Уређење уске хале: 3 врсте соба

Уски ходник може бити уређен сасвим удобно и удобно, али како да се направи унутрашњост уског и малог ходника може бити различито, али све су редуковане да визуелно прошире простор и истовремено га напуне удобним, далеко не сви Важно је изабрати не само дизајн зидова и плафона, већ и намјештај, тако да буде компактан и функционалан.

Пројектовање уских хала: фото 2018

Уређење малог ходника у стану је далеко од једноставног, па чак и 2015. године, иако ће проблем 2018. године бити релевантан за многе. Важно је напоменути да ако исправно приступите случају, онда можете видјети неко просветљење и чињеницу да варијације ситуације и даље постоје.

Дизајнирање дизајна треба да узме у обзир велики број нијанси, као што су:

 • На којој страни ће се налазити намештај;
 • У ком правцу се отварају улазна врата;
 • Хоће ли нагласак бити у унутрашњости и слично.

Размишљајући о дизајну ходника, размотрите све нијансе које се тичу унутрашњости

Можете поставити мале ходнике по правилу уклањања свих додатних. Како то учинити? Потребно је уклонити намјештај из просторија, што не доноси посебне погодности, прибор и слично. Они су они који загушују простор, сужавајући га на немогућност.

Неки власници некретнина преферирају опремање својих дворана необичним конструкцијама, које се састоје од полица и екрана на ваљцима.

Опција је врло једноставна,чак можете рећи буџет и практично не захтијевају посебне вјештине за инсталацију. Лоша страна таквог ходника је да се не уклапа у ваш стил собе и да ће бити далеко од одговарајућег, што ће уништити правилан изглед ходника.

Идеје за уски ходник

У зависности од тога колико је предсобље у стану, односно кратког, дугог или четвртастог, може се одлучити како га уредити. Уски и дуги ходници - ово је најуспјешнија опција за планирање, јер уз помоћ велике дужине намјештаја можете надокнадити његову дубину.

Могућности уређења уског и дугог кабинета могу се посматрати на различите начине. Предност таквих унутрашњих предмета је у томе што се могу мењати са многим полицама, вешалицама и слично.

Постоји много идеја за пројектовање уског ходника

Другим речима, унутрашњи комплет ће бити управо оно што вам је потребно за складиштење одеће, обуће и прибора. У уским и дугим предворјима, намјештај се често поставља не на један зид, већ само на двоје, али на шаховски начин. Шта је плус? Чињеница да ће стандардне димензије просторије бити украшене оригиналном околином, која у таквим просторијама недостаје, гдје је практично немогуће ходати около, стварајући дизајн.

Ако ходник има својеврсно мртво дизање, угаона конзола ће вам помоћи да уредите ову собу. То је та опција која се може назвати најрационалнијом и најпогоднијом. Дубина таквог производа ће вам омогућити да поставите велики број ствари, а осим тога, незаузети пуно простора.

Намештај за уски предсобље

Може ли намјештај за уски предсобље бити модеран и модеран? Наравно, ако ставите све своје напоре. Веома је битан избор унутрашњих предмета који утичу на поправку просторија, када је за уређење које треба узети у обзир стварну величину просторије. Тачније, у уском ходнику је строго забрањено скратити дужину, ширину или вишу висину зида.

Съдържание на мебели, относно многу опции, които можат организирати и нај-мален ходник:

 1. модуларни намештајје одличан начин да се дворана учини прикладном и практичном. Типично, модуларни дизајн се израђује по наруџби и на крају купац добија одличан, темељито промишљен унутрашњи објекат, способан не само да буде удобан за употребу, већ и да декорише просторију. Модерни модуларни ормари израђени су по најновијој технологији и могу бити направљени и мали и велики, аи велики, ако соба дозвољава.
 2. Подлоге за ципелесу још једна добра опција, уз помоћ које можете уредити малу дворану. Управо тај елемент ће вам омогућити да сачувате већ малу квадратуру и тако створите простор за чување ципела. Често се ципела појављује као комбинација намјештаја у облику поуфа и мјеста за ципеле, а могућ је и мали стол. Њен огроман плус је могућност да седнете док се облачите.
 3. Одвојено, постоје трезори , јер идеја изгледа лијепосу атрактивни и омогућују да се коридор напуни удобношћу и удобношћу, али то није увијек одговарајући простор за то. Типично, такви елементи тапацираног намештаја користе се у ходницима са ћорсокак, тако да простор није украден и удобно седиште је седело.

