фловерс хост

Декорација - домаћин

Домаће декорације домаћина(Функиес)- величанствени листови зелене, жуте, плаве боје. Са срцоликим, заобљеним, овалним, уским и зашиљеним врховима.

Такође, листови су наборани венама и глатки. Једном речју, без обзира која дизајнерска решења не бисте желели да имплементирате, међу домаћином можете наћи управо оно што вам је потребно.

Поред тога, можете створити целугредицу са Функом , бирајући одговарајуће облике и боје: у првом плану да засадимо минијатурне врсте, на другом - велике. Домаћини се могу приписати двогодишњим биљкама, а не једногодишњим, јер су савршено хибернирани. Различите сорте различито носе зимовање. Нискоквалитетне сорте расту и до 20 цм, високе до 1 м. Не заборавите само да ове биљке воле . Изузетак - осим за прождрљиве облике, којима је потребна светлост, али не на директној сунчевој светлости.

Къде на земли гости

Домаћини се савршено комбинују са другим биљкама, посебно онима који воле Тигил и који се користе у границама. Добри сусједи домаћина бит ће декоративне житарице, звона, папрати. Одличан комплимент домаћина камења, тако да су често смјештени у стјеновитим вртовима - роцкариас. Велике врсте засађене на појединачним подестима. Ове биљке су приватни вртови у природном стилу, односно они који стварају утисак лаког занемаривања.

Ако на вашем локалитету постоји резервоар, онда посадите грмље близу обале. Ако је трем ваше куће заклоњен, околопредња врата могу бити постављена на грмље. А ове биљке и даље изгледају лепо на позадини вртних скулптура. Домаћин може бити засађен у близини грмља, чији је доњи дио изложен, а тај недостатак скрива.

Међутим, говорити само о лишћу је неправедно: на крају крајева, он такођер цвјета. Оригинално цвеће: на високим педесетима цветова, слично звонцима, белој, розе, лила и другим бојама. Дизајнери посебно цијене функцију која је декоративна током вегетације, а код њежних потреба минимална. На једном мјесту може расти годинама без потребе за помлађивањем. Иначе, домаћини се могу узгајати у лонцима.