"Схебби цхиц" плочица у ентеријеру (18 фотографија): бијела зидна плочица и керамичке плочице у стилу "Схебби цхиц", рецензија

Данас је веома тешко изненадити људе. Али нови правац "Шебби шик" одмах је привукао пажњу хостеса. Ово је најоригиналнији и најромантичнији стил, са којим можете створити удобност у свом дому. Главна ствар - то је право користити плочица у стилу "Схебби шик" у унутрашњости.

Мало историје

Овај стил се појавио у старој доброј Енглеској прије двадесетак година, захваљујући невином ентузијазму Рацхел Есцхевилле за "бувљак". Пронашавши разне древне ствари, створила је нови правац у свету дизајна, који је почео да се зове "гламур антике".


Чинило се да су љубитељи овог стила довели до једног од највиших нивоа. Један од разлога је то што се ствари у овом стилу могу обавити властитим рукама. Домаћини су имали прилику да у својој кући створе бајку. Истовремено, не треба заборавити да ексцеси говоре само о недостатку укуса. Овај стил је постао популаран код модерних дизајнера, који су почели да га примењују у дизајну спаваћих соба, дневних соба, трпезарија и купатила.


Карактеристике

"Схебби цхиц" стил изгледа готово исто као и обично. Једина разлика - чак и нови материјал изгледа да се носи, као да се користи више од једне деценије.


Главна карактеристика овог стила је да је плочица вештачки старење. Пружа собу за удобност и изванредност. Лагане нијансе током декорације стварају романтично расположење, тако да приликом обраде простора у овом стилуКористе се следеће боје плочица: бела, млеко, бресква. Они ће бити живописан за мале додатке и појединачне комаде намештаја, који на крају испуњавају својом атмосфером карактеристичном за овај стил.

Велики асортиман плочица вам омогућава да направите леп ентеријер. За зидове одговарајући материјал за пресвлачење, израђен у тамнијим бојама него на плафону, као и обојен узорцима у облику сложених украса или деликатног цвијећа. Ова плочица је добра за употребу у кухињи, јер се лако и брзо пере. Завршивши под са шареним плочицама, створит ћете угодну атмосферу у свакој соби. Не само да ће створити ефекат антике, већ ће додати и профињеност.


Где се користи?

"Цхебби цхиц" плочица се користи у многим собама. Најчешћа опција је употреба таквих плочица у купатилу и кухињи.

кухиња

Кухиња је одувијек била територија у којој жене доминирају, тако да се приликом дизајнирања мора узети у обзир мишљење љубавнице. Кухиња је удобно гнијездо, гдје можете уредити обје дјевице за шалицу каве и вечеру у обитељском кругу. Ова поставка ће вам помоћи да направите топлу палету боја и необичну поставку у стилу "Шеби шик".

Јела су такође део дизајна. Врло лијепа ће погледати услуге, украшене узорцима цвијећа. Стари самовар ће наћи место на средини стола.

трпезарија

Полагање пода са таквом плочицом може бити иу трпезарији. То је тозанимљиво дизајнерско рјешење које је посљедњих година добило углавном позитивне повратне информације.

Приликом стварања унутрашње трпезарије, није потребно куповати скупи намештај у антикварницама. Старински намјештај који желите овдје убацити ће изгледати прикладно. Антикни сандуци, столице, столови, рестаурирани и третирани антикорозивним производима, постаће центар вашег ентеријера потпуно слободан.

Можете користити и плетене фотеље и ручно везане стазе и салвете направљене у техници макрамеа. Древне ствари ваших бака и деда и бака и деда донијеће дивне топле успомене, као и додати унутрашњост новости. У стилу "Схебби цхиц" најчешће се користи керамичка плочица, која је погодна и за под и за зидове. То даје благоваоници оригиналан изглед. Осим тога, таква плочица служи дуже од других материјала.

Персијски тепих савршено ће се уклопити и додати удобност ентеријеру благоваонице у класичном или винтаге стилу. Плафон може бити украшен гипсаном плочом или једноставно жбуком и обојен у бијело.

Купатило

Купатило у стилу "Схебби цхиц" разликује се од осталих мјеста са својим врхунцем. Може да прими огромно зрцално огледало у позлаћеном, вештачки старом оквиру. Лустер са свећама ће створити романтично расположење. Такав дизајнерски потез је само у стилу "Шеби шик", у другим случајевима је неприкладан. У овом ентеријеру, купатило са металним резбаријама ће изгледати савршеноноге


Под може бити украшен керамичком плочицом "испод стабла" са посебно изведеним дефектима у сликарству, али у исто вријеме одличне квалитете. У уређењу морате користити лагане, пастелне тонове да бисте створили удобан ентеријер. У старој продавници можете ставити вештачко цвеће, шампоне и гелове за туширање у старе боце. За надопуну унутрашњости, објесити постељне ручнике

Као што можете видјети, плочица у стилу "Схебби цхиц" ће бити одлична декорација сваке собе. Иако, на први поглед, таква дизајнерска одлука изгледа превише екстравагантно, временом можете видјети да антички ефекат заиста оплемењује унутрашњост.

Направите огледало у стилу "Шеби шик" у следећем видеу.