствари, већ оригиналне античке.

Овај стил је често отелотворен изтри најтеже и неопростиве грешке:

1. Нема довољно штукатура и скулптура.

2. Вишак цртежа у цветном стилу.

3. Нејасна политика нијанси.

Различите варијанте стила боја су:

1. Пастелни тонови на основувхите

2. Пастелни тонови на бази ружичасте или тиркизне боје.

3. Палета деликатних зелених нијанси.

4. Урођена уздржаност енглеског стила (водеће мјесто заузимају материјали: дрво, глина, камен и мермер).

Данас је унутрашњост Прованса подељена на неколико типова:

1. Оригинал.Не дозволити пластичне прозоре и намештај од иверице. Овакав начин реализације стварности је најтежи, али резултат ће вас сигурно задовољити. А оригинална Провенце ће створити удобнију и светлију собу.

2. Савремена.То је комбинација новог растегљивог стропа са цвјетним узорком и једноставног намјештаја намјештаја, као у правим кућама Француске. На пример, спаваћа соба ће се састојати од: кревета, малог стола са врећицом, комода и малог удобног ормара.

3. Минималистички.Овај стил је збуњен са скандинавским. Међутим, можете сазнати да је то могуће у ситницама, на примјер, присуство абажура са цвијећем или великим удобним француским столицама. Најчешће се стил користи у кухињи, тако да се повезује декоративни и функционални простор просторије.

Поред тога, треба напоменути да уобичајена колористичка схема стила није обавезна, можете експериментисати са много нијанси, главна ствар је да останете у оквиру.

Основна правила Провенце:

1. Унутрашњост је светла, практично нема намештаја, декорација просторије је због тканина.

2. Велика количина светле боје, природних материјала имали декор.

3. Основни елементи декорације: стара јела, огледала у великим дрвеним оквирима, прекрасни винтаге свећњаци и скулптуре.

4. Стил Провансе неће постојати ако се не посвети одговарајућа пажња малим детаљима.