Скривена врата за сликање: унутрашњи, скривени - невидљиви

Вјероватно је свака особа у дјетињству сањала да му се врата скрију од вањских очију, што би отворило пут мистериозном, пуном мистерија, свијета, или само у сусједној соби.И ако су раније постојале неке тешкоће, данас су скривена врата нови тренд. Таква врата за сликање практично се стапају са зидом и налазе се веома и веома тешко.

карактеристике дизајна

Субјекти у унутрашњости, као и неки елементи могу значајно оштетити изглед. Ставке као што су врата могу ограничити визуелну перцепцију собе. Сматра се да што више врата у соби, то ограничења перципирају. Ова скривена врата омогућавају да унутрашњост додате елегантнијем и непримјетнијем изгледу.

Скривена врата из традиционалне унутрашњости разликују се само чињеницом да су на позадини зида практично непримјетни.

Могуће је доделити врата из општег простора само на малом размаку између управо таквих невидљивих врата и лаког крила врата.

Наравно, врата су видљивија захваљујући ручици, али ако су инсталатери поставили врата са скривеним ручкама, неће их бити лако пронаћи.

Ово је прави дизајн и није изгледао из дечјих бајки. Захваљујући посебним карактеристикама, дизајнери са таквим вратима стварају задивљујуће ентеријере. На крају крајева, ова врата и истина су потпуно невидљиви.

Дизајн је базиран на алуминијумском оквиру. Монтира се у фази инсталације потпуно у складу са површином зида. Тамо су скривене шарке за врата. У овим вратимаНема прагова који овај производ чине практично невидљивим када су врата затворена.

Скривене петље - неопходан атрибут врата - "невидљив".

Да бисте добили савршена тајна врата, потребно је да их обрадите на исти начин као исти материјал као и зидови у просторији. Како га користити? Врло је лако - тако сакријте улаз у стају, у купатилу, у свлачионици.

Крило врата је израђено од специјалних материјала, који се могу обрађивати на различите начине. Врата се могу бојати, китити, залијепити тапетама.

Поред објеката за даљу прераду се нуде и већ оштећени производи. Овде је све у томе да унутрашња врата опремљена скривеним петљама не желе увек да их скривају од очију. Често су такви панели дизајнирани да стварају контрастне тачке на зиду. Тако можете створити посебан интеријер.

Скривене петље које се користе у овим вратима су потпуно стандардни производ. Одавно је веома популаран међу произвођачима врата. Поред тога, скривене шарке често укључују посебне механизме за окретање. Ово се односи на окретна врата. Такође, ако је потребно, сакрити врата, набавите ротундере. Опремљени су механизмом за окретање, што их чини потпуно невидљивим.

Са овим вратима се често користе скривене оловке. Испод њих се подразумевају суштински дизајни. Најчешће се израђују за клизна врата. Али ако изаберете опцију за руковање вратимаплатна, онда они постају готово неприметни.

Због свега овога, невидљива врата вешто су скривена од погледа ока. Модели за сликање омогућавају вам да креирате права ремек дела.

Врата са скривеним кутијама

Класификација ових конструкција може се вршити само у више наврата. Говорећи конкретно, постоје само два таква момента, наравно, ако не узмете у обзир декор и декорацију.

Једнострани и билатерални производи не морају бити видљиви ни на једној ни на другој страни или на истој. Није често потребно сакрити пролаз са обе стране, а једнострана врата се разликују у малој дебљини.

Двосмерни модели могу се направити у дебљини преграде између просторија. Дебљина овог производа може бити до 75 мм и чак 100 мм. Ако се чини да ће врата бити претешка, то је узалуд. Материјали који се користе у производњи су веома лагани. Тежина платна није тежа од правих дрвених врата. Што се тиче технологије, ови модели се могу произвести на различите начине.

Да, врата могу бити украшена само једном страном. Али с друге стране - то су скривена унутрашња врата, намењена сликању. Овај модел је погодан за сваку прилику.

Такође разликовати дизајне на механизму механизма. Постоји неколико могућих опција овде. Да, ово може бити стандардни стандардни дизајн, са скривеним шаркама. Такође су били истакнути цариници и ротундери.

Прва група модела је релативно јефтин производ. Друга опција је веома погодна, али је њена цена већа.Трећа опција се сматра најоптималнијом, али је њен трошак прилично висок.

И даље се могу разликовати и клизна врата скривеног типа. Међутим, максимални ефекат, када врата нису видљива на зиду без икога са друге стране, неће успети. Често су то касетни системи. За њихову уградњу створите плитку нишу која им даје. Али истовремено могу бити украшени и по дизајну зида.

Како сакрити врата од очију

Наравно, та врата неће бити видљива. За то ће морати мало да помогну. Да би се крило врата прецизно уклопило у унутрашњост просторије, најбоље је радити професионално, јер иначе илузија неће радити. Дизајнери су направљени са разним тајнама и решењима која ће помоћи да врата буду невидљива.

Будући да су многи модели направљени за даље бојење, можете обојити платно у правој боји за унутрашњост, добро, или залијепити позадину. Овај метод се сматра једноставним. Међутим, тест једноставности је ниска ефикасност. Може се јако потрудити, али прорез ће дати врата. Ако покушате да одлучите шта је ефикасније, онда је ово позадина са тапетама. За такву декорацију најбоље су пругасте тапете. Тако ће вертикалне траке бити у могућности да се идеално споје са прорезима рупе и постану као да су део зида.

Још увек користите начин да маскирате врата испод панела. Ово је вероватно најидеалнија опција за врата скривеног типа. Ако изаберете праву величину панела, шавови између њих скривају крило врата у зиду. АкоТакође, немојте користити дршку на вратима, већ примењујте ротационе структуре које се лако могу отворити са обе стране, зидови ће визуелно бити практично монолитна структура.

Нико не зна тачно која су врата направљена у овом зиду. Постоји још једна ефикасна опција која вам омогућава да маскирате врата, али овде вам је потребна посебна конструкцијска врата. Израђују се претежно под наређењем. Њихова особеност је да се производе под висином просторије. Таква врата гарантују потпуно елиминисање хоризонталних и вертикалних прореза. Остају вертикалне празнине. Али, како се носити с тим је већ познато.

Произвођачи и брендови

Данас је избор произвођача прилично велик, понекад чини теже бирати. Тајна врата су прилично скупа, па је тако важно одабрати квалитетна врата за бојење. Приликом избора одговарајућег модела треба обратити пажњу не само на тип механизма, већ и на укупан квалитет модела, који углавном зависи од марке и произвођача.

Заиста, веома различите компаније, чији су производи тражени и високог квалитета, су заправо врло мало. Међу вриједним производима може се приписати модел "Софиа" и "Инвисибле". Такође, квалитетна врата су произведена од стране италијанске МИТО фабрике.