Цена пластичних улазних врата са висококвалитетним стаклом

Модерна пластична врата са стаклом се не разликују само од функционалности. Они су веома практични. Комбинација јефтиног материјала и мале специфичне тежине олакшава врата што је више могуће. Захваљујући овој метал-пластичној конструкцији лако се користи.

садржај

 • Главне предности пластичних стаклених улазних врата
 • Шта чини улазна пластична стакла популарним?
 • Класификација улазних метал-пластичних врата
 • Која врста стакла је уграђена у метално-пластична улазна врата?
 • Дизајн пластичних врата са стаклом
 • Подешавање пластичних улазних врата
 • Цена улазне метал-пластичне конструкције

Главне предности пластичних стаклених улазних врата

Предности укључују следеће:

 1. Естетски изглед.
 2. Велика отпорност на влагу и температурне флуктуације.
 3. Систем заштите од хаковања.
 4. Мултифункционална употреба.

Улазна пластична врата

Због чега су улазна пластична стаклена врата популарна?

Улазни метал-пластични производи се разликују не само излагањем околним утицајима. Тајна њихове популарности је због бројних карактеристика:

 1. За улазна врата користи се пластика велике чврстоће. Не може се упоредити са материјалом који се користи за производњу прозора или производа од балкона. Такав материјал може издржати атмосферске ефекте. ОсимШтавише, ојачана арматура уз употребу специјалних завара омогућава конструкцији да издржи активну експлоатацију. Због тогатаква врата се често налазе у продавницама или на другим местима , где је велика пропусност.
 2. Чврсто заптивање структуре пластичног улаза штити од леденог ваздуха и врућих ветрова. Такође ублажава градску буку.
 3. Максимално корисна пластична пластична врата са стаклом се користе због тродимензионалног подешавања.
 4. Дизајн је допуњен поузданим модерним бравама, механизмом за затварање и појачаним сигурносним системом против провале.
 5. Не треба га годишње третирати посебним импрегнацијама или бојама и лаковима. Временомсе не распадаи не захтева пажљиву бригу.
 6. А главна ствар је дизајн.

Јединствене могућности сваког дизајна су невероватна дизајнерска решења. Да бисте га направили, користите стаклене или ојачане преграде. Они обављају неколико основних функција одједном:

 • Додатно осветљење просторија.
 • Даје добру видљивост.
 • Служи као унутрашња декорација и на отвореном.

Класификација улазних метал-пластичних врата

Захваљујући класификацији пластичних конструкција можете одабрати најпогоднију опцију.

 1. Ован. Најједноставнији и најраспрострањенији дизајн. вратасе покрећу због ротације крила вратана шаркама. Ударају у оквир врата.
 2. Царински службеници. Суштина конструкције је слична оној на вратима. Само капци могуотворена са обе стране.
 3. Клизна. Њихова главна предност је уштеда простора. Дизајн се одликује несаломивом задњицом и испушта у страну. Механизам укључује систем колосијека.
 4. Телескопски. Присуство жељезничког вагона. Али врата на трачницама су размакнута један по један.
 5. Полукругови. Популарна опција захваљујући софистицираном радијалном облику. Шарке и улазна група израђене су у облику полукруга.
 6. Револвери. У срцу механизма је покретна вертикална осовина. На њега причврстите оштрице на истој удаљености једна од друге. таква вратамогу имати различит број затварача : два, три или четири.
 7. Тамбоур. Дизајн је гарантован у хладном времену од јаких мраза. Комбинира разне производе за врата.

Која врста стакла је уграђена у метално-пластична улазна врата?

У производњи пластичних улазних врата стакло је неопходан материјал. Пластични оквир - то је висока функционалност и оригинални изглед. Али не подноси све врсте пуњења. Погоднији су материјали који имају малу пропорцију. Међу њима је и чаша.

За застакљивање се користе следећи типови:

 • Релиеф. Образац може бити било ко. Омогућава вам да експериментишете и креирате било који стил према дискрецији клијента.
 • Триплек. Састоји се од неколико слојева стакла. Лепљени су заштитним филмом. довољновисоке чврстоће омогућава вам да издржите разне механичке радње , на пример, директну ватру.Главна предност овог материјала је добра топлотна изолација. У неким хитним случајевима заштитни филм држи фрагменте који штите друге. Недостатак је да дебљина материјала има велику тежину. Због тога је пластични оквир додатно ојачан или се за остакљење користе мали фрагменти.
 • Матт. Тканина је прозирна. У комбинацији са пластичним оквиром, дизајн је прилично оригиналан.
 • Зрцаљено. Једно од најхрабријих дизајнерских решења. Унутрашња соба се не може видети. Али ако погледате улицу, онда је стакло транспарентно. Можете видети шта се дешава напољу.

Дизајн пластичних врата са стаклом

Модерне конструкције од метала и пластике одавно су престале да производе искључиво беле или без додатака стаклу. Данас се дизајне улаза из пластике налазе у разним нијансама. Поред тога, онидопуњени су украсом од мозаика или обојеног стаклаукрашеним ковањем. Резултат је оригинална и јединствена лепота.

Поред тога, пластични производи могу бити украшени готовим новчићем. оништите конструкцију од поплаванакон кише или одвода. За израду праха користи се пластика или висококвалитетни алуминијум.

Пројектовање стакла улазних пластичних врата врши се према два принципа:

 • По типу пуњења. Са пуном или полускладом. И такође и глуво пуњење.
 • По начину украшавања. Ламинатедзатамњена, обојена или са распоредом.

Подешавање пластичних улазних врата

Свака структура врата је неприродна. Време немилосрдно утиче на све. Ово се односи и на улазно-металну структуру. Његова сопствена тежина је толико тешка да временом врата почињу да се сагну. Стогаморате периодично пратити производи прилагодити га. Под декоративним елементима дизајна су специјални вијци. Уз њихову помоћ и контролу врата. Алати су укрштени одвијач или шестерокутни кључ.

 1. Да би се подигао ковани угао, потребно је затегнути вијке, постављене хоризонтално. Налазе се у горњим шаркама.
 2. Да бисте померили цијели затварач улијево или удесно, морате окренути вијке који су у свим шаркама.
 3. За подешавање стезања оквира врата на оквир, притегните завртње који су усмерени унутар конструкције.
 4. Вијци који се налазе на дну петље се користе за померање мреже у вертикалном смеру. Хексагон се користи за њихову регулацију.

Цена улазне метал-пластичне конструкције

Најважније и најосетљивије питање било каквих пластичних врата је цена. Зависи од многих фактора, укључујући:

 • Квалитет употријебљеног прибора.
 • Дубина метал-пластичног профила.
 • Дебљина двоструког стакла.
 • Присуство посебног система сигурности од продора странаца.
 • Изглед иметод украшавања улазних пластичних врата стаклом.

Осим тога, не игра посљедње мјесто у формирању цијена и произвођач дизајна. Наравно,производи елитне класе коштат ће много више однего домаћи модели предњих врата.

Модерна пластична врата са стаклом почела су брзо гурнути из улаза на тржиште, која су направљена од другог материјала. У свету конструкција врата пластика самоуверено заузима свој положај.