Цросс-емброидери: слике познатих умјетника, 7Типс

Везање слике познатог уметника - лекција није лака, али је резултат крижа слика Вишивке познатих уметника - компликована техника која захтева одређене вештине. Вез је узбудљив процес који је сличан медитацији. Поређење је чудно, али истинито. Током рада, сви напори су усмерени на исцртавање ситних детаља. Добро се концентрише, омогућава вам да се у потпуности утопите у шивање и искључите из спољашњег света. Не за ништа као одмор, стручњаци препоручују плетење и везење.

Процес везења слика - чаробна акција

Цросс везење је одувек било популарно. Није ни чудо да модерне школе имају такву тему као "рад". Овде девојчице уче основе везења, укључујући и крст. На први поглед, ово је тежак посао, али временом се ситуација побољшава. Питања постају мање, а процес доноси право задовољство. Вез пацифицира, хармонизира и смирује.

Пре него што почнете да везујете слику, дефинишите шему и припремите све потребне материјале

Пре него што почнете са радом, морате покупити специјалне материјале:

 • круга;
 • платно;
 • игле;
 • Прашине;
 • нити;
 • Маказе.

Новајлије преферирају једноставне слике, људи са искуством бирају тешке шеме. Не препоручује се одмах прибјегавање великом цртежу који захтијева неке вјештине. Потребна је обука на малим цртежима. Након тога, када је "рука пуна" можете наставити према мотивима руских бајки и познатих слика.уметника Радити посао не би требало да буде терет.

Важно: приликом избора круга морате узети у обзир број пријелаза. За почетак, вреди погледати поједностављени рад. Ово ће учинити посао пријатним и не отежаним. Након тога се врши глатки прелаз на тешке слике.

Шаблони за шишање: слике познатих уметника, класика

Да бисте започели, морате узети клатно и платно. На тканини је средина, након чега је подијељена на два једнака дијела (да се одсијече ништа није потребно). Доњи део платна је постављен на сто, а горњи је испружен раменом. Захваљујући овом додатном елементу, вез постаје удобан. Са растегнутом тканином лакше је радити.

Важно: Обратите пажњу на број нити. То није њихова нијанса, већ окупљање. У већини случајева истовремено се користи неколико нити. То вам омогућава да направите слику волуметријску и угодну за перцепцију.

Најлепше слике извезене крстом или полу-крстом

Везање слика познатих умјетника препоручује се крижем или подним крижем. Можете радити и из готове штампане шеме и са индивидуалним скицама. У првом случају, почните од десног угла и постепено померајте лево, доле до реда испод /изнад и назад. Ако се слика не штампа, почетак је средина.

Техника шивења са крстом:

 • Игла је заглављена у доњем левом углу квадратног платна;
 • Затим се помера у десни горњи угао;
 • Затим нит иде у горњи или доњи леви угао (зависи од даљег кретања).

Нема ништа компликовано у процесу креирања везова, главна ствар која следи одређени алгоритам. Ако се рад изведе исправно, са предње стране биће крст, а са предње стране - крст.

Везене слике - увек је лепа и необична. Рад је буран, али на крају испада занимљива композиција. Главна ствар коју треба почети је недостатак вјештина током времена. То ће вам омогућити да креирате слике познатих умјетника без напуштања дома.

Везене слике крста познатих уметника: дизајн

Када је посао завршен, мора бити правилно завршен. Не препоруча се да све остане непромијењено. Након тога, ово може довести до скидања платна.

Пошто су слике великих уметника завршене, треба урадити следеће:

 • Оперите платно;
 • да ради;
 • Залијепите у оквир.

Након завршетка процеса везивања потребно је израдити готову боју

Када радите, тканина је прљава, чак и ако није видљива, ипак је препоручљиво да је освежите. Не треба слати платно на машину за прање веша. Можете се опрати ручно, у хладној води помоћу меких лијекова. Када се тканина осуши, мора се уредно очистити.

Важно: пегла треба да додирује само спољашњу страну дела! У супротном, вез ће изгледати горе.

По завршетку процеса освежавања слике, може се ставити у оквир. Цлассицс схоулдукрасити стан и заузети часно место у ентеријеру. То можете сами. Али најбоља опција је да користите услуге радионице багуета. У овом случају, вјероватноћа оштећења слике је минимизирана.

Везујемо унакрсне слике (видео)

У студију можете одабрати обојену унутрашњу облогу и било који стил оквира. То увелико поједностављује процес обраде. Сав рад од почетка везења до његовог завршетка не траје много времена. Најважније је да започнете процес и преузмете прву шему.

Примери везивања слика на крсту (фото))