Стил и поузданост кованих врата, фотографије разних дизајна

Они који цене не само удобност, поузданост и удобност, већ желе да истакну њихов одличан укус, потребно је обратити пажњу на кована улазна врата. Свака од достављених фотографија ће потврдити да су врата с кованим елементима - то највиша класа вјештине, фантазије, јединствености. Упркос високој цијени таквих производа, али је заслужују, врата имају много предности.

садржај

 • Зашто преферирате фалсификоване производе?
 • Карактеристике кованих конструкција
 • Производна технологија кованих платна
 • Где могу да поставим кована врата?
 • Дрвена врата са елементима ковања

Зашто преферирате фалсификоване производе?

Погрешно је мислити да су кована врата на вратима намијењена само за естетске сврхе. ониимају следеће предности:

 • елементи ковања отежавају завршни производ. Он спречава хаковање и чини их проблематичнијим. Приказане су фотографије таквих кривотворених варијанти;
 • крило врата није склоно деформацији, јер ковање служи као додатна ребра крутости;
 • Приликом употребе кованих елемената на предњим вратима увијек је могуће користити стаклене уметке, јер ће ти елементи заштитити стакло од оштећења. Ове предности потврђује и фотографија.

Стручњаци кажу да је улаз у кривотворена врата конструкција која гарантује заштиту сваке зграде од продора, ломљења или отварања.

Карактеристике кованих конструкција

Упркос чињеници да је ковање, као елемент уметничког дизајна,Коришћена врло давно, још увијек није изгубила своју важност . Данас постоји производња различитих елемената:

 • биљни орнаменти;
 • грбови. Сада многи проналазе архивске податке о свом сродству са славним племићима, грофицом. Према томе, такви грбови могу бити уграђени у метал;
 • геометријски цртежи;
 • монограми. Могу се комбиновати не само на улазним вратима, већ и за украшавање степенастих ограда, ваза.

Одабиром улазних врата са таквим елементима, гарантовано вам једа добијете чврсту структуруу стилу средњовековног замка. Ако изаберете један од елемената кованог стакла врата, као и на приказаним фотографијама, онда можете пружити посебну оригиналност платна. Модерна конструкција врата са ковањем може комбиновати и двоструко застакљене прозоре различитих боја. Метална врата на вратима могу се бојати у било којој боји или у спреју за прах.

Производна технологија кованих платна

Свако од металних или дрвених врата може иматилагани шаблонили огромну монументалну. Све зависи од укуса власника куће.

Процес украшавања врата извршава се следећим редоследом:

 • купац међу многим фотографијама налази такве фалсификоване предмете које би желели да виде у свом производу;
 • ако се слика не налази на слици, онда увек имате могућност да дате своју скицу, онда ће се производ извршити на појединачној наруџби;
 • када је орнамент дефинисан, сами елементи декорације су направљении причвршћена на жељезни оквир или завршно платно за врата;
 • готов производ је покривен одабраним складиштима боја и специјалних лакова. То омогућава да платно добије природну металик нијансу.

Где могу да инсталирам фалсификована врата?

Таква врата могу постати декорација не само приватне куће, већ и вишекатница,оригинална подјела коридора . Ова врата се широко користе у следећим просторијама:

 • позоришта;
 • ресторани;
 • казино;
 • ноћни клубови.

Ковани производи се могу комбиновати са било којим ентеријером, архитектонским стиловима и дизајнерским решењима. Њихова масивност, индивидуални рад на сваком производу, пружају потпуну сигурност и сигурност. Сваки од производа је произведен само од висококвалитетног метала, који се односи на "ажурне" врсте.

Савет стручњака! Не постављајте такве објекте у просторијама са ограниченим простором, на малим површинама, јермасивна и тешка вратаизгледају гломазно, такви производи захтевају довољно простора. Приликом инсталирања потребно је пратити додавање додатних чворова. То могу бити спајалице, канал, углови, кравате. Они ће додатно држати све мреже на тежини.

Ако простор допушта, онда двострука врата са елементима ковања изгледају елегантно и луксузно. Слику можете пронаћи сами, врсте кованих предмета, све ће зависити од ваших финансијских могућности. Један од главних критеријума је њихова велика тежина.Овдје морате исправно приступити њиховој инсталацији, јер ће сваки погрешан прорачун узроковати уништење зида куће. Стручњаци препоручују уградњу двоструких врата у претходно припремљену нишу, која ће играти улогу скелета. Може се додатноојачати плочама од метала .

Такође, масивна врата на спрат ће изгледати спектакуларно само у случају великог простора. У таквим случајевима, природна светлост само појачава игру сјајног метала и омогућиће лакши дизајн.

Дрвена врата са елементима ковања

Они који воле дрвене производе или стил градње захтијевају употребу овог материјала, могу одабрати моделе из поља и направити их кованим елементима. Тиме ће се укупном дизајну додати додатна издржљивост,поузданост и одличан изглед .

На дрвеним крпама није потребно комбинирати украсе од метала, они могу бити украшени рукохватима од кованог жељеза, тендама, пукотинама. С таквим елементима дрвена врата увијек можете учинити функционалнијима - може комбинирати прозор за гледање, који ће бити уоквирен лијепом решетком. То ће вам омогућити да видите простор на улазу ивидите све посетиоцекоји су дошли у кућу.

Врата са фалсификованим елементима губе своју популарност вековима. Они су постали симбол богатства, доброг укуса, способности да заштите своје домове од продора странаца. Погрешно је помислити да на ову цену можете купити модерније дизајне за заштиту. Као што пракса показује,само оно што је време тестирано и одобрено више од једне генерације гарантује пуну заштиту. У исто вријеме, већина људи сања о томе да осјећа краљеве у свом дому. То су елементи унутрашњости и пружиће вам ове емоције. Волите себе и дајте само најбоље.

Кована врата за приватне куће