За уску дворану можете изабрати дугачки намјештај који ће заузети скоро цијели простор ходника

Важно је да при избору намјештаја у ходнику уског типа треба одабрати дрво или његову имитацију тако да је соба лагана и што угоднија за боравак. Осим тога, не заборавите на стил собе, основни дизајн, схему боја и чињеницу да ходник не треба попунити велики простор. Добија се минимум квадрата, које треба уложити. Соба на спрату са полицама, ормарићима и мезанинима ће створити утисак не само нелагодности, већ и недостатка укуса власника собе.

Пружамо уске хале до 35 цм

Ходник ширине 35 инча може се купити искључиво у компактном ходнику. У основи, ови унутрашњи предмети постављени су дуж једног зида како се не би смањио укупни простор собе.

Мебель с дубине 35 центиметров:

 • Треба да буде светло, и пожељно је да буде бело;
 • У основи модуларан;
 • Мора да има ормар за врата ако је верзија ормарића гардеробе.

У уском ходнику до 35 цм, велики намјештај је одличан

Карактеристика система купе-купе је да нема потребног простораотварање врата, што увелике поједностављује употребу намјештаја у уском ходнику.

Системи редовних врата одузимају не само део ходника, већ практично и читаву целину, и то може закомпликовати кретање просторије на отвореним вратима. Због чињенице да данас многе фабрике намјештаја нуде куповину намјештаја по мјери, пожељно је искористити ову понуду.

Наместај по наруџби омогућава:

 • Темељно испланирати унутрашњи распоред ормара;
 • Изаберите тачну величину;
 • Самоопредељење врсте и типа намештаја;
 • Користите оригиналне начине украшавања предњег дела ходника.

Ако нема планова о томе како би гардероба требала бити у ходнику онда можете користити помоћ дизајнера који ће учинити све за купца, замислити сваки вијак и учинити слушалице функционалном, удобном и лијепом што је више могуће.

Карактеристике уских вестибула до 30 цм

Прелепи зидови у ходнику чине га веома једноставним, али је много теже поставити собу са ограниченим простором.

Ако је избор пао на ходник у величини од 30 центиметара и просторија је врло мала у квадратури, онда слушалице:

 • Потребно је украсити огледала на вратима;
 • Мора бити светло;
 • Пожељно је подићи висину до плафона, тако да визуално подигне плафон;
 • Мора бити пространа изнутра.

Слушалице за уски предсобље требају бити простране

У основи, слушалице у уском ходнику су сетод постоља до ципеле у комбинацији са поуфом, као и вјешалица и полица. Ако требате инсталирати слушалице или уграђене слушалице, боље је користити услуге израде намјештаја по наруџби.

Професионалци ће моћи јасно осмислити сваку нијансу и створити такав јединствени производ који ће се не само савршено уклопити у просторију, већ ће такође помоћи да се постигне ефекат ширења простора.

Модерни дизајнери користе разне трикове и технике за визуелизацију ефеката на рачун намештаја и унутрашње декорације, што омогућава да мали коридор буде леп, оригиналан и удобан.

Дизајн уске дворане (видео)

Када стварамо ситуацију у уском коридору, не треба заборавити расвјету, која би требала бити више него довољна и пожељно је одабрати комбинацију или другим ријечима неколико расвјетних уређаја.

Дизајнирање уске хале (унутрашња фотографија)
)