Таблете на вратима канцеларије и канцеларије, смешне вешалице на дршци, фотографија различитих варијанти

Познавање било ког лица са канцеларијом компаније или организације почиње са његовим прагом. А захваљујући визуелној перцепцији ситуације, формира се почетни и најупечатљивији утисак. Информациони знаци на вратима нису само осебујни показатељи који омогућавају посетиоцу да уштеди време у проналажењу неопходних врата, већ и да истакне статус организације.

Присуство знакова такође донекле инспирише поверење и ствара осећај поузданости организације као целине, а посебно особе која стоји иза таквих врата. Осим тога, производи могу бити сувенири. Често, као оригинални поклон за шале наручене су смешне плакете на вратима са нацртаним цртежима или натписима одговарајуће природе и теме.

Такви информациони елементи могу бити више врста: канцеларијски и дурцхенери.

Канцеларија

Информационе типске плочице, које се уграђују на врата канцеларије, у већини случајева садрже информације о унутрашњости предузећа или о положају и подацима особе која седи иза ње. Такви елементи увелико поједностављују покушаје проналажења праве канцеларије на мало познатом мјесту.

Због широког спектра материјала, лако је покупити тражену схему боја са практично било којег нивоа буџета приликом израде плакета. Готово сви готови производи имају занемарљив значај, а њихова инсталација не захтијева посебне вјештине.

У већини случајева двострана лепљива трака се користи за постављање знакова на врата канцеларија.Такође, често се врши уметање производа у специјалну пластичну или стаклену прозирну нишу и даљинске држаче, причвршћене вијцима. Ретко је увртање производа.

производни материјали

У процесу производње производа користе се следеће врсте материјала:

 • Пластични ПВЦ;
 • алуминијум;
 • Метал.

пластика

Приликом израде плоча на вратима уз употребу пластике као главног материјала, могуће је израдити апликације на ПВЦ платну.

Суштина методе је исећи потребне елементе: знакове, логотипе, речи, цртеже или, ако је потребно, стварање позадине шарених филмова Орацал 641. Филм који се користи је самолепљив и може имати апсолутно све нијансе боја. После сечења неопходних детаља, они се преносе на основни материјал.

Направљене на овај начин, плоче на вратима имају живописан изглед. Међутим, ови производи не могу да садрже сложене слике или обрасце. Такође, у производњи није могуће створити ефекат преливања боја.

Начин наношења колор штампања на пвц основи омогућава вам да направите плоче на вратима са цртежом живе слике, или чак да ставите пластичну фотографију фотографије. На овај начин се користе висококвалитетне машине за штампање, што вам омогућава да направите производ по типу промотивне књижице.

Употреба гравирања на пластичној Роввмарк је одлична опција за израду натписа на вратимакомбинују савршен баланс цене, квалитета и укупног изгледа. Пластична база се састоји од плоча од два контрастна, различита од других боја. Резањем горњег слоја у процесу гравирања добија се плоча са равном позадином која има боју горњег слоја и натпис или лого боје доње плоче.

Такви производи увек изгледају уредно, строго и истовремено елегантно. Ако је потребно, овај производ се лако допуњује потребним елементима боје са Орацал филмом.

Врло често, за такве плоче на вратима као додатак, поклопци се користе у облику оквира, који одговарају боји.

алуминијум

Артикли овог материјала су, у већини случајева, направљени за употребу у затвореном простору. Захваљујући својствима алуминијума, плоче имају прилично ригорозан и чврст изглед. Такви производи су најпогоднији за навигацију функција унутар великих организација и институција.

Површина плоче на вратима канцеларија може имати мат или зрцалну текстуру. Боја често варира од злата до дубоког сребра. Поред стандардне црне боје, можете креирати и вишебојну слику или натпис. За додавање визуелног расутог материјала, често се користе оквири багета.

метал

Када се користи као материјал за металну подлогу, готова плоча на вратима се разликује од назначене тежине у вези са непорецивом плочом.солидити. У процесу израде користи се лим од метала дебљине преко 2 мм.

Текстура готовог производа, у зависности од жеље, може бити огледала или мат типа. У већини случајева користи се зрцални тип, јер на овај начин знак на вратима ормарића има потпунији облик без употребе додатних елемената.

Боја готовог производа зависи од врсте метала који се користи током производног процеса. У случају употребе месинга на излазу ће добити боју злата. Када се користи нерђајући челик, плоча може имати и златну нијансу и сребрну боју.

Информације о производу се израђују гравирањем. Након тога, слова и елементи ће бити стиснути у платно производа. За бољу видљивост, они су офарбани тако да се уливају у дубљу боју емајла.

Заменљиве клизне плоче

Такви производи се састоје од неколико елемената у облику водилице и плоче интернеурон. Поставите сличне плоче на врата канцеларија, или близу њих. Профил водича садржи сталне информације, а плоча за уметање се користи за означавање података који се могу промијенити.

Такав систем је прилично повољан, јер омогућава, ако је потребно, производњу мале плоче умјесто замјене цијеле структуре. Материјал који се користи као основа за производњу производа овог типа може да се састоји од ПВЦ-а или алуминијума и метала.

Доркенгери

Доркенгери су знакови на рукохватима врата, у већини случајева имају правокутни облик са заобљеним у облику куке. Главна функција ових производа је рекламирање или извештавање информација. Такодје, у последње време, овај тип производа се цесто прави за сувенирске сврхе, као смешне плакете на вратима.

Съдържание на материал, ки се користи за производство на производите, дрогени со:

.
 • дрвени;
 • акрил;
 • ПВЦ;
 • Папир (у већини случајева сјајни);
 • Картон.
 • По типу локације информације, вјешалица може бити двострана или једнострана. У случају двостране локације, подаци се могу дуплицирати или су информације потпуно различите.

  На основу врсте информација и места коришћења, опасности се могу поделити на следеће типове:

  • Информациони производи;
  • Промотивни летци;
  • Сувенирске смешне плакете на вратима.

  Висеће информације

  Овај тип производа се користи у хотелима, болницама, уредима и предузећима за чишћење. Информационе значке на ручкама на вратима су нека врста асистената у процесу вршења директних дужности запослених у организацијама. Најчешће коришћени хигијенски информациони тип су натписни производи: "Не узнемиравај", "То је сакупљање", "Не улази", "Молим вас, уклоните у собу."

  У већини случајева, израда информативних знакова на вратима је направљена од пластике или акрила. Избор таквих материјалаоснован у свом пријатном изгледу, као и високом трајању и отпорности на хабање. У току производње, потребан натпис или цртеж се наноси на основни материјал гравирањем или цртањем резбареног самолепљивог филма.

  Често су информациони багери направљени од уског картона.

  Рекламне брошуре

  Флајери који имају кукасти дио на врху су веома популаран начин преношења информација. Натписна плочица на ручки врата је једно од најефикаснијих средстава модерног маркетинга. Такве аукције су често направљене од обичног или сјајног папира. Мање користи за ову сврху је картон.

  вешалице за сувенире

  Често, због могућности наношења на површину апсолутно било каквих слика или натписа, дрогени постају сувенирски производи.

  Забавни знакови на вратима направљени су од густих и отпорних материјала у облику акрила, дрвета или пластике. Такав оригинални производ може се користити као елемент за цртање у друштву пријатеља или колега.