Беаутифул цросс ститцх - Схеет Зодиац сигнс

Цросс-вез за знакове зодијака оригинално украсите своје ствари.То је било вријеме када су најчешће укрштени везени убруси, јастуци и остали украсни предмети. Данас се све више занатлија окреће везу метрике, симбола и знакова зодијака. Штавише, овакав вез је само-довољан - не може украсити ниједан предмет, већ ће бити извезен сам на платну које је смештено у прелепи оквир.

Једноставна веза: знакови зодијака

Можете користити једноставну шему која је дизајнирана за везење рукама почетника. Постоје сви знакови, чији су мотиви приказани прилично једноставно, али истовремено привлачни. Почните да везујете ликове лакше, а затим се пребаците на оне које су теже.

Да, Бик, Рибе, Стријелац и Ован не би требали бити извезени први, осим ако ваш принцип не иде од сложеног до једноставног. Дјевица и рак такође нису најједноставнији знакови за вез, Лео обично иде лакше, гледајући како његови креатори тумаче схему.

За почетнике ће се уклопити најједноставнији знакови зодијака са занимљивим мотивима

Можете изабрати платно било које величине, а избор нити ће зависити од платна. Вез се обично појављује у две или три нити. Што више платна користите, то ће више бити савијање. Овај рад ће извести у техници потпуног крижа.

Дечији знаци зодијака са крстом: шеме за рукотворине

Да бисте нацртали метрику или слику у дечијој соби, можете погледати шеме дечјих сазвежђа. Може се рећи да је то нешто измеђукарикатуре и симболи констелација. Значај знакова зодијака који дете не разуме одмах, тако да слике морају бити прилагођене у складу са узрастом детета.

Упуте за везење дјечјих констелација:

  • Овај мали вез може бити украшен украсним јастуком у дјечјој соби или јастучници;
  • Дечја кошуља, спаваћица, блуза могу бити украшене таквим симболичким везом;
  • Сложеност таквог везења је мала - нити се користе више од десет боја, важно је покупити жице светлих боја и, наравно, одличног квалитета;
  • Можете користити Гамма Тхреадс или Мулине навоје, обично гаранцију квалитета.

Дечји цртежи знакова зодијака везени крстови сигурно ће задовољити вашу децу

Да би слика била заиста добра, можете узети средње или мало платно. У овом случају важи правило: што је величина крижа мања, то ће слика бити реалнија.

Узмите у обзир и чињеницу да је сваки зодијачки знак извршен у својој боји. Узмите лименку млечне или бледо плаве, пожељно неутралну позадину. Рад је извезен у технологији пуни криж.

Како извести сликовите констелације

И овај вез ће бити велики дар за вољену особу. Истина, треба одмах рећи да се свака таква схема може изједначити са уметничким делом. Ту је и небо, пуно звезда, и квалитетно извршење кључног елемента.

Ако пратите једноставну технику везења са крстом, лако можете извести сликовите констелације

.

За везењетако леп рад се користи тамно плаво или црно платно. Уосталом, то ће бити у улози ноћног неба. Онда декорација зависи од елемента који знак представља. Такав посао ће добро изгледати на средњем или малом платну. Наравно, у овом случају, нити би требале бити свијетле боје.

Вез је у технологији пун криж, конац је пресавијен два пута. А за мале елементе слике примењиваће се техника спојног шава. Сложеност таквог везења, међутим, може се процијенити као просјечна. Готово платно се обично прави у светлим бојама.

Цросс-емброидери оф зодиац сигнс (видео)

Можете обојити цијели зодијачки круг на једном платну, ова слика ће бити прикладна у унутрашњости особе која воли астрологију. Да, и као поклон такав велики рад ће изгледати сасвим добро, иако то кошта пуно труда.

Добар посао!

Везење знакова зодијака (фото)

)